reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
wklej fotki! Albo te ze ślubu jak juz będzie po
wkleje te ze ślubu, kurczę, musze w sibie zaiunwestować-fryzjer, kosmetyczka... chcę zrobić trwałą na rzęsy, suuuper to wygląda, ja mam długie ale proste a ten zabieg to coś cudownego ale nieiwele zakłądów to robi, malowac się będę sama bo nie będzie czasu w dzień ślubu lecieć do kosmetyczki, malutki nie pozwoli mi na tyle czasu dla siebie
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ewan,ja jutro śmigam do kosmetyczki na przygotowanie cery,poza tym mam juz zamówiony makijaż i chyba doczepiam sztuczne kepki rzęs,u nas tej trwałej chyba nie robią : poz tym na dzień ślubu i na noc wynajmiemy opiekunkę,nie dam rady byc przy małym non stop,chociaz na weselu będę go miała przy sobie w pokoju obok,także będę zaglądac co jakis czas,ale musi byc przy nim ktoś żeby go nakarmić ,przewinąć,utulic itp...nie wiem,jak damy radę,chyba się zatęsknię za nim...mam żal,ze to nie ja się bede nim zajmować...
Olu-ja już też mam zamówioną dziewczynę do pilnowania, chociaż będę często wpadać do pokoju to i tak musze go z opiekunką zostawić, nie chcę żeby ktoś z rodziny zamiast na przyjęciu narzekał, że musi być z malutkim.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
: moja suknia juz wisi na zyrandolu i prostuje jej sie tren denerwuję, się, jak ja sobie z nim poradzę przy pierwszym tańcu :-[ bo potem to mi świadkowa go podepnie
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
JESLI MÓWISZ O MOJEJ SUKNI TO DZIĘKUJĘ
ŚLUB MAMY 9 WRZESNIA
ŚLUB MAMY 9 WRZESNIA