reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witam wszystkie mamusie :-) ja także jestem ze Szczecina i mam nadzieję, że będę mogła czasami z Wami tutaj porozmawiać, wymienić się doświadczeniami i ogólnie mieć jakikolwiek kontakt z ludźmi;-)bo jak na razie siedzę z moim maluszkiem w domu co momentami mnie strasznie przygnębia:-(

reklama
Witam, ja tez jestem ze szczecina i chetnie porozmawiam z mamami z naszego miasta ja jetem z pomorzan. Czy któraś z was też tu mieszka?

hej dziewczyny!:-) nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, ale widze ze co niektore sa wierne forum -tak jak np ewon - wiec mam nadzieje ze tak. Serdeczne pozdrowienia!!!:-) Melduje ze moje ksiezniczki maja juz 2 tyg i 2 dni:tak: Sa zdrowiutkie i kochaniutkie, chociaz z dwojeczka, jak sie pewnie domyslacie lekko nie jest!:tak: Nie moge sie juz doczekac az przyjdzie wiosna i wyjedziemy naszym wielkim wozem na spacerek:tak: znaczy wyjedziemy napewno wczesniej ale troszke mi sie dluzy w domku juz:-)

Ja na niebuszewie mam tesciową;-)ale rzadko tam bywam, przynajmniej blisko do parku kasprowicza:tak:

ja też nie za często bywam u teściowej ;-)

anulka!!! gratuluję córeczek, podziwiam i życzę dużooo sił i cierpliwości:tak:
Ja też czekam z niecierpliwością do wiosny;-) na razie mam dziecię po chorobie i siedzimy w domu:-(

hej dziewczyny:)

anulka witaj ponownie:D i witam Ksieżniczki po tej stronie brzusia:)) pochwaliłabys sie jakas foteczka:) ale przy suwaczku jest jedno i widze ,ze sa bardzo do siebie podobne:) no to mam nadzieje,ze wiosna sie spotkamy:D wogóle napisz czy sa grzeczne??

witam takze nowe Panie:D piszcie jak najczesciej.
czarodziejka ja z centrum ,wiec jak ciepło bedzie mozemy sie spotkac w parku :D czesto do kasprowicza chodze:)

a u mnie ok. damianowi ospa znikła juz mozemy wychodzic z domku:) kuba ma skóre jak zwykle byle jaka:( ale cóz . ja sie trzymam jakos:D ale musze sie odhamic jakos:) nie mam jak posiedziec na kompie bo moj julek siedzi na kompie i nie daje mi posiedziec:(((
aniulla kiedy wpadniesz na kawulca:) albo piwko:D

a co u reszty dziewczyn??

u mnie sesja i koniec I semestru, do zaliczenia została fizykoterapia i anatomia.
w ubiegły weekend zdałam kosmetologię, higienę i hennę na brwi:-)

anulka mam pytanko czy ty czasem w lipcu nie byłaś na weselu w Gryficach?

nowe mamcie witajcie:-D

reklama
witam takze nowe Panie:D piszcie jak najczesciej.
czarodziejka ja z centrum ,wiec jak ciepło bedzie mozemy sie spotkac w parku :D czesto do kasprowicza chodze:)

Bardzo chętnie wybiorę się na wspólny spacerek :tak:Przyda się jakiś kontakt z ludźmi:-)

u mnie sesja i koniec I semestru, do zaliczenia została fizykoterapia i anatomia.
w ubiegły weekend zdałam kosmetologię, higienę i hennę na brwi:-)

anulka mam pytanko czy ty czasem w lipcu nie byłaś na weselu w Gryficach?

nowe mamcie witajcie:-D

a mogę zapytać co studiujesz?
ja niestety musiałam wziąć dziekankę, bo mały się troszkę rozchorował i muszę mu poświecić więcej czasu.

Do góry