reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
witam sie i ja

anulka!!! witaj super ze dziewczynki już po drugiej stronie i widze po fotce z suwaczka są śliczne
no napewno początki będą trudne ale zawsze to podwójne szczęście

witam nowe mamusie no widzę ze wszytko z centrum Pomorzany a ja za niecały miesiąc wyemigruje do Polic jeszcze dalej moze jakas mama jest zebym tam sama nei byla ;-);-)
ewon oj mnie tez by przydało się wyjść gdzieś spokojnie posiedzieć a nie ciągle te mieszkanie i dzieci teraz były chore wiec prawie 3 tyg w domu a jak możemy wychodzić to spacer w mierzynie z wózkiem graniczy z cudem nie da się z wózkiem jechać miejscami

a to moje maluchy

Załączniki

• S5005251.jpg
    S5005251.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 23
  • S5005040.jpg
    S5005040.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 28
Witam się i ja:)
Fajnie że coraz więcej nowych dziewczyn zagląda na forum ;)
kaoru3 ja również mieszkam na Pomorzanach :):)
assiia82 ale te Twoje dzieciaczki są śliczne, a Synusia oczęta - można się utopić:)
anulka!!! gratuluję narodzin córeczek i strasznie CIę podziwiam że sobie dajesz radę :) dzielna kobieta z Ciebie:)
matylda111 życzę Ci powodzenia na egzaminach :) Możesz zdradzić gdzie się uczysz, bo zastanawiam się nad jakąś szkołą, a przedmioty jakie wymieniasz są interesujące. Będę wdzięczna za info.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!

tralalala dziekuje :-)

matylda
mozesz mi podac na gg namiary na Basie bo mnie wszytko wsiąkło i komórka i gg z góry dzięki
i Powodzenia na egzaminach

My dziś do centrum smigam do babci i pra babci ale jak pomyśle tam o parkowaniu to jakaś masakra kurde place za postój a nie ma jak wjechać albo wyjechać z parkingu tak wszytko zawalone śniegiem

assiia82 dzieciaczki fajniusie:)

matylda ja tez trzymam kciuki.

kurka niech ta zima sie konczy juz mam jej po dziurki w nosie. nigdy nie lubilam zimy. bo nie dosc,ze ja mam zle humory to dzieci marudne:(( a tak sie wyszlo na spacer i byl spokoj

Hej:-)
nie było mnie kilka dni, bo byliśmy w szpitalu.
Szkoda, że jest tak zimno, bo ciągłe siedzenie w domu albo w szpitalu już mnie dobija, a nie mam jak zostawić małego:-(

nie dziękuję, podziękuję jak zdam;-)

czarodziejka, tralala uczę się w Centrum Edukacji Zdroje na kierunku Technik Usług Kosmetycznych
nauka trwa 4 semestry, zjazdy są co 2-3 tygodnie, wykłady nudne jak flaki z olejem- sama teoria za to pracownia kosmetyczna to bajka, testujemy na sobie wszystko czego się uczymy od henny, masażu przez sono, jonoforezę do mikrodermoabrazji itd.:-D
polecam szkołę mimo że nie jest tania (180zł/miesiąc)

asiu
już ci wysyłam namiarki na Basię
czarodziejka czemu byłaś w szpitalu?

czarodziejka czemu byliscie w szpitalu????

mały miał zmieniany lek na refluks i byliśmy od czwartku do soboty na obserwacji

nie dziękuję, podziękuję jak zdam;-)

czarodziejka, tralala uczę się w Centrum Edukacji Zdroje na kierunku Technik Usług Kosmetycznych
nauka trwa 4 semestry, zjazdy są co 2-3 tygodnie, wykłady nudne jak flaki z olejem- sama teoria za to pracownia kosmetyczna to bajka, testujemy na sobie wszystko czego się uczymy od henny, masażu przez sono, jonoforezę do mikrodermoabrazji itd.:-D
polecam szkołę mimo że nie jest tania (180zł/miesiąc)

asiu
już ci wysyłam namiarki na Basię
czarodziejka czemu byłaś w szpitalu?

te pracownie kosmetyczne chętnie bym zaliczyła :-)
ale jak na razie nie mam czasu na naukę :-( musiałam wziąć dziekankę przed samą obroną inżyniera
teraz tylko w miarę możliwości zaliczam ćwiczenia, a egzaminy za rok

reklama
witam nowe mamusie - fajnie ze tu zawitałyście:tak:

anulka - jasne ze pamiętamy - śliczne te Twoje królewny - jak się chowaja - jak sobie dajesz radę z dwójeczką - ktoś pomaga?

czarodziejko - a TY co studiujesz?
ciężko być mamą gdy się uczy albo inaczej - ciężko się uczyć gdy jest się mamą - ale z doświadczenia wiem ze da się pogodzić wszystko a wręcz jest lepsza organizacja czasu:tak:

assiia - śliczne dzieciaczki...

jak sie trzymacie w te mroziki?

oby do wiosny
pozdrawiam

Do góry