reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Madziu super ta kolyska :tak: tez taka chcialam przy Córci, ale nie było nic ciekawego w sklepach, wiec mam łóżeczko, a teraz to juz nie oplaca mi sie zmieniac. Ciekawa jestem jak Ci sie sprawdzi.

luczynka ja dla Filipka miałam koszyk....ale jest w polsce i trudno go nam przywieźć...a poza tym kosz jest niski i mniej stabilny od kołyski. A teraz to dla mnie ważne..bo nie wiem czy Filip będzie na tyle ostrożny..:zawstydzona/y:
Łożeczko też będziemy mieć...ale w sypialni, a kołyskę chce mieć na dole w pokoju dziennym zeby nie biegać po schodach cały czas.
Matę edukacyjna mam dostać po syneczku kolezanki...więc jeden zakup odpada.....:tak:

ja to dopiero sie przygotowuje do kupna lozeczka i wozka i wogole wszystkiego :D najpierw maraton po sklepach a potem kupowanie :) ale az za duzo jest tych slicznych rzeczy dla malych szkarabow !!! :D

No ja mam wózek już wybrany, ale jeszcze nie kupuję. Mam małe mieszkanie i nie mam go za bardzo gdzie trzymać. Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu póżniej i sąsiedzi nie będą się pieklić, że zagracam klatkę schodową ;-)

Łóżeczko mamy dostać od koleżanki siostry mojego Mena ;-)
Jeszcze go nie widziałam i mam nadzieję, że jest w dobrym stanie. Jakoś tak głupio by mi było powiedzieć, że nie wezmę, bo mi się nie podoba, bo stan nie taki jak myślałam...
W końcu ktoś nam robi uprzejmość i oddaje za darmo, nie żądając nic w zamian :-)

Od jakiegoś czasu, "szaleję" też w sklepach z ubrankami ;-)
Mam już całe 2 pary śpioszków i jeden malutki, śliczniutki błękitny misiowy dresik :-D
Szaleję po prostu :-D
Jak znajdę chwilkę, to wrzucę fotki :-)

a ja dzis od siostry dostalam taki zestawik tyle ze to juz jak synek bedzie mial roczek :-)

Załączniki

• w.jpg
    w.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry