reklama
marga82
Lutóweczka2010
sliczne te maty ja dostalam po siostrzenicy tyle ze różowa wiec moj synek od samego poczatku bedzie mial spaczony charakter :-)Zobaczcie co znalazłam
ŚLICZNA MATA EDUKACYJNA KRÓLICZEK i LEW -BabyMix (794371906) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze takie coś
MATA EDUKACYJNA i KOJEC w JEDNYM BabyMix NOWOŚĆ! (794551169) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze już bym kupiła taką matę...
madzia8310
Fanka BB :)
luczynka ja dla Filipka miałam koszyk....ale jest w polsce i trudno go nam przywieźć...a poza tym kosz jest niski i mniej stabilny od kołyski. A teraz to dla mnie ważne..bo nie wiem czy Filip będzie na tyle ostrożny..
Łożeczko też będziemy mieć...ale w sypialni, a kołyskę chce mieć na dole w pokoju dziennym zeby nie biegać po schodach cały czas.
Matę edukacyjna mam dostać po syneczku kolezanki...więc jeden zakup odpada.....
Łożeczko też będziemy mieć...ale w sypialni, a kołyskę chce mieć na dole w pokoju dziennym zeby nie biegać po schodach cały czas.
Matę edukacyjna mam dostać po syneczku kolezanki...więc jeden zakup odpada.....
No ja mam wózek już wybrany, ale jeszcze nie kupuję. Mam małe mieszkanie i nie mam go za bardzo gdzie trzymać. Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu póżniej i sąsiedzi nie będą się pieklić, że zagracam klatkę schodową ;-)
Łóżeczko mamy dostać od koleżanki siostry mojego Mena ;-)
Jeszcze go nie widziałam i mam nadzieję, że jest w dobrym stanie. Jakoś tak głupio by mi było powiedzieć, że nie wezmę, bo mi się nie podoba, bo stan nie taki jak myślałam...
W końcu ktoś nam robi uprzejmość i oddaje za darmo, nie żądając nic w zamian :-)
Od jakiegoś czasu, "szaleję" też w sklepach z ubrankami ;-)
Mam już całe 2 pary śpioszków i jeden malutki, śliczniutki błękitny misiowy dresik
Szaleję po prostu
Jak znajdę chwilkę, to wrzucę fotki :-)
Łóżeczko mamy dostać od koleżanki siostry mojego Mena ;-)
Jeszcze go nie widziałam i mam nadzieję, że jest w dobrym stanie. Jakoś tak głupio by mi było powiedzieć, że nie wezmę, bo mi się nie podoba, bo stan nie taki jak myślałam...
W końcu ktoś nam robi uprzejmość i oddaje za darmo, nie żądając nic w zamian :-)
Od jakiegoś czasu, "szaleję" też w sklepach z ubrankami ;-)
Mam już całe 2 pary śpioszków i jeden malutki, śliczniutki błękitny misiowy dresik
Szaleję po prostu
Jak znajdę chwilkę, to wrzucę fotki :-)
marga82
Lutóweczka2010
a ja dzis od siostry dostalam taki zestawik tyle ze to juz jak synek bedzie mial roczek :-)
fajne fajne szybko zleci zanim sie obejzysz...
reklama
Podziel się: