reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Zupelnie nie ciazowo, zadnych mdłości ani nic [emoji6] tylko żołądek rano mnie boli jak zbyt dlugo nie zjem a tak to zapominam ze w ciazy jestem [emoji1]No mam nadzieje, ze bedzie raz dwa.
O kochana no i jak sie.czujesz w tym 1 trymestrze?
reklama
Bobba ale ja przecież Ci napisałam czarno na białym nawet za Ciebie wyliczylam kiedy powinnaś iść na usg zeby wyjść już usatysfakcjonowana. oczywiście zakładając że cykle masz 28 dniowe bo pytałam 2razy inie uzyskałam odpowiedzi.
napisałam że 15 listopada, a Ty pytasz czy teraz nie będzie nic. no nie, nie będzie. nawet pęcherzyka za 1,5 tygodnia może nie być bo jeszcze nawet 4 nie skończyłas..
napisałam że 15 listopada, a Ty pytasz czy teraz nie będzie nic. no nie, nie będzie. nawet pęcherzyka za 1,5 tygodnia może nie być bo jeszcze nawet 4 nie skończyłas..
@Roksanka98 powodzenia życzę
ja czekam do kwietnia, jestem w trakcie 17 tc. nie mialam żadnych objawów, nawet nie wiem co to mdłości ani tym bardziej wymioty przytyłam 0,5 kg póki co, więc brzuch tylko umowny widzę, ruchów się nie spodziewam jeszcze przez miesiąc bo 1 ciąża a i łożysko mam na przedniej ścianie.. więc gdyby nie usg to ciężko byłoby mi uwierzyć że noszę synka
ja czekam do kwietnia, jestem w trakcie 17 tc. nie mialam żadnych objawów, nawet nie wiem co to mdłości ani tym bardziej wymioty przytyłam 0,5 kg póki co, więc brzuch tylko umowny widzę, ruchów się nie spodziewam jeszcze przez miesiąc bo 1 ciąża a i łożysko mam na przedniej ścianie.. więc gdyby nie usg to ciężko byłoby mi uwierzyć że noszę synka
Roksanka98
Ja tez tak mialam, wgl mdlosci nie mialam, nie czułam sie w ogóle w ciąży dopoki nie zaczelo bolec w pachwinach, ale zycze Ci zeby jak najdluzej tak zostalo kochanaZupelnie nie ciazowo, zadnych mdłości ani nic [emoji6] tylko żołądek rano mnie boli jak zbyt dlugo nie zjem a tak to zapominam ze w ciazy jestem [emoji1]
Roksanka98
Tez mam lozysko ba przedniej scianie, a ruchy poczulam w 19tc i tez 1 ciaza i tez synek jeszcze zaczniesz przybierać na wadze tylko zwroc uwage na to czy nie.przybierasz za szybko, czy nie masz obrzekow i jakie masz cisnienie, a tak to powodzenia!@Roksanka98 powodzenia życzę
reklama