reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Ja wozek tez mam juz upatrzony i lozeczko rowniez ale podobnie jak kalemeon cierpie z powodu braku miejsca:-(
Za to ciuszkow juz troche mam wiekszosc uzywanych ale slicznych.

dizewczyny ja prosze o namiary na spodnie fajne ciażowe help bo narazie byłam w mothercare i beznadzieja

Spróbuj może w Nivenie. Wiem, że tam są fajne spodnie. Chociaż sama nie kupowałam (bo na markowe mnie nie stać za bardzo :zawstydzona/y::-( )
Możesz też przejrzeć sklepy internetowe lub allegro. Z reguły są podane tabele rozmiarów, więc jeśli dobrze się pomierzysz, to może uda Ci się przez neta kupić coś fajnego. :-)

Ja zakupy planuję po Nowym Roku, bo najpierw rodzice się muszą wyprowadzić i jakieś małe malowanie w domu trzeba zrobić, a na razie nie mam gdzie wszystkiego trzymać.
Co do ciuchów ciążowych to w tych sklepach dla ciężarnych są strasznie drogie. Chyba faktycznie lepiej popatrzeć na allegro, albo po jakichś sklepach z używkami pochodzić.
A powiedzcie dużo ubranek dla dzidziusia pokupowałyście?

Ja bede robiz zakupy po remoncie. Chciaz wozek to juz kupiłam.Jestem meeeega zadowolona. Tylko trzeba wziac pod uwage, ze narazie stoi pusty, wiec wielu funkcji ocenic nie moge...ale wydaje mi sie ze jest dobry :)

ejjjjjj, ja tez mam te włosiska, a myslalam ze tylko ja je mam. Urosly mi męskie włosy pod pępkiem :| tragedia. Mam nadzieje ze znikna, chociaz wcale nie musza :(

reklama
Torebka:-p
100_1768.jpg

Do góry