reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwo

Bobba11

Aktywna w BB
Dziś zrobiłam 3 testy bo wkurwilam się już nie na zarty
Oto co. Wyszło. Dodam że clearblue wyszedł negatywny szyjka nisko lekko chyba otwarta

Załączniki

• IMG_20181024_111003.jpg
    IMG_20181024_111003.jpg
    872,7 KB · Wyświetleń: 535
reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?

bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
Nie komentujcie głupio ok. Od tego jest chyba to zakichane forum co nie. Nie masz ochoty nie odpowiadaj a nie pisz jakieś bzdury.
Dobra jest zakichane forum, ale ile mozna tych samych watkow zakladac. Zakladanie Ci nic nie da, a na każde pytanie masz odpowiefz tylko Ty i tak sie do tego nie stosujesz. No ludzie.

reklama
Nie komentujcie głupio ok. Od tego jest chyba to zakichane forum co nie. Nie masz ochoty nie odpowiadaj a nie pisz jakieś bzdury.
Nie widze tu zadnego glupiego komentarza, dziewczyny maja racje, najpierw zadajesz pytanie a jak ktos stara sie pomoc, podpowiedziec to wiekszosc olewasz, czesto sama nie odpowiadasz a chyba jak zaklada sie watek to bierze sie pod uwage ze inni o cos zapytaja lub skomentuja w taki a nie inny sposób.
Pewnie i tak zalozy.
Jestem w 38+2, ale wywoluja, gdyz zaczelam intensywnie przybierac na wadze, obrzeki mam i cisnienie zaczelo skakac i wlaczyli leki i stwierdzili, ze skoro i tak juz mialam rozwarcie wewnetrzne i zewnetrzne to wywolaja.
No to powodzenia życzę[emoji4] oby bylo szybko i sprawnie [emoji6] i zazdro ze juz zaraz poznasz dzidzie ja jeszcze tyle musze czekac [emoji6]
Witaminy to już? Czy dopiero po usg lekarz powie jakie
Kwas foliowy bierzesz ? Jesli nie to zacznij i jesli nie wiesz jakie witaminy ci pasuja poczekaj na wizyte u gin i wyniki badań.

Jak najszybciej kwas foliowy zacznij brać. Suementuje się go nawet przed spodziewanym zajściem w ciążę. A reszta witamin to ja brałam od razu, ale nie jest to tak istotne jak kwas foliowy
A tak z ciekawosci jak ja zaszlam w ciaze bez miesiaczko i nie wiedzialam ze jestem na poczatku to jak moglam suplementowac ten kwas? Go chyba nic złego jak.sie go.nie bierze przed zajsciem?

@Kaamilaaa
Dziekuje, jak na razie to skurcze sie pisaly, a ja nic.nie czulam, wiec zobaczymy co dalej. Lekarz po dzisiejszym badaniu tez stwierdxil, ze szyjka gotowa i jesli samo sie nie zacznie do jutra to oksytocyne podadza i mówi, ze powinno pojsc sprawnie. Zobaczymy. A w jakim tygodniu jestes kochana?

A tak z ciekawosci jak ja zaszlam w ciaze bez miesiaczko i nie wiedzialam ze jestem na poczatku to jak moglam suplementowac ten kwas? Go chyba nic złego jak.sie go.nie bierze przed zajsciem?
Podobno kwas foliowy najlepiej zeby kazda kobieta w wieku rozrodczym przyjmowala caly czas, bo wiadomo wpadki sie zdarzaja [emoji6] ja teraz biore caly czas od sierpnia zeszlego roku czyli zaczelam dwa miesiace przed rozpoczęciem starań [emoji6]
Ale przed pierwsza ciąża(wpadka[emoji6]) nie bralam, zaczelam dopiero jak mi lekarz potwierdzil ciążę i kazal brac[emoji6] z synkiem wszystko ok [emoji6]

@Kaamilaaa
Dziekuje, jak na razie to skurcze sie pisaly, a ja nic.nie czulam, wiec zobaczymy co dalej. Lekarz po dzisiejszym badaniu tez stwierdxil, ze szyjka gotowa i jesli samo sie nie zacznie do jutra to oksytocyne podadza i mówi, ze powinno pojsc sprawnie. Zobaczymy. A w jakim tygodniu jestes kochana?
No to oby szybko poszlo [emoji6] tez miałam wywolywany [emoji6] 2h oxy i dzidzia po drugiej stronie brzuszka [emoji6]
Ja dziś zaczelam 9tc [emoji6]

Podobno kwas foliowy najlepiej zeby kazda kobieta w wieku rozrodczym przyjmowala caly czas, bo wiadomo wpadki sie zdarzaja [emoji6] ja teraz biore caly czas od sierpnia zeszlego roku czyli zaczelam dwa miesiace przed rozpoczęciem starań [emoji6]
Ale przed pierwsza ciąża(wpadka[emoji6]) nie bralam, zaczelam dopiero jak mi lekarz potwierdzil ciążę i kazal brac[emoji6] z synkiem wszystko ok [emoji6]
No to dobrze. Tylko sie cieszyc

reklama
Do góry