reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwo

Bobba11

Aktywna w BB
Dziś zrobiłam 3 testy bo wkurwilam się już nie na zarty
Oto co. Wyszło. Dodam że clearblue wyszedł negatywny szyjka nisko lekko chyba otwarta

Załączniki

• IMG_20181024_111003.jpg
    IMG_20181024_111003.jpg
    872,7 KB · Wyświetleń: 531
reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?

bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
Nie komentujcie głupio ok. Od tego jest chyba to zakichane forum co nie. Nie masz ochoty nie odpowiadaj a nie pisz jakieś bzdury.
Dobra jest zakichane forum, ale ile mozna tych samych watkow zakladac. Zakladanie Ci nic nie da, a na każde pytanie masz odpowiefz tylko Ty i tak sie do tego nie stosujesz. No ludzie.

reklama
Nie komentujcie głupio ok. Od tego jest chyba to zakichane forum co nie. Nie masz ochoty nie odpowiadaj a nie pisz jakieś bzdury.
Nie widze tu zadnego glupiego komentarza, dziewczyny maja racje, najpierw zadajesz pytanie a jak ktos stara sie pomoc, podpowiedziec to wiekszosc olewasz, czesto sama nie odpowiadasz a chyba jak zaklada sie watek to bierze sie pod uwage ze inni o cos zapytaja lub skomentuja w taki a nie inny sposób.
Pewnie i tak zalozy.
Jestem w 38+2, ale wywoluja, gdyz zaczelam intensywnie przybierac na wadze, obrzeki mam i cisnienie zaczelo skakac i wlaczyli leki i stwierdzili, ze skoro i tak juz mialam rozwarcie wewnetrzne i zewnetrzne to wywolaja.
No to powodzenia życzę[emoji4] oby bylo szybko i sprawnie [emoji6] i zazdro ze juz zaraz poznasz dzidzie ja jeszcze tyle musze czekac [emoji6]
Witaminy to już? Czy dopiero po usg lekarz powie jakie
Kwas foliowy bierzesz ? Jesli nie to zacznij i jesli nie wiesz jakie witaminy ci pasuja poczekaj na wizyte u gin i wyniki badań.

Jak najszybciej kwas foliowy zacznij brać. Suementuje się go nawet przed spodziewanym zajściem w ciążę. A reszta witamin to ja brałam od razu, ale nie jest to tak istotne jak kwas foliowy
A tak z ciekawosci jak ja zaszlam w ciaze bez miesiaczko i nie wiedzialam ze jestem na poczatku to jak moglam suplementowac ten kwas? Go chyba nic złego jak.sie go.nie bierze przed zajsciem?

@Kaamilaaa
Dziekuje, jak na razie to skurcze sie pisaly, a ja nic.nie czulam, wiec zobaczymy co dalej. Lekarz po dzisiejszym badaniu tez stwierdxil, ze szyjka gotowa i jesli samo sie nie zacznie do jutra to oksytocyne podadza i mówi, ze powinno pojsc sprawnie. Zobaczymy. A w jakim tygodniu jestes kochana?

A tak z ciekawosci jak ja zaszlam w ciaze bez miesiaczko i nie wiedzialam ze jestem na poczatku to jak moglam suplementowac ten kwas? Go chyba nic złego jak.sie go.nie bierze przed zajsciem?
Podobno kwas foliowy najlepiej zeby kazda kobieta w wieku rozrodczym przyjmowala caly czas, bo wiadomo wpadki sie zdarzaja [emoji6] ja teraz biore caly czas od sierpnia zeszlego roku czyli zaczelam dwa miesiace przed rozpoczęciem starań [emoji6]
Ale przed pierwsza ciąża(wpadka[emoji6]) nie bralam, zaczelam dopiero jak mi lekarz potwierdzil ciążę i kazal brac[emoji6] z synkiem wszystko ok [emoji6]

@Kaamilaaa
Dziekuje, jak na razie to skurcze sie pisaly, a ja nic.nie czulam, wiec zobaczymy co dalej. Lekarz po dzisiejszym badaniu tez stwierdxil, ze szyjka gotowa i jesli samo sie nie zacznie do jutra to oksytocyne podadza i mówi, ze powinno pojsc sprawnie. Zobaczymy. A w jakim tygodniu jestes kochana?
No to oby szybko poszlo [emoji6] tez miałam wywolywany [emoji6] 2h oxy i dzidzia po drugiej stronie brzuszka [emoji6]
Ja dziś zaczelam 9tc [emoji6]

Podobno kwas foliowy najlepiej zeby kazda kobieta w wieku rozrodczym przyjmowala caly czas, bo wiadomo wpadki sie zdarzaja [emoji6] ja teraz biore caly czas od sierpnia zeszlego roku czyli zaczelam dwa miesiace przed rozpoczęciem starań [emoji6]
Ale przed pierwsza ciąża(wpadka[emoji6]) nie bralam, zaczelam dopiero jak mi lekarz potwierdzil ciążę i kazal brac[emoji6] z synkiem wszystko ok [emoji6]
No to dobrze. Tylko sie cieszyc

reklama
Do góry