reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki w ciąży :)

czarodziejka87 oj zazdroszczę, że kolki Cię ominęły. Ja mam nadzieję, że niebawem u nas znikną.

Mona moja mała miała owiniętą pępowinę wokół szyjki jak się rodziła, a na usg nic nie było - poszło ok. Choć jak wyciągali i mówili pępowiną owinięta to się przeraziłam, ale cała i zdrowa 10/10 :-D

reklama
czarodziejka87, a no takiego porodu jaki ja mialam nie zycze nikomu i przez takie przezycia ciezko mi sie bedzie przelamac znow, ale mam nadzieje, ze kilka lat zrobi swoje, bo chcialabym jeszcze raz pochodzic z brzuszkiem i chcialabym, zeby Jesse mial rodzenstwo..! :tak::-) Choc narzekac nie powinnam, niektore kobiety maja o wiele gorzej.. :baffled: Ale wiele bym dala, zeby moj kolejny porod byl calkowitym przeciwienstwem pierwszego. :tak: Widze kochana, ze ten sam rocznik. :-) A z jakich okolic Szczecina?? Pozdrawiam.

wszystkim rozpakowanym mamom gratuluje :))) a jeszcze nie rozpakowanym zyczę szybkiego i bezproblemowego porodu:))

u nas na podforum koleżanka wysłała cyt:"Witam:)Nie udzielam sie juz tu u Was odkąd wyjechałam ze Szczecina do Zielonej Góry.Czasu brakuje. Ale pomyslałam o Was bo napewno podajecie dzieciom witD3 Przeczytajcie KTÓRA Z WAS UŻYWA VIGANTOL? WITAMINA D3? NA RECEPTĘ ?

WYCOFANY Z OBROTU -

VIGANTOL - Rodzina i dziecko - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot.

tam macie załącznik co i jak.
Przeklejam z marcowych mam 2010."

nervita A skąd macie sab simplex? ja jutro zobaczę jak mała i w razie W mam Esputicon zobaczę czy działa. Macie jeszcze kikutka?Mój ledwo co ale się trzyma wrr
kropelki z Niemiec, a kikut odpadł 01/09 - ale musieliśmy do położnej jeździć bo miała ziarnicę i położna coś tam działała. Ogólnie z kolkami lepiej, nawet kropelek nie próbowaliśmy.

Giov7 zapomnisz, zapomnisz ;) a różnica wieku pomiędzy dziećmi-są różne opinie..... moja Zuza jest /na chwilę obecną/ super pomocnicą i nawet samodzielną opiekunką ;)

Mona61 delektuj się kochana odpoczynkiem i snem ;)

Ostatnia edycja:
nervita wlasnie to jest duzy plus, moze i Jesse bedzie mi pomagal przy braciszku lub siostrzyczce, tak jak Twoja corcia! :tak: Ja sobie obmyslilam, ze tak z 6-8 lat, a moj narzeczony twardo i stanowczo 10 lat (gdy o tym wczoraj rozmawialismy). :-D:laugh2: Heh. Bo chyba narazie go meczy to, ze sie budzi 3 razy w nocy przez placz malego! :tak::-)

czarodziejka87 ja cale zycie mieszkalam w Podjuchach! :tak::tak: Najpierw na Ciasnej, a potem na Metalowej.. :-) A Ty??

Pozdrawiam Was przyszle i obecne mamusie.
Mam dzis gorszy dzien, echh.. :sad:

reklama
Racja, wolalam chlebek z Biedronki za zlotowke, niz z Sultana za zloty cos, czerstwawy! :tak::-) Ostatni raz tam bylam ponad 3 lata temu, na pewno sie zmienilo.. 12 i 15 to moje szkoly. :-D Ryneczek, petla autobusowa, kosciol, chinskie zarcie, ot cala spokojna okolica.. ;-) Jest cos nowego????

Do góry