reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hana31 studiuję technologię żywności i żywienie człowieka:-)
to fakt, przy dziecku jest znacznie lepsza organizacja czasu i dopóki mogłam to studiowałam i szczerze mówiąc nie było za bardzo problemu z godzeniem macierzyństwa z nauka :tak: małego urodziłam w październiku, na uczelnie wróciłam w grudniu i przez 20 dni oprócz zajęć na bieżąco odrabiałam teoretycznie i praktycznie zajęcia z 2 miesięcy :-)
ale niestety maluszek mi się troszkę rozchorował i potrzebuje więcej uwagi i opieki:-(

reklama
dzień dobry Szczecin:-)

my chorzy:baffled:
co porabiacie w mrozicha?
zaraz zelży i nas zasypie na nowo - chyba ise wtedy pochlastam:confused::shocked2::cool2::-D

Witam kochane :happy2:
Witam nowe mamusie:tak:
Byle do ferii wywiozę starsze dzieci do pobierowa do babci i odsapnę lekko:tak:
Antoszka mi choruje Julina dopiero wyzdrowiała tylko Adam się trzyma jakoś:tak:
obiecuję bywac na naszy szczecinie codziennie bo ostatnio cosik zaniedbałam:zawstydzona/y:

Witam się z Wami :-D serdecznie

Dawwnoo mnie tu nie było...

Co tam u Was dziewczyny ?? :-)

U mnie już bliżej niż dalej... 35 tydzień :szok: a minęło jak jeden dzień :shocked2: hehe... ledwo co już chodzę :baffled: dosłownie jak pingwin... ale mała jest główką do dołu :tak: i niech lepiej tak trzyma i mi niespodzianek nie robi :-D;-)

Pozdrawiam!

U mnie już bliżej niż dalej... 35 tydzień :szok: a minęło jak jeden dzień :shocked2: hehe... ledwo co już chodzę :baffled: dosłownie jak pingwin... ale mała jest główką do dołu :tak: i niech lepiej tak trzyma i mi niespodzianek nie robi :-D;-)

Pozdrawiam!
Gratuluję maluszka :-)
mi strasznie brakuje brzuszka, bycie w ciąży to coś cudownego:tak:

Te mrozy są straszne- nigdzie nie można się ruszyć:baffled: jedyna rozrywka oprócz mojego dziecka to dla mnie teraz internet i tv, ale i to już mi się znudziło (no może poza zakupami na allegro):-p

iwona jak masz linka do pensjonatu to wklej go może zastanowię się nad urlopem u ciebie, albo weekendem:-)
kinguś jak ci się żyje na obcej ziemi, jak sobie dajecie radę? 35tc to juz końcóweczka, super:-D

hej dziewczęta :-)

dawno mnie nie było , bo ostatnio czasu mało ...wzięłam się ostro za prace mgr i pisanie z pilnowaniem dzidziula pochłania cały mój czas , pod wieczór padam jak zabita :-(
jeszcze ta pogoda :-( zimnoooooo jak cholera
kingusia1991 trzymaj się dzielnie i łatwego rozwiązania życze ;-)

reklama
Do góry