reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witam! Mam na imie Magda i od kilku miesiecy mieszkam w Szczecinie:-). A dokladniej na Pogodnie:tak:. Czy moglabym do Was dolaczyc?:-)

Dziewczyny, mam taka prosbe do Was, przepraszam, ze tak na wstepie o to pytam, ale bardzo zalezy mi na czasie:zawstydzona/y:. Musze zapisac synka do przychodni i do pediatry i nie wiem gdzie mam go zapisac...Robilam wstepne rozeznanie i mam tylko metlik w glowie. Moze ktoras mama z Pogodna doradzi mi , gdzie najlepiej?
Z gory dziekuje za odpowiedz:tak:

matylda111 gratulacje!!! :-):-):-):-):-):-)

Madlen80 witaj !
niestety ja nie pomogę za bardzo bo z pogodna nie jestem, ale sama należę do "medycyny rodzinnej "na ul.odzieżowej i jestem zadowolona :tak: wiem , że maja też przychodnie na mickiewicza może tam też być ok :-)

aniulla26 dzieki za odpowiedz :tak:. Ja juz wlasnie bylam w tej przychodni na Mickiewicza i sama przychodnia wydaje sie fajna, tylko , ze zaproponowali mi , ze moga zapisac synka do jednej pani doktor, o ktorej akurat bardzo zle opinie czytalam i slyszalam, a ze innej opcji nie bylo to zrezygnowalam...:-(No mam problem teraz. Generalnie nie mam nic przeciwko , zeby gdzies dalej do przychodni dojezdzac , ale Niebuszewo i okolice to juz jednak daleko. Myslalam o przychodni na Powstancow Wlk, albo na Ku Sloncu, ale jeszcze tam nie bylam... Na Lukasinskiego nie ma pediatry /dzwonilam/. Ehhh... ciezko.
matylda111 gratuluje zdanego prawka :-D Do tej pory pamietam jak ja sie cieszylam, jak zdalam, a to juz tyyyle lat minelo:szok::-D

Madlen80 ja chodzę z moimi skarbami na powstańców.Pediatrów jest 2.My chodzimy do dr Huryn od 12 lat.Nie narzekam na nią. Jak się okazało,że moja Natusia bardzo płacze po szczepieniu bez mrugnięcia okiem dała mi skierowanie do lekarza ze szpitala na Arkońskiej i powiedziała jak załatwić te szczepionki oczyszczone,żeby za nie nie płącić. Jest jeszcze dr Stawarz. raz uniej byłam z synem bo naszej nie było.tez bardzo sympatyczna z super podejściem,po wizycie u Niej moja córcia symulowała chorobę,zeby tylko iśc do lekarza:-) Innym razem gdy poszłam też z synem do przychodni bo dostał wysypki,myslałam,ze ospa okazało sie,ze poraz enty pokrzywka,od razu dała skierowanie do alergologa ,więc polecam dr Stawarz.

reklama
Hej dziewczyny:-)

Wstałam z bólem głowy :crazy: aż mi się nie chce na dwór wychodzić :no: a z psem ktoś musi wyjść, pewnie "padnie" na mnie kurcze ... chyba, że coś wymyślę:-p:sorry:

Ciągle chodzę uradowana moją małą Kornelką :-D:-):tak: ahhh...

W czwartek wizyta u mojej GIN ... i kolejki jak zwykle i kłótnie między pacjentkami, że ciężarne pierwsze wchodzą i po co rejestrują wszystkie na godziny bez względu czy ciężarna czy nie jak NIEciężarne i tak muszą czekać dłużej i nie wchodzą zgodnie z ustalonymi godzinami ... na szczęście jestem ciężarna i mam spokój :laugh2: ale sajgon znowu będzie... :eek::szok:

Do góry