reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Swieta, Swieta, Swieta: BOZE NARODZENIE I WIELKANOC

monia u mnie uszka to nic innego ylko normalne pierożki wersja mini, gdzie zlepiam końce razem w kształt kolczyka farsz z kapusty i grzybami

co do ciasta to fak t murzyn jest atwym ciastem i zawsze wyhodzi
a wpisz w necie milky way albo bounty też smaczne i dośc łatwo je przyrządzic

reklama
Uwaga uwaga - ciasta Klavellowe juz gotowe, nawet polukrowane...jak dla mnie sa przerazliwe slodkie:szok::baffled:, nawet bez lukru...ale w koncu to ciastka a nie sucharki:-p:-D Moje chlopaki juz sie zajadaja:tak::-)

kochane tak cały czas prosze was o jakies przepisy wiec postanowilam sie zrewanżować i podam wam przepis na pyszna salatke ktora robi sie baaaaaaaaardzo szybko
- 3 łyżki sosu chrzanowego WINIARY
- 1 woreczek ryżu
- 1 pieczony filet z kurczaka
- 4 jajka
- 4 ogórki konserwowe
- 1 papryka czerwona
- 1 puszka kukurydzy
- sól, pieprz
moze ktoras skorzysta:tak:

Łatwo szybko i pysznie

Sałatka śledziowa z buraczkami

Składniki:
sledzie - matiasy
buraczki tarkowane na grubych oczkach
ziemniaki ugotowane w mundurkach i tarkowane na grubych oczkach
jaja na twardo starkowane na grubych oczkach
majonez

śledzie pokroić w paski czy kostkę. Ułożyć na dnie naczynia, posmarować majonezem, popieprzyć, i warstwami, ziemniaki, majonez, buraczki, majonez, jajka, majonez i od nowa.
śledz, ziemniak, burak i na samym wierzchu jajka wszystko przełozone majonezem.

uwaga uwaga kochane zamiast murzynka robie sernik - moje pierwsze w zyciu ciasto:-)
przepis wziełam ten co kiedyś Kasia podawała
ale jedno mnie dziwi tzn ostatnio kupilismy sobie nowa kuchene no i nie wiem co jest nie tak z piekarnikiem ale strasznie sie on dymi....
cala kuchnia jest szara nastawiony on jest na 200 stopni
moze któraś z Was też coś takiego miała??

nasz piekarnik ma 1,5roku ale nigdy się nie dymił:no::szok:może coś jest nie tak a może spróbuj zmniejszyć temp:sorry2:

reklama
Do góry