reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
Roksanka98
Fanka BB :)
Kamila podziwiam Cie za ta cierpliwosc. moze ja jestem zdenerwowana, bo leze w szpitalu i czekamy na maluszkaNie.
Z om wynika ze dzis jestes w 3tygodniu i 3dniu ciazy. Zdecydowanie za wczesnie na lekarza. Kolezanka wyżej dobrze napisala kiedy moglabys sie wybrac na usg [emoji6]
reklama
Kaamilaaa
Nie ma co podziwiac, zadala pytanie to lepiej jej odpowiedziec niz doczekac sie kolejnego wątku...[emoji6]Kamila podziwiam Cie za ta cierpliwosc. moze ja jestem zdenerwowana, bo leze w szpitalu i czekamy na maluszka
A u Ciebie końcówka juz ? [emoji4]
Roksanka98
Pewnie i tak zalozy.Nie ma co podziwiac, zadala pytanie to lepiej jej odpowiedziec niz doczekac sie kolejnego wątku...[emoji6]
A u Ciebie końcówka juz ? [emoji4]
Jestem w 38+2, ale wywoluja, gdyz zaczelam intensywnie przybierac na wadze, obrzeki mam i cisnienie zaczelo skakac i wlaczyli leki i stwierdzili, ze skoro i tak juz mialam rozwarcie wewnetrzne i zewnetrzne to wywolaja.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nie ma co podziwiac, zadala pytanie to lepiej jej odpowiedziec niz doczekac sie kolejnego wątku...[emoji6]
Odpowiedzi niestety nic nie dają, bo do niej to jak grochem o ścianę.......
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Witaminy to już? Czy dopiero po usg lekarz powie jakie
Kwas foliowy powinnaś już brać od 3 miesięcy, witaminy możesz brać sama, pani w aptece Ci doradzi.
Roksanka98
Witaminy mi.lekarz powiedział jakie mam brac, ale mozesz sobie brac juz kwas foliowy.Witaminy to już? Czy dopiero po usg lekarz powie jakie
reklama
claire1983
Zaangażowana w BB
Jak najszybciej kwas foliowy zacznij brać. Suementuje się go nawet przed spodziewanym zajściem w ciążę. A reszta witamin to ja brałam od razu, ale nie jest to tak istotne jak kwas foliowyWitaminy to już? Czy dopiero po usg lekarz powie jakie