reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwo

Bobba11

Aktywna w BB
Dziś zrobiłam 3 testy bo wkurwilam się już nie na zarty
Oto co. Wyszło. Dodam że clearblue wyszedł negatywny szyjka nisko lekko chyba otwarta

Załączniki

• IMG_20181024_111003.jpg
    IMG_20181024_111003.jpg
    872,7 KB · Wyświetleń: 531
reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?

bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
dokładnie.. ja nie chcę straszyć ale miałam to samo. choć może to być poprostu plamienie w dniu spodziewanej miesiączki, tak jak np. w 8tygodniu może się zdarzyć.

u mnie było tak, blade kreski tydzień brak okresu, u ginekologa nici z pęcherzyka (teraz bym nie poszła bo wiem że za wcześnie) więc skierowanie na betę. zrobiłam teoretycznie na początku 6 tc - wyszła malutka ale była, 16,85. i chwilę po tym zaczęłam krwawic. poszłam na izbę, na usg nadal nic nie widać, mój wynik pani doktor skwitowala ze jest tak niski że mam się nie nastawiac bo albo wzrośnie albo spadnie i będzie biochemiczna. na wypisie miałam opis ciąża - jeszcze nie stwierdzona. i mimo zeta była malutka nie dostałam żadnych duphastonow, luteiny, nic. 3 dni krwawilam, kolejny wynik 1 z hakiem. nie mialam siły nawet iść do lekarza spowrotem.

więc dlatego tak ważna jest ta beta bo jakby coś się działo a wynik będzie wyższy ciążowy to choć się zaopiekuje tobą i w większości podadzą coś na podtrzymanie.
przynajmniej w Polsce, bo w innych krajach wiem że się nie ratuje wczesnej ciąży.

może to być też tak jak mówiłam zwykle plamienie o niczym nie świadczące.

reklama
Dziewczyny dobrze mówią idź na betę jeśli nie masz okresu.
No coś Ty! Przecież beta by rozwiała wszystkie wątpliwości, a tak to może sobie nasza gwiazda zakładać milion wątków i codziennie się pytać, czy jest w ciąży czy nie, a widocznie właśnie o to jej chodzi, o szum wokół siebie

reklama
Cześć dziewczyny. Mam taki problem. Byłam wczoraj u ginekologa mojego. I super nowina 5tydz ciąży. Tak przynajmniej na początku myślałam.
Podczas badania najpierw powiedział : widzisz tutaj mamy pęcherzyk ciążowy itp. Ale chwilę później powiedział : mamy problem. Widzę tutaj coś w lewym jajowodzie możliwe że to ciąża. Później zaczął mnie pocieszać że to nic pewnego i takie tam ale nie wiem co teraz o tym myśleć...

Do góry