reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwo

Bobba11

Aktywna w BB
Dziś zrobiłam 3 testy bo wkurwilam się już nie na zarty
Oto co. Wyszło. Dodam że clearblue wyszedł negatywny szyjka nisko lekko chyba otwarta

Załączniki

• IMG_20181024_111003.jpg
    IMG_20181024_111003.jpg
    872,7 KB · Wyświetleń: 531
reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?

bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
reklama
Tez mam lozysko ba przedniej scianie, a ruchy poczulam w 19tc i tez 1 ciaza i tez synek :D jeszcze zaczniesz przybierać na wadze tylko zwroc uwage na to czy nie.przybierasz za szybko, czy nie masz obrzekow i jakie masz cisnienie, a tak to powodzenia! :)

podniosłas mnie na duchu :) mam nadzieję że też tak będzie. a czułas czasem kopniaki? bo z tego co się naczytalam to słabo się odczuwa.. dziś właśnie jadę spowrotem do lekarza bo moje ciśnienie zawsze wynosi przed i po wizycie 145/90, kazał mierzyć 4xdziennie i dziś musi skonsultowac :)

kurcze, ale u Ciebie emocje teraz muszą być... :) bądź silna

podniosłas mnie na duchu :) mam nadzieję że też tak będzie. a czułas czasem kopniaki? bo z tego co się naczytalam to słabo się odczuwa.. dziś właśnie jadę spowrotem do lekarza bo moje ciśnienie zawsze wynosi przed i po wizycie 145/90, kazał mierzyć 4xdziennie i dziś musi skonsultowac :)

kurcze, ale u Ciebie emocje teraz muszą być... :) bądź silna
Czulamx a pod koniec teraz to tak czuje, ze nieraz az bola, a brzuch sie wygina jak nie wiem.:) a w domu cisnienie Ci dobre wychodzi?
No takie emocje, se zasnelam i nic sie nie dzieje

Czulamx a pod koniec teraz to tak czuje, ze nieraz az bola, a brzuch sie wygina jak nie wiem.:) a w domu cisnienie Ci dobre wychodzi?
No takie emocje, se zasnelam i nic sie nie dzieje

hahaha :D no to w takim razie pewnie jak zacznie się coś dziać, to będą emocje :D

w domu zazwyczaj jest ok, parę razy miałam wyższe ale raczej u mnie to na tle nerwowym niż kardiologicznym, stres przed usg zawsze wygrywa :D

hahaha :D no to w takim razie pewnie jak zacznie się coś dziać, to będą emocje :D

w domu zazwyczaj jest ok, parę razy miałam wyższe ale raczej u mnie to na tle nerwowym niż kardiologicznym, stres przed usg zawsze wygrywa :D
Ja na tle nerwowym tez mam. Dzisiaj mnie klatka boli i glowa i chyba to z nerwow, a ja juz schizuje. Ze cos nie halo. ;/ i latam

reklama
Do góry