reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Suknie ślubne :)

reklama
Olu śliczna ta Twoja suknia...bedziesz wyglądac jak księzniczka.Bardzo oryginalny fason .Naprawde śliczna!!..troche mi żal że nie bede miec ślubu kościelnego..chyba ze wzgledu na calą tą piekna otoczkę...tez chcialabym wskoczyc w taka suknie...no cóż...mój kochany jest niewierzący...nawet nie ma chrztu..wiec o koscielnym nie ma mowy...a do cywilnego raczej takiej sukni bym nie wlozyla...mogloby to troche smiesznie wygladac...Jeszcze raz gratuluje wyboru!!!

Olu śliczna ta twoja suknia ,aż by się chciało drugi raz wychodzić za mąż

Załączniki

• 1005-004-49-1069b.gif
    1005-004-49-1069b.gif
    6,8 KB · Wyświetleń: 165
Olenko tak jak juz dziewczyny powiedzialy ta twoja suknia to prawdziwe cudo!!! Juz wyobrazam sobie jak pieknie bedziesz wygladac!!! Jak juz kiedys rozmawialysmy powiedzialam ze suknia strojna ale bardzo ladna i nie przesadzona!!! Wybor i zakup udany! Napewno nigdy nie zapomnisz tego dnia , chociazby przez ta suknie!!! Och jak ja bym chciala znow to przezywac!!!

Bardzo dziękuję kochane za komplementy,to chyba tylko dzięki mojej mamie i mężowi się własnie na nia zdecydowałam ;) ciesze się,że według was ładnie sie prezentuje! Zobaczymy jak to wypadnie 9 wrzesnia ::)

Olu będziesz w niej wyglądać jak prawdziwa księżniczka suknia jest po prostu cudo bardzo dobry wybór :)

Sliczna Olu!!!! Mam nadzieje, ze Wasz koscioł jest długi i bedziesz mogla sie nia pochwalic idac do oltarza :) U mnie niestety były trzy kroki od wejscia, wiec tren byl niepotrzebny :))

reklama
Do góry