reklama
w tym roku postanowiłam ze ozdoby na choinke bedziemy robiły same z Julcią tu sa linki do naprawde prostych i fajnych pomysłów
Jak zrobić papierową bombkę? - porady tipy.pl
Jak zrobić bombkę z pasków papieru? - porady tipy.pl
Jak zrobić papierowe serduszka - ozdoby choinkowe? - porady tipy.pl
Jak zrobić wiszące serduszka vintage? - porady tipy.pl
oczywiscie zasusze pomarancza i powiesze jeszcze kupne ciasteczka takie z dziurka
moze jeszcze ktos ma fajne pomysły - na pierniczki juz mi czasu nie starczy :/
Jak zrobić papierową bombkę? - porady tipy.pl
Jak zrobić bombkę z pasków papieru? - porady tipy.pl
Jak zrobić papierowe serduszka - ozdoby choinkowe? - porady tipy.pl
Jak zrobić wiszące serduszka vintage? - porady tipy.pl
oczywiscie zasusze pomarancza i powiesze jeszcze kupne ciasteczka takie z dziurka
moze jeszcze ktos ma fajne pomysły - na pierniczki juz mi czasu nie starczy :/
donkat
Fanka BB :)
kolezanka zrobila lancuchy z kolorowego papieru, ale byly dodatkowo wyciete specjalnymi nozyczkami z falista koncowka i maja brzegi, jak karbowane frytki.
ja mam ksiazke z pomyslami do robotek recznych i tez zrobimy z niunka ozdoby na stol
ja mam ksiazke z pomyslami do robotek recznych i tez zrobimy z niunka ozdoby na stol
to podziel sie pomysłami bo ja to juz bede startowac z robutkami zeby do Świąt zdążyćkolezanka zrobila lancuchy z kolorowego papieru, ale byly dodatkowo wyciete specjalnymi nozyczkami z falista koncowka i maja brzegi, jak karbowane frytki.
nuska swietne te makaronowe aniołki )
nuska dala mi pomys i zobaczcie co jeszcze znalazłam Ozdoby z makaronu - Boże Narodzenie - Catrinka - Chomikuj.pl
reklama
donkat
Fanka BB :)
Asiek, ale fajowe! ta butelka mi sie bardzo podoba! musze zakupic zloty spray i tasme samoprzyelpna
chcialam zeskanowac strony z tej ksiazki i wkleic, ale ona ma duzy format i na brzegach nie widac wyraznie tesktu ani rysunkow:-(
chcialam zeskanowac strony z tej ksiazki i wkleic, ale ona ma duzy format i na brzegach nie widac wyraznie tesktu ani rysunkow:-(
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: