reklama
jola466
Majowe mamy'09
witam sie i na tym watku :-)
My teraz zastanawiamy sie nad kupnem bramki na schody. Diana juz sobie radzi z kazdym jednym schodkiem. Wczoraj zapomialam zamknac drzwi od gory gdy odkurzalm, i Diana sobie spokojnie SAMA weszla na gore. na szczescie nic jej sie nie stalo, ale teraz musze kupic ta bramke, no i wlasnie nie wiem jaka. Czy wy macie cos takiego?
Buy Mamas and Papas Auto Close Metal Safety Gate. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Buy Lindam Easy Fit Plus Safety Gate. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Kornasiu....my mamy taka....bardzo fajna..zamyka sie super i jest rzporowa...
Lindam Sure Shut Orto Safety Gate: Amazon.co.uk: Baby
my kupywalismy w kiddiecare.....
druga mamy taka ( ta jest zakaldana na wewiercane zaczepy)
Buy your BabyDan Flexi Fit Safety Gate Wood 72.1cm - 110.9cm Wall Mounted Gate reviews from Kiddicare Safety Gates | Online baby shop | Nursery Equipment
Ogolnie ta Lindam jest taka ze sie sama zamyka za toba...no i dziecko nawet starsze na pewno jej nie otworzy bo najpierw trzeba przesunac przycisk a pozniej podniesc lekko do gory...
Te drewniana otwiera sie szybciej..tez niby na tej samej zasadzie ale wedlug mnie latwiej...no tylko my nie moglismy sie wwiercac w drewno i dlatego tam nam ona nie pasowala...
Kasica....szlicznie Roksanka bedzie wygladac ..no i te buciki te sandalkowate sa superasne...
Hej, widzę że z wiosną wątek się rozkręca
To super.
Ja mam bzika na punkcie małych ciuszków więc każda porcja zdjęć mnie bardzo cieszy
Kasica, Roksanka będzie się ślicznie prezentować w tym stroju i w nowych bucikach Czekam z niecierpliwością na zdjęcia
mamo Niki, ale batalia czapeczek. Moje dziecko to przez całe dzieciństwo chyba tyle mieć nie będzie. Zaszalałaś ;-) I super kurteczka
kasiula, Twoje zakupki też super. Ta tuniczka ze spodenkami szczególnie
A nasze tu ostatnie zakupki
To super.
Ja mam bzika na punkcie małych ciuszków więc każda porcja zdjęć mnie bardzo cieszy
Kasica, Roksanka będzie się ślicznie prezentować w tym stroju i w nowych bucikach Czekam z niecierpliwością na zdjęcia
mamo Niki, ale batalia czapeczek. Moje dziecko to przez całe dzieciństwo chyba tyle mieć nie będzie. Zaszalałaś ;-) I super kurteczka
kasiula, Twoje zakupki też super. Ta tuniczka ze spodenkami szczególnie
A nasze tu ostatnie zakupki
Ostatnia edycja:
mamamatysia
Fanka BB :)
Dziewczyny super zakupy.Od razu widac,że przyszła wiosna
Moniq nie mogę się napatrzeć na te żółte buciki:-).
Jolu widze,że u was bramki na tapecie.My pierwsza założyliśmy dwa miesiące temu.Jutro czeka nas zakup kolejnych dwóch
Kasico z Roksany będzie słodka elegantka:-)
Mamo Niki podzielam twoja miłość do czapek
Barmanko fajny zestawik dla Marcela.Bombowe te kraciaste gatki.
Zauważyłam,że przewija się temat butów.Ja mimo,ze mam starsze dziecko i powinnam mieć doświadczenie to czuje się jak dziecko we mgle .Chodzę po sklepach i sama nie wiem czego szukam.Byłam w Bartku(ceny nieadekwatne do jakości-niestety firma spoczęła na laurach),Cybexie(niestety nie maja jeszcze stricte wiosennych butów:-(),Pumie , jutro wędruje do Daichmana mkoze beda jakies fajne butki
Moniq nie mogę się napatrzeć na te żółte buciki:-).
Jolu widze,że u was bramki na tapecie.My pierwsza założyliśmy dwa miesiące temu.Jutro czeka nas zakup kolejnych dwóch
Kasico z Roksany będzie słodka elegantka:-)
Mamo Niki podzielam twoja miłość do czapek
Barmanko fajny zestawik dla Marcela.Bombowe te kraciaste gatki.
Zauważyłam,że przewija się temat butów.Ja mimo,ze mam starsze dziecko i powinnam mieć doświadczenie to czuje się jak dziecko we mgle .Chodzę po sklepach i sama nie wiem czego szukam.Byłam w Bartku(ceny nieadekwatne do jakości-niestety firma spoczęła na laurach),Cybexie(niestety nie maja jeszcze stricte wiosennych butów:-(),Pumie , jutro wędruje do Daichmana mkoze beda jakies fajne butki
JOLA dziekuje za odpowiedz chyba kupie ta z ARGOSA tez sie sama zamyka i tez jest rozporowa. jak nie zda egzaminu to oddam i kupie ta o ktorej ty piszesz :-)
KASICA ale Roksanka bedzie wygladala slicznie w urodzinki. ja tez bede szukac jakiegos stroju.
MONIQSAN WOW ile ciuszkow :-) te koszulki z kokardkami mi sie podobaja (ja mam takie same :-) tylko inne kolory :-) no i buciki, widze,ze przewarzaja te z miekka podeszwa :-)
KASICA ale Roksanka bedzie wygladala slicznie w urodzinki. ja tez bede szukac jakiegos stroju.
MONIQSAN WOW ile ciuszkow :-) te koszulki z kokardkami mi sie podobaja (ja mam takie same :-) tylko inne kolory :-) no i buciki, widze,ze przewarzaja te z miekka podeszwa :-)
jola466
Majowe mamy'09
Kornasiu..pytalas o zdanie....mysle ze ta z Argosu tez bedzie ok...ja przed zakupem naczytalam sie mnosatwo opini o bramkach bo wybor jest niby duzy ale niektore sie nie sprawdzaja....Powodzenia zycze w dobrym wyborze..
Moniqsan...NEXT kroluje:-)....te kolorowe balerinki sa poprostu suuuper, a ta tunika z dzianinki swietna..naprawde.....Lili bedzie wygladac cudnie.....
A bym zapomiala ..ta fioletowa bluzeczka z sowkami mnie urzekla...:-):-)
No to teraz moje zakupki....zdjecia juz od dawna zrobione ale zawsze brak czasu na wklejenie...
Moniqsan...NEXT kroluje:-)....te kolorowe balerinki sa poprostu suuuper, a ta tunika z dzianinki swietna..naprawde.....Lili bedzie wygladac cudnie.....
A bym zapomiala ..ta fioletowa bluzeczka z sowkami mnie urzekla...:-):-)
No to teraz moje zakupki....zdjecia juz od dawna zrobione ale zawsze brak czasu na wklejenie...
jola466
Majowe mamy'09
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
mamo Niki, fajny płaszczyk, bardzo mi się podoba
kornasia, z bramką nie pomogę bo takowej nie posiadam - jednak wiele dobrego słyszałam o Lindam
kasica, fajne wdzianko :-) ty chyba lubisz Roksankę ubierać w czerwienie co? ;-) bo w avatorku też widzę czerwoną sukienusię ;-):-)
moniq, świetne ciuszki, super kolorki i te wzorki gdzie je kupiłaś? wydaje mi się że Next ale mogę się mylić, bo na polskich markach/sklepach się nie znam... świetna jest ta zielona bluza, i te kolorowe butki też fajne
mamomatysia, ja na butach też się nie znam na razie zbieram informację
ostatnio w Daichmanie jedna z mamuś kupowała buciki, patrzyłam na stronę internetową i powiem Ci że kilka sztuk mnie zainteresowało
jola, też widzę że Next rządzi
bluzeczki z naszywkami są super, pierwszy płaszczyk przepiękny, z drugiego posta - fioletowy sweterek pierwsza klasa, spodenki śliczne, a spódniczka widzę że taka sama kratka jak Marcela ogrodniczki ;-)
Ty to zawsze piękne rzeczy kupujesz
kornasia, z bramką nie pomogę bo takowej nie posiadam - jednak wiele dobrego słyszałam o Lindam
kasica, fajne wdzianko :-) ty chyba lubisz Roksankę ubierać w czerwienie co? ;-) bo w avatorku też widzę czerwoną sukienusię ;-):-)
moniq, świetne ciuszki, super kolorki i te wzorki gdzie je kupiłaś? wydaje mi się że Next ale mogę się mylić, bo na polskich markach/sklepach się nie znam... świetna jest ta zielona bluza, i te kolorowe butki też fajne
mamomatysia, ja na butach też się nie znam na razie zbieram informację
ostatnio w Daichmanie jedna z mamuś kupowała buciki, patrzyłam na stronę internetową i powiem Ci że kilka sztuk mnie zainteresowało
jola, też widzę że Next rządzi
bluzeczki z naszywkami są super, pierwszy płaszczyk przepiękny, z drugiego posta - fioletowy sweterek pierwsza klasa, spodenki śliczne, a spódniczka widzę że taka sama kratka jak Marcela ogrodniczki ;-)
Ty to zawsze piękne rzeczy kupujesz
Podziel się: