reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwo

Bobba11

Aktywna w BB
Dziś zrobiłam 3 testy bo wkurwilam się już nie na zarty
Oto co. Wyszło. Dodam że clearblue wyszedł negatywny szyjka nisko lekko chyba otwarta

Załączniki

• IMG_20181024_111003.jpg
    IMG_20181024_111003.jpg
    872,7 KB · Wyświetleń: 531
reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?

bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
reklama
Bobba ale ja przecież Ci napisałam czarno na białym nawet za Ciebie wyliczylam kiedy powinnaś iść na usg zeby wyjść już usatysfakcjonowana. oczywiście zakładając że cykle masz 28 dniowe bo pytałam 2razy inie uzyskałam odpowiedzi.
napisałam że 15 listopada, a Ty pytasz czy teraz nie będzie nic. no nie, nie będzie. nawet pęcherzyka za 1,5 tygodnia może nie być bo jeszcze nawet 4 nie skończyłas..

@Roksanka98 powodzenia życzę :)
ja czekam do kwietnia, jestem w trakcie 17 tc. nie mialam żadnych objawów, nawet nie wiem co to mdłości ani tym bardziej wymioty :D przytyłam 0,5 kg póki co, więc brzuch tylko umowny widzę, ruchów się nie spodziewam jeszcze przez miesiąc bo 1 ciąża a i łożysko mam na przedniej ścianie.. więc gdyby nie usg to ciężko byłoby mi uwierzyć że noszę synka :D

@Roksanka98 powodzenia życzę :)
ja czekam do kwietnia, jestem w trakcie 17 tc. nie mialam żadnych objawów, nawet nie wiem co to mdłości ani tym bardziej wymioty :D przytyłam 0,5 kg póki co, więc brzuch tylko umowny widzę, ruchów się nie spodziewam jeszcze przez miesiąc bo 1 ciąża a i łożysko mam na przedniej ścianie.. więc gdyby nie usg to ciężko byłoby mi uwierzyć że noszę synka :D
Tez mam lozysko ba przedniej scianie, a ruchy poczulam w 19tc i tez 1 ciaza i tez synek :D jeszcze zaczniesz przybierać na wadze tylko zwroc uwage na to czy nie.przybierasz za szybko, czy nie masz obrzekow i jakie masz cisnienie, a tak to powodzenia! :)

reklama
Do góry