reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

kingusiu wszystko pooddawałam koleżance która jest z 5tym dzieckiem w ciąży

dziś przyszły mi butki dla małej od koleżanki z warszawy więc jutro startujemy na spacerek:-D

reklama
Kingusia gratuluje córci:-) Nam sie marzyli chlopcy i od poczatku czulam ze beda..a tu dziewczynki!!! i to juz potwierdzone poraz trzeci! Prawdopodobnie jednojajowe i identyczne:tak: Ja dzisiaj bylam w Zdrojach w szpitalu na usg 3D i moje ksiezniczki waza jedna: 868g a druga 872g czyli rowniutko:-)jedna pozowala do zdjec a druga sie ukrywala i nie dala sobie zrobic ani jednego. Mam filmik i zdjecia:tak:
Mam juz troszke ciuszkow dla malutkich a dzisiaj mnie cos wzielo po usg i bylam w dwoch hurtowniach na slonku i kupilam wanienke, ciuszki jakies, akcesoria typu nozyczki do paznokci, szczoteczke, grzebyk i takie tam:-)mamy tez juz kombinezoniki zimowe, kocyki, reczniczki..zbiera sie powoli.

Gratuluje matylda zdania prawka!!! Aj pamietam coz to byl za stres..ja zdalam za 3 razem ale to bylo 5 lat temu dokladnie w pazdzierniku:tak:

Witajcie tralalala i madlen!!!:-)
No jak narazie z dr Iry jestem zadowolona. Tak wlasnie slyszalam od kolezanek ze ma dosc duze powazanie wsrod personelu szpitala i zupelnie inaczej traktuja jego pacjentki, wiec to przewazylo nad wyborem lekarza, no i przemily czlowiek!;-)

Ostatnia edycja:
anulko to dużo ważą już :-) hehe... :-) ja też właśnie myślę , żeby w Zdrojach rodzić... ciekawe jak to będzie czy dojadę tam :-D i się zastanawiam czy jechać i się spytać o szczegóły wszystkie wyprawkę itp. czy nie? chyba będę musiała się dowiedzieć co i jak, ale od jednej dziewczyny co niedawno tam rodziła dowiedziałam się, że wszystko się tam dostaje np. maluch jest ubrany w te szpitalne ciuszki i dla mamy dają koszule szpitalną , chyba, że mamusia ma całą wyprawkę :tak: mi się tak wydaje... a na kiedy masz termin porodu??

anulko to dużo ważą już :-) hehe... :-) ja też właśnie myślę , żeby w Zdrojach rodzić... ciekawe jak to będzie czy dojadę tam :-D i się zastanawiam czy jechać i się spytać o szczegóły wszystkie wyprawkę itp. czy nie? chyba będę musiała się dowiedzieć co i jak, ale od jednej dziewczyny co niedawno tam rodziła dowiedziałam się, że wszystko się tam dostaje np. maluch jest ubrany w te szpitalne ciuszki i dla mamy dają koszule szpitalną , chyba, że mamusia ma całą wyprawkę :tak: mi się tak wydaje... a na kiedy masz termin porodu??
Wlasnie chyba nie tak duzo, bo na podforum ciaza blizniacza porownuje sobie z jedna mamusia co jest na tym samym etapie co ja i jej chlopaki juz waza oba ok 1kg to moje kruszynki drobniejsze sa:-)Ja np mieszkam w Zdrojach takze nie bralam pod uwage innego szpitala. A nie wiem jak to jest z tymi wyprawkami ale slyszalam ze cos daja. Bede tam teraz na usg czesciej bywac takze podpytam.

Witam wieczorkiem:-)
kingusia1991 Kornelia to bardzo ladne imie:tak:. A co do ubranek po moim synku to ja pozyczylam mojej siostrze , tyle, ze kiedys maja do mnie wrocic /mamy w planach jeszcze drugie dziecko:-D/. Takze nie moge Ci pomoc na razie:zawstydzona/y:.
anulka!!! gratuluje blizniaczek:-D Fajnie, ze dwie dziewczynki:-) Chociaz chlopcy tez sa fajni;-)
A dziewczynki waza bardzo ladnie :tak:Tym bardziej, ze sa dwie:-D

kingusia bardzo ladne imie Kornelia :-D

co do ubranek to po coreczce nie mam zadnych wyszystko wydane mlodszym dziewczynka a po synku trzymam dla kuzynki bo ma rodzic w kwietniu tylko jeszcze nie wiem czy sie przydadza bo jeszcze n nie wie co siedzi w brzuszku
ale podpytam kolezanek :tak:

matylda111 juz widziama sie z basia Dzieki za namiary jeszcze raz

reklama
anulka, kingusia w zdrojach trzeba mieć tylko ubranka na wypis dla maluszków i przybory toaletowe, kapcie i ubrania na wypis dla siebie. resztę zapewnia szpital

Do góry