czarna551
Fanka BB :)
sorry nie umiem rozszyfrować literówki choć bardzo bym chciała co to znaczy??
chodzi o to że klniemy -inaczej wyrażamy się wulgarnie,używamy brzydkich słów,nie cenzurowanych itd.!!Wiesz już????:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sorry nie umiem rozszyfrować literówki choć bardzo bym chciała co to znaczy??
Jesli kogos bulwersuje grudniowy watek i slownictwo na nim stosowane to nie rozumiem po co go czyta??????????
tak tylko ze Twoje dziecko ma 6 m-cy!!!!! A jak było wcześniej też karmiłaś co 3-4godz. a nie na rządanie?????
na żądanie karmiłam tylko wtedy jak karmiłam piersią, czyli do 3 miesiaca. jak weszła butla to i wszedł regulamin :-)
Kate nonku oczywiście-nie podawanie dziecku mleka jak się domaga;-)
Moja Gabrysia ostatnio wcale nie chce jeździć w wózku, ani zasypiać. Zarówno włożona do wózka jak i do łóżka drze się w niebogłosy i niestety dłużej niż ja jestem w stanie znieść. Dzisiaj zrobiła taką scenę że dałam jej klapsa, czego się strasznie zawstydziłam od razu po fakcie i do tej pory nie opuszcza mnie przygnębienie że tak się zachowałam. Poza tym tylko ją to jeszcze bardziej rozwścieczyło. I w związku z tym nie wiem, czy lepiej ostro z nią postępować, nie wyjmować z wózka nie brać na ręce, tylko kategorycznie trzymać w wózku, i nie usypiać przy cycku i bujaniu, czy raczej dać sobie spokój i rozpieszczać?