reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
chciałabym pochwalić się zakupami dla moich dziewczynek, kupiliśmy ubranka ze zdjęć jak ostatnio byłam na wizycie 26 października, ale dopiero dzisiaj odzyskałam panowanie nad aparatem :-) więc wklejam, o ile potrafię, no to próbuję :szok:

czyli... w sobotę ją zobaczymy na żywo? :-D:-)Ja to wogóle się zastanawiam nad tym, czy zakładać mega mini i szpile 10 cm:-D

haha a dalnij sobie mini i szpile...co bedziesz se teraz zalowac...
a torebka....zajebiaszczy kolor:)
tylko wiecie po tym spotkaniu to ja chce foteczki zobaczyc?????da sie?????

czyli... w sobotę ją zobaczymy na żywo? :-D:-)Ja to wogóle się zastanawiam nad tym, czy zakładać mega mini i szpile 10 cm:-D

No a jak Ty se inaczej wyobrażasz do ludzi wyjść??:szok:

haha a dalnij sobie mini i szpile...co bedziesz se teraz zalowac...
a torebka....zajebiaszczy kolor:)
tylko wiecie po tym spotkaniu to ja chce foteczki zobaczyc?????da sie?????

no co się nie da? pewnie że się da!

No kolor był poza wielkością głównym czynnikiem decydującym o zakupie.

Dziękuję:-)

wow nie wierze udało mi się :D:D no jestem z siebie dumna, to jeszcze brzuch wrzuce, tylko mąż wróci z pracy i mi cyknie fotkę ;)

Ania super, gdzie za ile??:-D nie mam niebieskiej dużej, super kolorek:tak:
W takiej śmisznej hali na takim stoisku jakby bazarowym (może Ci Lady lepiej wytłumaczy co to za miejsce bo ja nie umiem:sorry2:) 48zł

Aaa w ogóle to ona tak ciemna mocno jest że jak jest światło nie za dobre to jak czarna wygląda.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry