reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
Roksanka98
Fanka BB :)
Dobra jest zakichane forum, ale ile mozna tych samych watkow zakladac. Zakladanie Ci nic nie da, a na każde pytanie masz odpowiefz tylko Ty i tak sie do tego nie stosujesz. No ludzie.Nie komentujcie głupio ok. Od tego jest chyba to zakichane forum co nie. Nie masz ochoty nie odpowiadaj a nie pisz jakieś bzdury.
reklama
Kaamilaaa
Nie widze tu zadnego glupiego komentarza, dziewczyny maja racje, najpierw zadajesz pytanie a jak ktos stara sie pomoc, podpowiedziec to wiekszosc olewasz, czesto sama nie odpowiadasz a chyba jak zaklada sie watek to bierze sie pod uwage ze inni o cos zapytaja lub skomentuja w taki a nie inny sposób.Nie komentujcie głupio ok. Od tego jest chyba to zakichane forum co nie. Nie masz ochoty nie odpowiadaj a nie pisz jakieś bzdury.
No to powodzenia życzę[emoji4] oby bylo szybko i sprawnie [emoji6] i zazdro ze juz zaraz poznasz dzidzie ja jeszcze tyle musze czekac [emoji6]Pewnie i tak zalozy.
Jestem w 38+2, ale wywoluja, gdyz zaczelam intensywnie przybierac na wadze, obrzeki mam i cisnienie zaczelo skakac i wlaczyli leki i stwierdzili, ze skoro i tak juz mialam rozwarcie wewnetrzne i zewnetrzne to wywolaja.
Kwas foliowy bierzesz ? Jesli nie to zacznij i jesli nie wiesz jakie witaminy ci pasuja poczekaj na wizyte u gin i wyniki badań.Witaminy to już? Czy dopiero po usg lekarz powie jakie
Roksanka98
A tak z ciekawosci jak ja zaszlam w ciaze bez miesiaczko i nie wiedzialam ze jestem na poczatku to jak moglam suplementowac ten kwas? Go chyba nic złego jak.sie go.nie bierze przed zajsciem?Jak najszybciej kwas foliowy zacznij brać. Suementuje się go nawet przed spodziewanym zajściem w ciążę. A reszta witamin to ja brałam od razu, ale nie jest to tak istotne jak kwas foliowy
Roksanka98
@Kaamilaaa
Dziekuje, jak na razie to skurcze sie pisaly, a ja nic.nie czulam, wiec zobaczymy co dalej. Lekarz po dzisiejszym badaniu tez stwierdxil, ze szyjka gotowa i jesli samo sie nie zacznie do jutra to oksytocyne podadza i mówi, ze powinno pojsc sprawnie. Zobaczymy. A w jakim tygodniu jestes kochana?
Dziekuje, jak na razie to skurcze sie pisaly, a ja nic.nie czulam, wiec zobaczymy co dalej. Lekarz po dzisiejszym badaniu tez stwierdxil, ze szyjka gotowa i jesli samo sie nie zacznie do jutra to oksytocyne podadza i mówi, ze powinno pojsc sprawnie. Zobaczymy. A w jakim tygodniu jestes kochana?
Kaamilaaa
Podobno kwas foliowy najlepiej zeby kazda kobieta w wieku rozrodczym przyjmowala caly czas, bo wiadomo wpadki sie zdarzaja [emoji6] ja teraz biore caly czas od sierpnia zeszlego roku czyli zaczelam dwa miesiace przed rozpoczęciem starań [emoji6]A tak z ciekawosci jak ja zaszlam w ciaze bez miesiaczko i nie wiedzialam ze jestem na poczatku to jak moglam suplementowac ten kwas? Go chyba nic złego jak.sie go.nie bierze przed zajsciem?
Ale przed pierwsza ciąża(wpadka[emoji6]) nie bralam, zaczelam dopiero jak mi lekarz potwierdzil ciążę i kazal brac[emoji6] z synkiem wszystko ok [emoji6]
Kaamilaaa
No to oby szybko poszlo [emoji6] tez miałam wywolywany [emoji6] 2h oxy i dzidzia po drugiej stronie brzuszka [emoji6]@Kaamilaaa
Ja dziś zaczelam 9tc [emoji6]
Roksanka98
No to dobrze. Tylko sie cieszycPodobno kwas foliowy najlepiej zeby kazda kobieta w wieku rozrodczym przyjmowala caly czas, bo wiadomo wpadki sie zdarzaja [emoji6] ja teraz biore caly czas od sierpnia zeszlego roku czyli zaczelam dwa miesiace przed rozpoczęciem starań [emoji6]
Ale przed pierwsza ciąża(wpadka[emoji6]) nie bralam, zaczelam dopiero jak mi lekarz potwierdzil ciążę i kazal brac[emoji6] z synkiem wszystko ok [emoji6]
reklama
Roksanka98
No mam nadzieje, ze bedzie raz dwa.No to oby szybko poszlo [emoji6] tez miałam wywolywany [emoji6] 2h oxy i dzidzia po drugiej stronie brzuszka [emoji6]
Ja dziś zaczelam 9tc [emoji6]
O kochana no i jak sie.czujesz w tym 1 trymestrze?