Hej kobietki! :-)
i te małe i te wieksze
trzymajcie za mnie jutro kciuki lub chociaz pomyslcie miedzy 7 a 14-tą o mnie... jade sie bronić
Marzena - "pęknieta gumka"
- dobre!! hahaha
Kamuzo kujon do mnie nie pasuje - bardziej farciara, szcześciara.. to już szybciej
, ps. ja studiuje pielegn.
Pasibrzuch - co do spania małej, sprawdz czy nie jest go za duzo.. dzieci kilkudniowe tak niekiedy mają ze przez rozwijajaca sie zoltaczke fizlologiczną sa apatyczne i ospałe.. czesto przystawiaj do piersi , jak trzeba to nawet podawaj glukoze do picia zeby wypłukać bilirubine z organizmu małej. moze to jej fizjologia ze tak duzo spi.. ale jesli musisz ja budzic do karmienia to to taka czerwona lampka.. jaki poziom bilirubiny miala przy wypisie ze szpitala? nie "zółknie" coraz bardziej? mam nadzieje ze nie, ale lepiej dmuchac na zimne.
a co do małych dzieci......
jej...... mnie tez sie marzy coraz bardziej maleństwo z M.. ale wiem ze z tym jeszcze troche poczekamy chyba ze... bedzie co ma być
;-):-)
najbardziej by mi pasowało tak mniec w 2012 lub 2013.... tzn fajnie by bylo... poki co musze drapnac jakas prace (najpierw uzyskac dyplom!!
) potem mieszkanie, moze jakas legalizacja konkubinatu ;-).. i.. zycie pokarze co dalej ;-)