reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Suknie ślubne :)

Oooo to fajnie :)) - w porównaniu do mojego "kosciólka" to bym chyba na Twoim miejscu założyła rolki <lol>

reklama
ach marzenie, tylko pozazdrościć.... ja nie dosc ze jak sie doczekam slubu to za jakies 4 lata to na dodatek tylko cywilny i jeszcze do tego bede juz staruchą ;D

Olu-niedawno wychwalałam Twoją sukienkę (zupełnie słusznie) a nawet nie pomyślałam, że mi też będzie potrzebna i to szybciej od Ciebie! z ta różnicą , że nie typowa ślubna a raczej wizytowa no i nie ma mowy o żadnych przymiarkach przed końcem lipca!

A widzisz jak to czasem w życiu bywa? ;) no ja tez mam przymiarki dopiero w połowie sierpnia...a ewentualne poprawki pod koniec,czyli tak z tydzień przed ślubem :)

Ewan - przylaczam sie do gratulacji! I to juz tak niedlugo. Ach, ale gorace lato bedzie u Was...tylöko uwazaj w noc poslubna >:D >:D >:D

no gdyby poród był naturalny to licze na noc poślubną taką z pozytywnym rezultatem! niech Damianek ma rodzeństwo!

reklama
Do góry