reklama
ANAAA
Fanka BB :)
Pochwal sie ile wkoncu dalas za naprawe w calosci.cześć dziewczynki
wczoraj odebrałam autko z naprawy, dziś zabieram się za klecenie faworków bo to Tłusty Czwartek.
co do krzesełka to jam mam na zbyciu CHICCO POLLY kolor Lollypop :-) prawie wogóle nie używane
KRZESEŁKO DO KARMIENIA - CHICCO - POLLY DOUBLE PHASE - LOLLIPOP sklep internetowy zabawki Wrocław dokładnie takie samo
A na fawofki to ja sie skusze jak zapraszasz??? Przyda mi sie kilka kilogramow wiecej ostatnio schudlam az dwa kilko.
Pozdrawiam
tralalala1
cześć dziewczynki
co do krzesełka to jam mam na zbyciu CHICCO POLLY kolor Lollypop :-) prawie wogóle nie używane
KRZESEŁKO DO KARMIENIA - CHICCO - POLLY DOUBLE PHASE - LOLLIPOP sklep internetowy zabawki Wrocław dokładnie takie samo
matylda111 a czy to krzesełko się składa czy nie bardzo, bo nigdzie nie znalazłam informacji na ten temat? Daj znać na priv za ile chciałabyś je sprzedać
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
tralalala info o krzesełku masz na privie
za całą naprawę na początku miało być 3100zł (cena za części w sklepie), ja zapłaciłam 500zł (części+ robocizna), hmmm tzn jeszcze nie zapłaciłam, dano mi czas do połowy marca na uzbieranie tej sumy, z racji tego że ja bezrobotna, a dwa że to mąż kuzynki.
dziewczynki na wiosnę będę miała do sprzedania spacerówkę INGLESINA ZIPPY
za całą naprawę na początku miało być 3100zł (cena za części w sklepie), ja zapłaciłam 500zł (części+ robocizna), hmmm tzn jeszcze nie zapłaciłam, dano mi czas do połowy marca na uzbieranie tej sumy, z racji tego że ja bezrobotna, a dwa że to mąż kuzynki.
ANAAA
Ale Ty masz dobrze polubownie zalatwiasz sprawy szkoda ze moje tak sie nie ukladaja. Wkoncu znajomowci czynia cuda.tralalala info o krzesełku masz na privie
czarodziejka87
Dziewczyny orientujecie się może czy rodzinne trzeba koniecznie odbierać na poczcie czy przelewają na konto???
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
anaaa części zamawiałam od gościa z allegro, jechały do szczecina aż z Rybnika
czarodziejka nie pomogę ci, ja już zapomniałam co to rodzinne, od 5 lat tego nie dostaję
czarodziejka nie pomogę ci, ja już zapomniałam co to rodzinne, od 5 lat tego nie dostaję
reklama