reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

kingusiu wszystko pooddawałam koleżance która jest z 5tym dzieckiem w ciąży

dziś przyszły mi butki dla małej od koleżanki z warszawy więc jutro startujemy na spacerek:-D

reklama
Kingusia gratuluje córci:-) Nam sie marzyli chlopcy i od poczatku czulam ze beda..a tu dziewczynki!!! i to juz potwierdzone poraz trzeci! Prawdopodobnie jednojajowe i identyczne:tak: Ja dzisiaj bylam w Zdrojach w szpitalu na usg 3D i moje ksiezniczki waza jedna: 868g a druga 872g czyli rowniutko:-)jedna pozowala do zdjec a druga sie ukrywala i nie dala sobie zrobic ani jednego. Mam filmik i zdjecia:tak:
Mam juz troszke ciuszkow dla malutkich a dzisiaj mnie cos wzielo po usg i bylam w dwoch hurtowniach na slonku i kupilam wanienke, ciuszki jakies, akcesoria typu nozyczki do paznokci, szczoteczke, grzebyk i takie tam:-)mamy tez juz kombinezoniki zimowe, kocyki, reczniczki..zbiera sie powoli.

Gratuluje matylda zdania prawka!!! Aj pamietam coz to byl za stres..ja zdalam za 3 razem ale to bylo 5 lat temu dokladnie w pazdzierniku:tak:

Witajcie tralalala i madlen!!!:-)
No jak narazie z dr Iry jestem zadowolona. Tak wlasnie slyszalam od kolezanek ze ma dosc duze powazanie wsrod personelu szpitala i zupelnie inaczej traktuja jego pacjentki, wiec to przewazylo nad wyborem lekarza, no i przemily czlowiek!;-)

Ostatnia edycja:
anulko to dużo ważą już :-) hehe... :-) ja też właśnie myślę , żeby w Zdrojach rodzić... ciekawe jak to będzie czy dojadę tam :-D i się zastanawiam czy jechać i się spytać o szczegóły wszystkie wyprawkę itp. czy nie? chyba będę musiała się dowiedzieć co i jak, ale od jednej dziewczyny co niedawno tam rodziła dowiedziałam się, że wszystko się tam dostaje np. maluch jest ubrany w te szpitalne ciuszki i dla mamy dają koszule szpitalną , chyba, że mamusia ma całą wyprawkę :tak: mi się tak wydaje... a na kiedy masz termin porodu??

anulko to dużo ważą już :-) hehe... :-) ja też właśnie myślę , żeby w Zdrojach rodzić... ciekawe jak to będzie czy dojadę tam :-D i się zastanawiam czy jechać i się spytać o szczegóły wszystkie wyprawkę itp. czy nie? chyba będę musiała się dowiedzieć co i jak, ale od jednej dziewczyny co niedawno tam rodziła dowiedziałam się, że wszystko się tam dostaje np. maluch jest ubrany w te szpitalne ciuszki i dla mamy dają koszule szpitalną , chyba, że mamusia ma całą wyprawkę :tak: mi się tak wydaje... a na kiedy masz termin porodu??
Wlasnie chyba nie tak duzo, bo na podforum ciaza blizniacza porownuje sobie z jedna mamusia co jest na tym samym etapie co ja i jej chlopaki juz waza oba ok 1kg to moje kruszynki drobniejsze sa:-)Ja np mieszkam w Zdrojach takze nie bralam pod uwage innego szpitala. A nie wiem jak to jest z tymi wyprawkami ale slyszalam ze cos daja. Bede tam teraz na usg czesciej bywac takze podpytam.

Witam wieczorkiem:-)
kingusia1991 Kornelia to bardzo ladne imie:tak:. A co do ubranek po moim synku to ja pozyczylam mojej siostrze , tyle, ze kiedys maja do mnie wrocic /mamy w planach jeszcze drugie dziecko:-D/. Takze nie moge Ci pomoc na razie:zawstydzona/y:.
anulka!!! gratuluje blizniaczek:-D Fajnie, ze dwie dziewczynki:-) Chociaz chlopcy tez sa fajni;-)
A dziewczynki waza bardzo ladnie :tak:Tym bardziej, ze sa dwie:-D

kingusia bardzo ladne imie Kornelia :-D

co do ubranek to po coreczce nie mam zadnych wyszystko wydane mlodszym dziewczynka a po synku trzymam dla kuzynki bo ma rodzic w kwietniu tylko jeszcze nie wiem czy sie przydadza bo jeszcze n nie wie co siedzi w brzuszku
ale podpytam kolezanek :tak:

matylda111 juz widziama sie z basia Dzieki za namiary jeszcze raz

reklama
anulka, kingusia w zdrojach trzeba mieć tylko ubranka na wypis dla maluszków i przybory toaletowe, kapcie i ubrania na wypis dla siebie. resztę zapewnia szpital

Do góry