reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Świętochłowice mamusie obecne i te przyszle,zapraszam na forum

Pasibrzuch - GRATULACJE :-D, bardzo sie ciesze, że już po wszystkim, teraz tylko oby do domu:-)

Monia84 - nie martw sie na zapas bedzie dobrze:-), zobaczysz

Kamuzo - gratuluje szczęścia i oby tak dalej - takie opwoeści to mozna czytać:-)

Pozdrawiam wszystkich:-D

reklama
No to ciesze się również że Pasibrzuch urodziłaś...Gratulacje a teraz to chyba pozostaje życzyć delikatnego ściągania z łózka, szybkiej rekonwalescencji po cięciu i szybkiego powrotu sił żebyś mogła sie zaopiekować maleństwem.

Ja właśnie dochodzę do siebie po telefonie mojego M. U niego na zakładzie przed momentem kilka metrów gdzie stał zawaliła się hala magazynowa. Cudem On i kilku kolegów uniknęło śmierci...Co było powodem - to samo co na Katowickich Halach Targowych...zalegający śnieg na dachu...Jezu tak nie wiele brakowało a zostałabym sama z dwójką maleńkich dzieci...A to co najgorsze - firma motoryzacyjna, tereny przemysłowe objęte tajemnicą, ochrona wiec pewnie całej sprawie łep ukręcą i nikt za to nie odpowie...bo nawet w waidomościach nic nie będzie...

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 43
  • małą.jpg
    małą.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
PS. Kurcze jak zmniejsze zdjęcia to takie małe wychodzą - a większych nie idzie bo wszystko zdycha....:(

Kamuzo to faktycznie duzo szczescia mial mąż. ehh ale fakt ze nikt za to nie odpowie to faktycznie beznadzieja..:wściekła/y:Zdjecia mała ale i tak widac ze malenstwo ma wymalowane szczescie na buzi i tak słodziutko spi... :tak:ucałuj od e-ciotki!!

Melodia a jak tam Tobie poszły egzaminy na Ligocie ?? Mam nadzieje ze wszystko pozaliczane na 5 czki :)

Kamuzo- Śliczna ta twoja mała.

To straszne co piszesz. Swoją drogą to ta zima mogła by sobie już isć, bo takie odśnierzanie dachów to syzyfowa praca:no:

U mnie w firmie przez te odśnierzanie cały dach był do remontu, bo niestety papa została uszkodzona. Kosztowało to 20tyś zł:wściekła/y:, co gorsza nie stać nas na firmę, która by odśnierzyła i robi to mój mąż z dziadkiem.

Ten nakaz odśnierzania powinien tyczyć się tylko hali. Budynki murowane i tak sie nie zawalą bo niejedną gorszą zimę juz przeżyły. W naszym kraju mandat zapłaci najmniej winny właściciel małego sklepiku a bogacze i tak od kar sie uchronią, bo stać ich na dobrych adwokatów eh:no:

melodia- no właśnie jak tam obrona

hej hej! ciesze sie ze o mnie pamietacie i moich przebojach z egz!;-)powiem szczerze ze zaskoczyłam samą siebie... bo.. zdałam test na 5! :szok::-D
nie moge wyjsc ze zdziwienia od wczoraj, powanie! szok i tyle!
dumna jestem z sibei jak paw bo tylko 13 osob dostało 5 - na 144 ktore pisały egzamin :cool2:
(a jakby nie bylo to jest najwazniejszy egzamin w całęj mojej karierze studentki..) mimo to ze polowe testu nie bylam pewna..... i nadal nie wiem ktore odpowwiedzi sa prawidlowe.. bo dajatylko wyniki , bez klucza odpowiedzi zawsze:confused::dry: dziwne.... wolałabym wiedziec co dajmy na to źle napisałam...
w lutym obrona na oddziele
a dzis wieczorem M mowil zeby pojechac do kina, nie wiem na co.. chcial na komedie.. moze i dobrze bo mnie to odstresuje troche..:tak:

Ostatnia edycja:
melodia - Super gratuluje:-)

Kamuzo mała prześliczna, a co do wydarzeń u Twojego męza to brak słów, dzięki Bogu wszystko jest dobrze.

pozdrawiam dziewczyny

Melodia - no to gratulacje:tak:!!! nie pozostaje mi skwitować inaczej niż - Kujon:-D:-D:-D!!! (joke)

Kamuzo - Mała jest przesłodka:tak::tak::tak: a jak mąż???

reklama
Cześć Dziewczyny! Wpadam na chwilę się przywitać :-) w piątek wyszłyśmy ze szpitala, teraz poznajemy się i docieramy, a ja walczę z laktacją, mała ze względu na wagę musiała byc dokarmiana, ale zaparłam się, że nie chcę butli i teraz wisi mi na cycu, kiedy tylko może :-)ale nie mam na co narzekać, poje i potem śpi z 3 godzinki, w ciągu 2 nocy w domu budziła nas po 2 razy :-)
Z tym porodem to masakra jakaś była, chciałam ZZO, ale nie chcieli mi dać - choć nie powiedzieli mi tego wprost, to chyba od razu wiedzieli, że będzie CC, a ja chciałam rodzić SN. Ale w sumie dobrze wyszło z cesarką, bo okazało się, że wody już zielone były i niepotrzebnie by się jeszcze mała męczyła. A poza tym przynajmniej dostała kopa od matki natury, że ma wychodzić, więc nie doznała szoku nagłego wyciągnięcia jej z brzucha bez zapowiedzi ;-)

Do góry