reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
a ja obiecałam M. że w tym miesiącu nic a nic dla dzidzi nie kupię:no: Powiedział że w grudniu pojedziemy i kupimy odrazu wszystko. Mam zrobić konkretną listę i będzie wszystko za jednym zamachem:happy2: Generalnie to się cieszę. Tylko jak zaglądam na Allegro to mnie tak korci:-pale się powstrzymam. Będę silna;-)

a ja obiecałam M. że w tym miesiącu nic a nic dla dzidzi nie kupię:no: Powiedział że w grudniu pojedziemy i kupimy odrazu wszystko. Mam zrobić konkretną listę i będzie wszystko za jednym zamachem:happy2: Generalnie to się cieszę. Tylko jak zaglądam na Allegro to mnie tak korci:-pale się powstrzymam. Będę silna;-)
Hihi - ja też obiecałam że narazie sie wstrzymam z zakupami dzieciaczkowymi ;) Ale o mnie nie wspominał - stad sweterki :) Chwilowo zabdam o to żeby być ładną mamą ;)

Ja sie wlasnie zdecydowalam na zakupy przez neta bo juz nie moge wytrzymac.

Chce kupic lozeczko i materacyk kokos-pianka-gryka z allegro
Łóżeczko dziecięce Agata KOLOR !! od LOLEK SS (799573371) - Aukcje internetowe Allegro
i komplet poscieli z allegro
POŚCIEL 6el-120x90-NA SUWACZKI-NOWE WZORY-DARLAND (798202384) - Aukcje internetowe Allegro

Strasznie sie juz na to napalilam, wiec prosilabym o opinie jesli ktoras z dziewczyn juz kupily cos z tych aukcji:tak::tak:

Super to łóżeczko :) I jakie tanie chyba o tym pomyślę :) A pościel kupuję taką samą tylko, ze gładką z serduszkami. Kupię cały komplet (poducha i kołderka-wypełnienie + poszewki, baldachim, przybornik, rożek, i coś tam jeszcze) ok. 260zł. A do tego osobne dwa komplety samej pościeli na zmianę. No i materacyk też taki sam kupuję :) Na Allegro się opłaca bo w sklepach są okropne ceny!

Kupiłam ! Kupiłam ! I piernicze licytacje !!!
Laktator AVENT ISIS (803881834) - Aukcje internetowe Allegro
Jednak wole kupować na "kup teraz " Dzieki temu mam śliczny laktator , w przyszłym miesiącu tylko dokupie pojemniczki VIA i przejściówke i będę już całkiem happy :D

Ja kupiłam za 364zł cały zestaw! Podgrzewacz, sterylizator, urządzenie do gotowania na parze + laktator + 2 butelki + 2 smoczki i 2 pojemniki VIA i chyba coś jeszcze,ale nie pamiętam :) Może to spora cena, ale nawet na Allegro nie ma taniej. A poza tym jak sobie obliczyłam to nie muszę się ograniczać z kasą bo becikowe+kasa z mojego i z męża ubezpieczenia pokryje wszystkie koszty :)

Hehe, ja mam taki sam zamiar, kupic w grudniu wszystko hurtowo:tak::tak:

My teraz w listopadzie odbieramy wózek+fotelik i zestaw AVENTA, o którym pisałam wyżej. A w styczniu całą resztę też hurtem :)

reklama
Ja podgrzewacz dostane w prezencie , sterylizator jakoś specjalnie nie wydaje mi sie konieczny , ma taką samą funkcje jak garnek z woda na gazie :p A jak już wczesniej sie chwialiłam torbe termiczną z Aventa na 2 butle kupiłam na uzywanych ciuchach za 11 zeta :D Także potem tylko dokupie te pojemniczki z Via i już będe miała wszytsko co mi potrzeba .

Do góry