moniat84
Fanka BB :)
Ja też poproszę o adres tej kawiarenki. Mimo, że w Świętochłowicach mieszkam już dwa lata, nie miałam okazji chodzić po mieście, na głównej ulicy byłam może 2 razy;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i ja wowczas napisałam: "Ja jestem za. Tylko z praktyki wiem, że to rzadko kiedy wychodzi. Ale ja akurat jestem chętna. Mam nadzieję, że ewentualny termin mi będzie pasował, bo musi być tatuś Nataszki, żebym miała z kim dziecko zostawić."Tak sobie pomyślałam, że może umówiłybyśmy się na jakąś herbatkę? Dlaczego nie miałybyśmy się spotkać w realu? :-)Co Wy na to?
Witajcie dziewczyny! Chętnie się dołączę do Waszych rozmów.Jestem mamą od ponad tygodnia.Mam córeczkę Julcię.Rodziłam w szpitalu w Świętochłowicach i mieszkam w tym mieście od urodzenia.Miło mi Was poznać :-)
Witajcie dziewczyny! Chętnie się dołączę do Waszych rozmów.Jestem mamą od ponad tygodnia.Mam córeczkę Julcię.Rodziłam w szpitalu w Świętochłowicach i mieszkam w tym mieście od urodzenia.Miło mi Was poznać :-)