reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

troszke naszyk weekendowych zakupów:-)H&M,Smyk,i inne w tym sukienusia na roczek do Kościoła

Załączniki

• IMGP5155groch.jpg
    IMGP5155groch.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 175
  • IMGP5156kwiat.jpg
    IMGP5156kwiat.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 180
  • IMGP5151kapl.jpg
    IMGP5151kapl.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 162
  • IMGP5144gaty.jpg
    IMGP5144gaty.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 172
  • IMGP5142swetr.jpg
    IMGP5142swetr.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 170
  • IMGP5150kieca.jpg
    IMGP5150kieca.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 177
  • IMGP5139kieca.jpg
    IMGP5139kieca.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 167
  • IMGP5157bluzka.jpg
    IMGP5157bluzka.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 164
  • IMGP5152pink.jpg
    IMGP5152pink.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 160
reklama
no i ciąg dalszy:)a sobie miałam kupić szpileczki i zamias szpileczek kupiłam pumy i rolki:-)więc na komunie pujde w starych szpilkach.

Załączniki

• IMGP5182fiolki.jpg
    IMGP5182fiolki.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 160
  • IMGP5158body.jpg
    IMGP5158body.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 165
  • IMGP5184r
    IMGP5184r
    30,6 KB · Wyświetleń: 170
Aguś - ja, ja - ja kupiłam...!!! Mówie Ci... Moja przyjaciółka wykukała taką świetną wyprzedaż w UK, że aż strach było nie brać :-D:-D:crazy:

później pokażę jeszcze co dostałyśmy od cioci Agatki (a sporo tego;-) a jakie fajne;-) - sama chciałabym miec np. takie rureczki (a Jaga dostała 3 pary) :-))

Załączniki

• DSC06701.jpg
    DSC06701.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 172
  • DSC06700.jpg
    DSC06700.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 181
  • DSC06697.jpg
    DSC06697.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 197
  • DSC06699.jpg
    DSC06699.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 178
  • DSC06698.jpg
    DSC06698.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 178
  • DSC06696.jpg
    DSC06696.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 184
powiało różem...
masz racje, jak nie skorzystać z takiej promocji!
ale niektóre są fajne ciuszki... ta spodniczka w kwiatuszki na samym dole i te bluzki u góry są fajniusie...

Kochana - spódniczka z różową bluzeczką była prezentem od "psiapsióły" - oczywiście prezent również z metką oraz polską ceną = 8 funtów/48 zł, hahaha

koszulki natomiast są na 4-5, 5-6 lat, ale ... to mi nie przeszkadza, i też bardzo mi się podobają. Nie napisałam na ogólnym, że ... odesłałam jej (po poniedziałkowej rozmowie telefonicznej) cztery zestawy (te super spodenki, o ktorych wspominałam na 6-7 lat (Jaga wbrew pozorom, aż tak gruba nie jest;-):-p), takie eleganckie różowe krótkie spodeneczki na 3-4 lata, bluza z krótkim rękawkiem i beznadzieną bluzeczką pod spodem, i długie spodnie w kolorze fukcji) ... bo ja dalszym handlem tych ciuszków wolałam się nie fatygować (czyt. kto by ode mnie kupił obecną porą rzeczy letnie, po tak "okazyjnych" cenach???):no::angry:

hmmmm... ciuszki nie są złe. przynajmniej na zdjęciach. najgorsze to, że rozmiary nie trafione i teraz będziesz je trzymać 5 lat zanim włożysz Jagódce... no i te nieszczęsne ceny... bo tak to np. te koszulki są całkiem, całkiem...

ja wszędzie powrzucam dziś zdjęcia. :-)

tu : kostiumik który kupiliśmy Mai.:-)

Załączniki

• SNB11763.jpg
    SNB11763.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 155
  • SNB11766.jpg
    SNB11766.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 156
Słodki ten kostium... będziecie chodzić na basen? My kupiliśmy na wczasy też kostium, ale w końcu ani razu nie miała go ubranego. Wpierw kąpała się w majteczkach, a potem to jej koszulkę ubierałam, bo się bałam, żeby ramion sobie nie spaliła... bo wiadomo kto by cierpiał najbardziej wówczas... ale takie małe kostiumiki są cudne... a te dwa wcześniejsze zestawy też śliczne... przyszły już?

reklama
Marzenko, dzięki. :-)
a tak my często chodzimy na basen (średnio raz w tygodniu), więc kostium już w użyciu. :tak::tak:
bo masz rację na plaży to zawsze w ubraniu była.

a te kompleciki, też już mamy. :tak: Maja bardzo lubi ten niebieski. bluzeczkę jak jej zakładam, to tak sobie gładzi rękawki. :-)

Do góry