reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Madziu super ta kolyska :tak: tez taka chcialam przy Córci, ale nie było nic ciekawego w sklepach, wiec mam łóżeczko, a teraz to juz nie oplaca mi sie zmieniac. Ciekawa jestem jak Ci sie sprawdzi.

luczynka ja dla Filipka miałam koszyk....ale jest w polsce i trudno go nam przywieźć...a poza tym kosz jest niski i mniej stabilny od kołyski. A teraz to dla mnie ważne..bo nie wiem czy Filip będzie na tyle ostrożny..:zawstydzona/y:
Łożeczko też będziemy mieć...ale w sypialni, a kołyskę chce mieć na dole w pokoju dziennym zeby nie biegać po schodach cały czas.
Matę edukacyjna mam dostać po syneczku kolezanki...więc jeden zakup odpada.....:tak:

ja to dopiero sie przygotowuje do kupna lozeczka i wozka i wogole wszystkiego :D najpierw maraton po sklepach a potem kupowanie :) ale az za duzo jest tych slicznych rzeczy dla malych szkarabow !!! :D

No ja mam wózek już wybrany, ale jeszcze nie kupuję. Mam małe mieszkanie i nie mam go za bardzo gdzie trzymać. Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu póżniej i sąsiedzi nie będą się pieklić, że zagracam klatkę schodową ;-)

Łóżeczko mamy dostać od koleżanki siostry mojego Mena ;-)
Jeszcze go nie widziałam i mam nadzieję, że jest w dobrym stanie. Jakoś tak głupio by mi było powiedzieć, że nie wezmę, bo mi się nie podoba, bo stan nie taki jak myślałam...
W końcu ktoś nam robi uprzejmość i oddaje za darmo, nie żądając nic w zamian :-)

Od jakiegoś czasu, "szaleję" też w sklepach z ubrankami ;-)
Mam już całe 2 pary śpioszków i jeden malutki, śliczniutki błękitny misiowy dresik :-D
Szaleję po prostu :-D
Jak znajdę chwilkę, to wrzucę fotki :-)

a ja dzis od siostry dostalam taki zestawik tyle ze to juz jak synek bedzie mial roczek :-)

Załączniki

• w.jpg
    w.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry