reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
a ja obiecałam M. że w tym miesiącu nic a nic dla dzidzi nie kupię:no: Powiedział że w grudniu pojedziemy i kupimy odrazu wszystko. Mam zrobić konkretną listę i będzie wszystko za jednym zamachem:happy2: Generalnie to się cieszę. Tylko jak zaglądam na Allegro to mnie tak korci:-pale się powstrzymam. Będę silna;-)

a ja obiecałam M. że w tym miesiącu nic a nic dla dzidzi nie kupię:no: Powiedział że w grudniu pojedziemy i kupimy odrazu wszystko. Mam zrobić konkretną listę i będzie wszystko za jednym zamachem:happy2: Generalnie to się cieszę. Tylko jak zaglądam na Allegro to mnie tak korci:-pale się powstrzymam. Będę silna;-)
Hihi - ja też obiecałam że narazie sie wstrzymam z zakupami dzieciaczkowymi ;) Ale o mnie nie wspominał - stad sweterki :) Chwilowo zabdam o to żeby być ładną mamą ;)

Ja sie wlasnie zdecydowalam na zakupy przez neta bo juz nie moge wytrzymac.

Chce kupic lozeczko i materacyk kokos-pianka-gryka z allegro
Łóżeczko dziecięce Agata KOLOR !! od LOLEK SS (799573371) - Aukcje internetowe Allegro
i komplet poscieli z allegro
POŚCIEL 6el-120x90-NA SUWACZKI-NOWE WZORY-DARLAND (798202384) - Aukcje internetowe Allegro

Strasznie sie juz na to napalilam, wiec prosilabym o opinie jesli ktoras z dziewczyn juz kupily cos z tych aukcji:tak::tak:

Super to łóżeczko :) I jakie tanie chyba o tym pomyślę :) A pościel kupuję taką samą tylko, ze gładką z serduszkami. Kupię cały komplet (poducha i kołderka-wypełnienie + poszewki, baldachim, przybornik, rożek, i coś tam jeszcze) ok. 260zł. A do tego osobne dwa komplety samej pościeli na zmianę. No i materacyk też taki sam kupuję :) Na Allegro się opłaca bo w sklepach są okropne ceny!

Kupiłam ! Kupiłam ! I piernicze licytacje !!!
Laktator AVENT ISIS (803881834) - Aukcje internetowe Allegro
Jednak wole kupować na "kup teraz " Dzieki temu mam śliczny laktator , w przyszłym miesiącu tylko dokupie pojemniczki VIA i przejściówke i będę już całkiem happy :D

Ja kupiłam za 364zł cały zestaw! Podgrzewacz, sterylizator, urządzenie do gotowania na parze + laktator + 2 butelki + 2 smoczki i 2 pojemniki VIA i chyba coś jeszcze,ale nie pamiętam :) Może to spora cena, ale nawet na Allegro nie ma taniej. A poza tym jak sobie obliczyłam to nie muszę się ograniczać z kasą bo becikowe+kasa z mojego i z męża ubezpieczenia pokryje wszystkie koszty :)

Hehe, ja mam taki sam zamiar, kupic w grudniu wszystko hurtowo:tak::tak:

My teraz w listopadzie odbieramy wózek+fotelik i zestaw AVENTA, o którym pisałam wyżej. A w styczniu całą resztę też hurtem :)

reklama
Ja podgrzewacz dostane w prezencie , sterylizator jakoś specjalnie nie wydaje mi sie konieczny , ma taką samą funkcje jak garnek z woda na gazie :p A jak już wczesniej sie chwialiłam torbe termiczną z Aventa na 2 butle kupiłam na uzywanych ciuchach za 11 zeta :D Także potem tylko dokupie te pojemniczki z Via i już będe miała wszytsko co mi potrzeba .

Do góry