reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Świętochłowice mamusie obecne i te przyszle,zapraszam na forum

Pasibrzuch... ło matko:szok:a ja od soboty bede mieszkac na Piasnikach przez jakis czas... :sorry:i juz sie boje tego parku...
ajwyzej bedziemy razem chodzic na te spacery z moja mała i Twoim psem:-D

reklama
Oj coś się mojej Małej ostatnio pogorszyło. Od dwóch dni bardzo często budzi mi się w nocy. Dotychczas było nie najgorzej. A od dwóch dni ledwo żyję. A radzę sobie o tyle, że siedzę u teściów...:szok::szok::szok: Jakbym miała męża "normalnie" w domu to byłoby inaczej, a tak 24h/dobę sama. Już do głow zaczęłam dostawać...
A moje Maleństwo ma dziś 20 tygodni!!! Właśnie zakończyłam macierzyński i rozpoczęłam ulop wypoczynkowy. I wypoczywam jak ch.....!!!

Jejku jaka śliczna ta Twoja Nataszka:tak:.
No tak uroki macierzyństwa, mnie to wszystko już czeka w przyszłym roku;-), już się zaczynam psychicznie do tego przygotowywać:happy:
Kiedy wracasz do pracy? Chyba już niedługo, z tego co pamiętam?

Pasibrzuch... ło matko:szok:a ja od soboty bede mieszkac na Piasnikach przez jakis czas... :sorry:i juz sie boje tego parku...
ajwyzej bedziemy razem chodzic na te spacery z moja mała i Twoim psem:-D

ja jestem chętna na wspólne spacerki :-) choć na razie z psem chodzę między blokami, tak dla pewności ;-)

Jejku jaka śliczna ta Twoja Nataszka:tak:.
No tak uroki macierzyństwa, mnie to wszystko już czeka w przyszłym roku;-), już się zaczynam psychicznie do tego przygotowywać:happy:
Kiedy wracasz do pracy? Chyba już niedługo, z tego co pamiętam?
Dziękujemy bardzo!!!
Do pracy wracam 20 listopada. Właśnie skończył mi się macierzyński, ale rozpoczęłam zaległy urlop wypoczynkowy. Więc jeszcze 8 tygodni w domku. A potem cała rodzina dostanie harmonogram opieki nad Nataszką...

Tak sobie pomyślałam, że może umówiłybyśmy się na jakąś herbatkę? Dlaczego nie miałybyśmy się spotkać w realu? :-)Co Wy na to?

Tak sobie pomyślałam, że może umówiłybyśmy się na jakąś herbatkę? Dlaczego nie miałybyśmy się spotkać w realu? :-)Co Wy na to?
Ja jestem za. Tylko z praktyki wiem, że to rzadko kiedy wychodzi. Ale ja akurat jestem chętna. Mam nadzieję, że ewentualny termin mi będzie pasował, bo musi być tatuś Nataszki, żebym miała z kim dziecko zostawić."

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja chetnie:tak: ale musze najpierw sie wykurować...
od tyg. z nosa leci, gardło drapie i ucho boli:-( od wczoraj ledwo na nie słysze:-:)-:)-( jak jakas stara babicka:-:)-p

Też bym się chętnie spotkała:tak:
W tygodniu raczej nie dam rady, chyba że późnym wieczorem. Najbardziej by mi pasowała sobota 10.10.09. Mąż idzie na Rawe Blues a ja zostaję w domu, także całe popołudnie i wieczór będę miała wolne:-)

Ostatnia edycja:
to wstępnie możemy się tak umówić. Dziewczyny, czy taki termin pasuje? Proponuję kawiarnię w centrum Świętochłowic, tam mają część dla niepalących. Tylko nie pamiętam jak się nazywa, coś z M...

reklama
to wstępnie możemy się tak umówić. Dziewczyny, czy taki termin pasuje? Proponuję kawiarnię w centrum Świętochłowic, tam mają część dla niepalących. Tylko nie pamiętam jak się nazywa, coś z M...

Ja poproszę o dokładny adres... Ostatnio dawno nie byłam w centrum, więc nie wiem o co chodzi... No i jeśli tylko będę miała z kim zostawić Natusię to bede na pewno!

Do góry