reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Dzięki dziewczyny za miłe słowa

kornasiu, 2 pary są miękkie (wysokie tenisówki i kolorowe balerinki) i dwie pary na sztywnych podeszwach (żółte i granatowe balerinki). Niestety te granatowe (nextowy rozmiar 3 są bardzo duże i wątpię by Lili zdążyła je w tym roku założyć)

Jolu tak dokładnie - Next króluje :-)
Twoje ciuszki jak zwykle cudniaste, ta spódniczka i fioletowy sweterek i płaszczyki i ostatnia bluzeczka którą też miałam zamówić - śliczne :tak:

barmanko dobrze prawisz, że to nasza ulubiona firma. 3 rzeczy jednak są h&m - czapeczka, żółte balerinki i groszkowa polówka. Reszta przywieziona przez znajomego z UK. Kilka sztuk z kolekcji która mi uciekła przed Joli przyjazdem .... ale od czego jest Allegro ... szkoda tylko że tyle drożej :-( No ale trudno

reklama
Moniq, mamy takie same spodenki, te rózowe i brązowe z next. Moim zdaniem są super świetne. :-) no bo next króluje :-)

Jolu te rajstopki są super. :-) ja też takie chcę!!!

kukam tu co by choć na moment przestać myśleć ,choc to nie realne
moniq-Niki ma taką samą żółtą czapeczke z H&M jak Lili,a reszta ciuszków piękna!ja też kocham Next ale jak kiedyś wspominalam nie mam dostępu do tego sklepu:-(ale się wycwaniłam i poprosiłam koleżanke z Uk ażeby zrobiła mi zakupki dla Niki i wysłała do PL-na pewno będzie to kosztowne,lecz wyjdzie na pewno taniej niż zakupione z Alegro.H&M też lubie-tylko czasem te ceny są powalające
Jolu-znów się powtórze-NeXt króluje ,i dziewczynki mają świetne ciuszki i napewno bedą pięknie i słodko jak na damy przystało wyglądać!!!
powiem wam,że to moze moja próżność-ale lubiej jak Niki jest dobrze ubrana-skoro mozemy jej to zapewnić to czemu nie,ja niemiałam tak świetnych zabawek i fajnych ciuchów bo wiadoma sprawa w tych latach nie było do tego dostepu,to skoro ona może to niech ma!póki mozemy to czemu nie.
A co do czapek-zrobiłam zapas,bo w zime szybko wyrosła i poprostu mi tych czapek brakowało pod koniec a nie bło sensu kupować nowych jak wiosna zawitała,i tak na koniec zimy Niki miała tylko dwie czapki do dyspozycji.Same wiecie jak to jest -a to jedna czapka się gdzieś zapodzieje,a to jedna się przybrudzi,a to się zapoci a mama nie zdąży uprać albo zapomni,a tak ja napisałyście mam na każdy dzień tygodnia i się nie stresuje,trzeba po mału myśleć nad kupnem ubrańka na roczek do Kościoła,ale do końca maja daleko-tak unas robią roczek w ostatnią niedziele miesiąca
Barmanko-my zakupiliśy Niki butki pierwsze w Daichmanie,fakt że Niki sama jeszcze nie chodzi i butki nie były za tanie,ale jesteśmy,b.zadowoleni bucik jet jak najbardziej ok bo zgina się w 1/3 a nie na środku,zamieszczam zdięcie to te butki o których mowa

Ostatnia edycja:
Wreszcie i tu mogłam zawitać.
Buty jak się okazało jednak z Bartka:zawstydzona/y:,poniewaz trafilismy do super salonu i babka wyjaśniła ,ze te butki co oglądaliśmy wcześniej(o których pisałam,ze cena nieadekwatna do jakości) bardzo szybko zostały wycofane z produkcji bo cała seria była z nowego materiału,który sie nie sprawdził:baffled:.Było widać ,że koieta zna sie na rzeczy bo powiedzielismy czego oczekujemy i wybrała nam butki idealne.Filip nawet nie wie,że ma na nogach buty,wnioskuje po tym,ze ich nie zrzuca ze stópek:-D.Cena...hmmm.
Oto nasze sobotnie łupy:
IMG_0003 [MiniFoto].jpgIMG_0005 [MiniFoto].jpgIMG_0001 [MiniFoto].jpgIMG_0008 [MiniFoto].jpgIMG_0006 [MiniFoto].jpg

Mama Niki...wooow ile czapek:szok: mamy takie same z h&m...tylko że Naduśka ma białą:tak: różowa kurteczka szałowa:tak:

Kasiula...ładne te Twoje zdobycze:-)

Kasica....kreacja na "roczek" bardzo fajna...mam nadzieje że fotki zobacze;-):-)

Moniqsan....jak zwykle next górą:tak: bardzo ładne rzeczy ale tunika zielona wymiata:tak:

Jola...ładnie i elegancko...stroisz te swoje królewny:tak: szara spódniczka i jasny płaszczyk bardzo mi się podobają:tak:

Mmatysiu...a jednak Bartki;-):-) śliczne są...no i najważniejsze że Fifi zadowolony:tak: Ubranka śliczne...kurteczka w napisy ekstra:tak::-)

Hej dziewczyny doradźcie mi prosze jakie najlepiej wybrać buciki dla dziewczynki która zaczyna chodzić a pozatym chciałabym się dowiedzieć jaki jest najmniejszy rozmiar bucików?

Ostatnia edycja:
A oto nasze wiosenno-letnie zakupy. C&A i KiK. Najważniejszy kapelinek na ostatnim zdjęciu :)

Załączniki

• IMG_0825 [640x480].jpg
    IMG_0825 [640x480].jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0818 [640x480].jpg
    IMG_0818 [640x480].jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0820 [640x480].jpg
    IMG_0820 [640x480].jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_0822 [640x480].jpg
    IMG_0822 [640x480].jpg