reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

dzien doberek
cos spadek ciśnienia chyba następuje bo głowa mnie zaczyna cmić:sorry:
ja krzesełko miałam drewniane- rozkładane poziej na stoliczek i krzesełko - ale nie polecam:no:

milego wieczorku

reklama
cześć dziewczynki

wczoraj odebrałam autko z naprawy, dziś zabieram się za klecenie faworków bo to Tłusty Czwartek.

co do krzesełka to jam mam na zbyciu CHICCO POLLY kolor Lollypop :-) prawie wogóle nie używane
KRZESEŁKO DO KARMIENIA - CHICCO - POLLY DOUBLE PHASE - LOLLIPOP sklep internetowy zabawki Wrocław dokładnie takie samo
Pochwal sie ile wkoncu dalas za naprawe w calosci.
A na fawofki to ja sie skusze jak zapraszasz??? Przyda mi sie kilka kilogramow wiecej ostatnio schudlam az dwa kilko.
Pozdrawiam
ticker.php

tralalala info o krzesełku masz na privie:-D

za całą naprawę na początku miało być 3100zł (cena za części w sklepie), ja zapłaciłam 500zł (części+ robocizna), hmmm tzn jeszcze nie zapłaciłam, dano mi czas do połowy marca na uzbieranie tej sumy, z racji tego że ja bezrobotna, a dwa że to mąż kuzynki.

dziewczynki na wiosnę będę miała do sprzedania spacerówkę INGLESINA ZIPPY:-D

tralalala info o krzesełku masz na privie:-D

za całą naprawę na początku miało być 3100zł (cena za części w sklepie), ja zapłaciłam 500zł (części+ robocizna), hmmm tzn jeszcze nie zapłaciłam, dano mi czas do połowy marca na uzbieranie tej sumy, z racji tego że ja bezrobotna, a dwa że to mąż kuzynki.

dziewczynki na wiosnę będę miała do sprzedania spacerówkę INGLESINA ZIPPY:-D
Ale Ty masz dobrze polubownie zalatwiasz sprawy szkoda ze moje tak sie nie ukladaja. Wkoncu znajomowci czynia cuda.
ticker.php

anaaa części zamawiałam od gościa z allegro, jechały do szczecina aż z Rybnika
czarodziejka nie pomogę ci, ja już zapomniałam co to rodzinne, od 5 lat tego nie dostaję

no ja tez nie mam brałam tylko rok na oliwkę jak sie urodziła ale koleżanka dostaje na konto my teraz składamy wniosek o norweskie rodzinne nasz karaj mamy daleko gdzies ;-);-)

reklama
Do góry