reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

frotka gratuluje:)

czarodziejka śliczniusi:)

a u mnie po staremu,siedze i robie kartki i pilnuje Maciusia. moj łobuziaki daja mi popalic,juz nie moge sie doczekac wiosny kiedy zaczniemy wychodzic na spacerki:)

w piatek bylismy z moim na Avatarze w kinie-polecam wszystkim:)) super filmik:))
Ja polecam MULTIKINO szczgolnie o 12 dla mamy z dzieckiem.
Dzis mialam strasznie meczacy dzien tak jak wczoraj szkola i szkola znacie jakis dobry relaks bo jutro na 9 do pracy mam
024013950.png

ticker.php

reklama
ANAAA jak klikniesz na odpowiedź to niżej masz "Zarządzaj załącznikami" i tam ładujesz zdjęcia z kompa i wysylasz, a później normalnie zatwierdzasz odpowiedź:-)
mam nadzieję, że wytłumaczyłam w miarę przystępnie ;-)

A my byliśmy dzisiaj w Auchanie na takich większych zakupach:-) Oczywiście chociaż cokolwiek musieliśmy kupić Szymkowi, a że ciuszków nie było fajnych to dostał chociaż smoka i kilka książeczek, które właśnie namiętnie ogląda:-)

Mam nadzieję, że w środę będzie ładna pogoda to podjedziemy do Bobolandu po jakieś nowe ciuchy i zabawki. Może znajdziemy też jakieś ubranko do chrztu, bo termin się zbliża, a my nic nie mamy:sorry:

Ależ się znowu rozpisałam... zaraz lecę zrobić ciasto :-) a później obejrzę sobie "Gotowe na wszystko" :-)

Oj spory, a tak marzyłam, że długo będzie taki malutki...:-D niby wagę ma w granicach normy, ale jest dość długi:-) A jak się urodził to był taki malusi... hehe...:-p

nio rosną nam dzidziule :tak: ja pamietam jeszcze słodki ciezar brzuszka a tu juz torta na roczek trzeba szykowac :-) chodzi, gada , kloci sie :-)
nie wiem kiedy to zlecialo ...

reklama
czarodziejka moje dzieci do chrztu ubierały chrzestne od bodziaka po buciki. to jest całkiem fajny pomysł bo można się skupić na czymś innym, a ubranko maleństwo dostaje w ramach prezentu:-)

Do góry