reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Świętochłowice mamusie obecne i te przyszle,zapraszam na forum

Pasibrzuch... ło matko:szok:a ja od soboty bede mieszkac na Piasnikach przez jakis czas... :sorry:i juz sie boje tego parku...
ajwyzej bedziemy razem chodzic na te spacery z moja mała i Twoim psem:-D

reklama
Oj coś się mojej Małej ostatnio pogorszyło. Od dwóch dni bardzo często budzi mi się w nocy. Dotychczas było nie najgorzej. A od dwóch dni ledwo żyję. A radzę sobie o tyle, że siedzę u teściów...:szok::szok::szok: Jakbym miała męża "normalnie" w domu to byłoby inaczej, a tak 24h/dobę sama. Już do głow zaczęłam dostawać...
A moje Maleństwo ma dziś 20 tygodni!!! Właśnie zakończyłam macierzyński i rozpoczęłam ulop wypoczynkowy. I wypoczywam jak ch.....!!!

Jejku jaka śliczna ta Twoja Nataszka:tak:.
No tak uroki macierzyństwa, mnie to wszystko już czeka w przyszłym roku;-), już się zaczynam psychicznie do tego przygotowywać:happy:
Kiedy wracasz do pracy? Chyba już niedługo, z tego co pamiętam?

Pasibrzuch... ło matko:szok:a ja od soboty bede mieszkac na Piasnikach przez jakis czas... :sorry:i juz sie boje tego parku...
ajwyzej bedziemy razem chodzic na te spacery z moja mała i Twoim psem:-D

ja jestem chętna na wspólne spacerki :-) choć na razie z psem chodzę między blokami, tak dla pewności ;-)

Jejku jaka śliczna ta Twoja Nataszka:tak:.
No tak uroki macierzyństwa, mnie to wszystko już czeka w przyszłym roku;-), już się zaczynam psychicznie do tego przygotowywać:happy:
Kiedy wracasz do pracy? Chyba już niedługo, z tego co pamiętam?
Dziękujemy bardzo!!!
Do pracy wracam 20 listopada. Właśnie skończył mi się macierzyński, ale rozpoczęłam zaległy urlop wypoczynkowy. Więc jeszcze 8 tygodni w domku. A potem cała rodzina dostanie harmonogram opieki nad Nataszką...

Tak sobie pomyślałam, że może umówiłybyśmy się na jakąś herbatkę? Dlaczego nie miałybyśmy się spotkać w realu? :-)Co Wy na to?

Tak sobie pomyślałam, że może umówiłybyśmy się na jakąś herbatkę? Dlaczego nie miałybyśmy się spotkać w realu? :-)Co Wy na to?
Ja jestem za. Tylko z praktyki wiem, że to rzadko kiedy wychodzi. Ale ja akurat jestem chętna. Mam nadzieję, że ewentualny termin mi będzie pasował, bo musi być tatuś Nataszki, żebym miała z kim dziecko zostawić."

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja chetnie:tak: ale musze najpierw sie wykurować...
od tyg. z nosa leci, gardło drapie i ucho boli:-( od wczoraj ledwo na nie słysze:-:)-:)-( jak jakas stara babicka:-:)-p

Też bym się chętnie spotkała:tak:
W tygodniu raczej nie dam rady, chyba że późnym wieczorem. Najbardziej by mi pasowała sobota 10.10.09. Mąż idzie na Rawe Blues a ja zostaję w domu, także całe popołudnie i wieczór będę miała wolne:-)

Ostatnia edycja:
to wstępnie możemy się tak umówić. Dziewczyny, czy taki termin pasuje? Proponuję kawiarnię w centrum Świętochłowic, tam mają część dla niepalących. Tylko nie pamiętam jak się nazywa, coś z M...

reklama
to wstępnie możemy się tak umówić. Dziewczyny, czy taki termin pasuje? Proponuję kawiarnię w centrum Świętochłowic, tam mają część dla niepalących. Tylko nie pamiętam jak się nazywa, coś z M...

Ja poproszę o dokładny adres... Ostatnio dawno nie byłam w centrum, więc nie wiem o co chodzi... No i jeśli tylko będę miała z kim zostawić Natusię to bede na pewno!

Do góry