reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki w ciąży :)

Coś czuję niuunia że butterfly88 się rozpakowała ;)
29/07 - była ostatni raz na forum BB i od tamtej pory żadnego śladu po niej nie ma ?!.
U mnie ok, spokojnie ;)
co do terminów to chyba nasze dzidzie i tak same sobie wyznaczą najodpowiedniejszy ;) co do skurczy - to zobaczysz, że jak będą te właściwe - to będziesz wiedziała jak je liczyć !;) Nie myśl o tym, że sama będziesz w domu /bo sama dolewasz oliwy do ognia i zapewne się nakręcasz/ - przecież masz w razie co - do kogo zadzwonić z prośbą o pomoc w dostarczeniu na IP ;) - jeżeli niee to dawaj znać ! - pomyślimy i pokombinujemy ;) Mój M praktycznie cały czas jest w rozjazdach - ale ja obok mam rodziców - więc spokojną głowę w razie cooo !;)
Pozdrawiam i spokojnej nocy życzę ;)

reklama
Dziewczyny orientujecie się może gdzie można kupić na prawobrzeżu koszule do karmienia? Czy są może też w hurtowniach dziecięcych??

Mona ja zamawiałam z allegro i jestem zadowolona - super materiał :-) ale właśnie lukam, że akurat sprzedawca nie ma nic wystawionego

Napiszę pobieżnie bo brak czasu - Urodziłam 26 lipca po 13 godzinach bóli i porodu SN - zabrali mnie na cesarkę !!
Mam piękną córunię Zuzannę która dziś kończy 11 dni... 3330g i 56 cm żywego srebra ;-) a nawet złotka !! :-p
odezwę się !! :-D

napiszę pobieżnie bo brak czasu - urodziłam 26 lipca po 13 godzinach bóli i porodu sn - zabrali mnie na cesarkę !!
Mam piękną córunię zuzannę która dziś kończy 11 dni... 3330g i 56 cm żywego srebra ;-) a nawet złotka !! :-p
odezwę się !! :-d

no w końcu .......... !!!
GRATULUJĘ WAM KOCHANE KOBITKI
I DUUUUUŻŻŻŻO ZDRÓWKA ŻYCZĘ ;):-):-):-)

reklama
Do góry