reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Swieta, Swieta, Swieta: BOZE NARODZENIE I WIELKANOC

monia u mnie uszka to nic innego ylko normalne pierożki wersja mini, gdzie zlepiam końce razem w kształt kolczyka farsz z kapusty i grzybami

co do ciasta to fak t murzyn jest atwym ciastem i zawsze wyhodzi
a wpisz w necie milky way albo bounty też smaczne i dośc łatwo je przyrządzic

reklama
Uwaga uwaga - ciasta Klavellowe juz gotowe, nawet polukrowane...jak dla mnie sa przerazliwe slodkie:szok::baffled:, nawet bez lukru...ale w koncu to ciastka a nie sucharki:-p:-D Moje chlopaki juz sie zajadaja:tak::-)

kochane tak cały czas prosze was o jakies przepisy wiec postanowilam sie zrewanżować i podam wam przepis na pyszna salatke ktora robi sie baaaaaaaaardzo szybko
- 3 łyżki sosu chrzanowego WINIARY
- 1 woreczek ryżu
- 1 pieczony filet z kurczaka
- 4 jajka
- 4 ogórki konserwowe
- 1 papryka czerwona
- 1 puszka kukurydzy
- sól, pieprz
moze ktoras skorzysta:tak:

Łatwo szybko i pysznie

Sałatka śledziowa z buraczkami

Składniki:
sledzie - matiasy
buraczki tarkowane na grubych oczkach
ziemniaki ugotowane w mundurkach i tarkowane na grubych oczkach
jaja na twardo starkowane na grubych oczkach
majonez

śledzie pokroić w paski czy kostkę. Ułożyć na dnie naczynia, posmarować majonezem, popieprzyć, i warstwami, ziemniaki, majonez, buraczki, majonez, jajka, majonez i od nowa.
śledz, ziemniak, burak i na samym wierzchu jajka wszystko przełozone majonezem.

uwaga uwaga kochane zamiast murzynka robie sernik - moje pierwsze w zyciu ciasto:-)
przepis wziełam ten co kiedyś Kasia podawała
ale jedno mnie dziwi tzn ostatnio kupilismy sobie nowa kuchene no i nie wiem co jest nie tak z piekarnikiem ale strasznie sie on dymi....
cala kuchnia jest szara nastawiony on jest na 200 stopni
moze któraś z Was też coś takiego miała??

nasz piekarnik ma 1,5roku ale nigdy się nie dymił:no::szok:może coś jest nie tak a może spróbuj zmniejszyć temp:sorry2:

reklama
Do góry