reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hana31 studiuję technologię żywności i żywienie człowieka:-)
to fakt, przy dziecku jest znacznie lepsza organizacja czasu i dopóki mogłam to studiowałam i szczerze mówiąc nie było za bardzo problemu z godzeniem macierzyństwa z nauka :tak: małego urodziłam w październiku, na uczelnie wróciłam w grudniu i przez 20 dni oprócz zajęć na bieżąco odrabiałam teoretycznie i praktycznie zajęcia z 2 miesięcy :-)
ale niestety maluszek mi się troszkę rozchorował i potrzebuje więcej uwagi i opieki:-(

reklama
dzień dobry Szczecin:-)

my chorzy:baffled:
co porabiacie w mrozicha?
zaraz zelży i nas zasypie na nowo - chyba ise wtedy pochlastam:confused::shocked2::cool2::-D

Witam kochane :happy2:
Witam nowe mamusie:tak:
Byle do ferii wywiozę starsze dzieci do pobierowa do babci i odsapnę lekko:tak:
Antoszka mi choruje Julina dopiero wyzdrowiała tylko Adam się trzyma jakoś:tak:
obiecuję bywac na naszy szczecinie codziennie bo ostatnio cosik zaniedbałam:zawstydzona/y:

Witam się z Wami :-D serdecznie

Dawwnoo mnie tu nie było...

Co tam u Was dziewczyny ?? :-)

U mnie już bliżej niż dalej... 35 tydzień :szok: a minęło jak jeden dzień :shocked2: hehe... ledwo co już chodzę :baffled: dosłownie jak pingwin... ale mała jest główką do dołu :tak: i niech lepiej tak trzyma i mi niespodzianek nie robi :-D;-)

Pozdrawiam!

U mnie już bliżej niż dalej... 35 tydzień :szok: a minęło jak jeden dzień :shocked2: hehe... ledwo co już chodzę :baffled: dosłownie jak pingwin... ale mała jest główką do dołu :tak: i niech lepiej tak trzyma i mi niespodzianek nie robi :-D;-)

Pozdrawiam!
Gratuluję maluszka :-)
mi strasznie brakuje brzuszka, bycie w ciąży to coś cudownego:tak:

Te mrozy są straszne- nigdzie nie można się ruszyć:baffled: jedyna rozrywka oprócz mojego dziecka to dla mnie teraz internet i tv, ale i to już mi się znudziło (no może poza zakupami na allegro):-p

iwona jak masz linka do pensjonatu to wklej go może zastanowię się nad urlopem u ciebie, albo weekendem:-)
kinguś jak ci się żyje na obcej ziemi, jak sobie dajecie radę? 35tc to juz końcóweczka, super:-D

hej dziewczęta :-)

dawno mnie nie było , bo ostatnio czasu mało ...wzięłam się ostro za prace mgr i pisanie z pilnowaniem dzidziula pochłania cały mój czas , pod wieczór padam jak zabita :-(
jeszcze ta pogoda :-( zimnoooooo jak cholera
kingusia1991 trzymaj się dzielnie i łatwego rozwiązania życze ;-)

reklama
Do góry