reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
Roksanka98
Fanka BB :)
Bobba11 przestan skupiac sie na zlych rzeczach tylko skup sie na tym, ze jestes w ciazy, a nie myślisz o tym ze mialas zagrozona. Zafiksujesz sie i na koncu serio cos sie st a nie i poronisz i sama do tego doprowadzisz nerwami.
reklama
Tez mam lozysko ba przedniej scianie, a ruchy poczulam w 19tc i tez 1 ciaza i tez synek jeszcze zaczniesz przybierać na wadze tylko zwroc uwage na to czy nie.przybierasz za szybko, czy nie masz obrzekow i jakie masz cisnienie, a tak to powodzenia!
podniosłas mnie na duchu mam nadzieję że też tak będzie. a czułas czasem kopniaki? bo z tego co się naczytalam to słabo się odczuwa.. dziś właśnie jadę spowrotem do lekarza bo moje ciśnienie zawsze wynosi przed i po wizycie 145/90, kazał mierzyć 4xdziennie i dziś musi skonsultowac
kurcze, ale u Ciebie emocje teraz muszą być... bądź silna
Roksanka98
Czulamx a pod koniec teraz to tak czuje, ze nieraz az bola, a brzuch sie wygina jak nie wiem. a w domu cisnienie Ci dobre wychodzi?podniosłas mnie na duchu mam nadzieję że też tak będzie. a czułas czasem kopniaki? bo z tego co się naczytalam to słabo się odczuwa.. dziś właśnie jadę spowrotem do lekarza bo moje ciśnienie zawsze wynosi przed i po wizycie 145/90, kazał mierzyć 4xdziennie i dziś musi skonsultowac
kurcze, ale u Ciebie emocje teraz muszą być... bądź silna
No takie emocje, se zasnelam i nic sie nie dzieje
Czulamx a pod koniec teraz to tak czuje, ze nieraz az bola, a brzuch sie wygina jak nie wiem. a w domu cisnienie Ci dobre wychodzi?
No takie emocje, se zasnelam i nic sie nie dzieje
hahaha no to w takim razie pewnie jak zacznie się coś dziać, to będą emocje
w domu zazwyczaj jest ok, parę razy miałam wyższe ale raczej u mnie to na tle nerwowym niż kardiologicznym, stres przed usg zawsze wygrywa
Roksanka98
Ja na tle nerwowym tez mam. Dzisiaj mnie klatka boli i glowa i chyba to z nerwow, a ja juz schizuje. Ze cos nie halo. ;/ i latamhahaha no to w takim razie pewnie jak zacznie się coś dziać, to będą emocje
w domu zazwyczaj jest ok, parę razy miałam wyższe ale raczej u mnie to na tle nerwowym niż kardiologicznym, stres przed usg zawsze wygrywa
E
Ewka34
Gość
Ja bylam w 4 tyg ciazy, cos bylo,dal mi luteine i zaswiadczenie o wczesnej ciazy do pracy i kazal przyjsc za dwa tyg i wtedy juz uslyszalam serduszkoCzyli jak teraz pójdę to nic nie będzie?
E
Ewka34
Gość
To sie nie stresuj bedzie dobrzeKamila podziwiam Cie za ta cierpliwosc. moze ja jestem zdenerwowana, bo leze w szpitalu i czekamy na maluszka
reklama
E
Ewka34
Gość
Od odejscia wod do pierwszych skurczy 3.5 godz i pozniej 3 godz naturalny ale bez boli partych.. mialam problem z wyparciem malej 15 minut sie meczylam byla ustawiona lekko na bok w kanaleciężki poród miałyscie? Ja 10h naturalnie