reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sudocrem - przetestowano

Krem, ktory idealnie sprawdza sie wtedy kiedy naprawde go potrzebujemy - przy wszelkich podrazeniach i odparzeniach zarowno dla dzieci jak i doroslych- chroni skore, osusza, dziala przeciwzapalnie i koi bol "chorego" miejsca. To taki krem SOS bardziej na szczegolne wypadki i wtedy kiedy jest problem niz do stosowania na codzien. Konsystencja jest idealna ani sie nie wylewa ani tez nie jest zbyt gesty. Wystarczy nie wielka jego ilosc by dobrze rozprowadzal sie po skorze. Dzieki temu jest wydajny i opakowanie starcza na dlugo. Zapach jest delikatny i przyjemny. Dla mnie ten krem jest nie zastapiony zwlaszcza taka upalna letnia pora.

reklama
Krem, ktory idealnie sprawdza sie wtedy kiedy naprawde go potrzebujemy - przy wszelkich podrazeniach i odparzeniach zarowno dla dzieci jak i doroslych- chroni skore, osusza, dziala przeciwzapalnie i koi bol "chorego" miejsca. To taki krem SOS bardziej na szczegolne wypadki i wtedy kiedy jest problem niz do stosowania na codzien. Konsystencja jest idealna ani sie nie wylewa ani tez nie jest zbyt gesty. Wystarczy nie wielka jego ilosc by dobrze rozprowadzal sie po skorze. Dzieki temu jest wydajny i opakowanie starcza na dlugo. Zapach jest delikatny i przyjemny. Dla mnie ten krem jest nie zastapiony zwlaszcza taka upalna letnia pora.

Sudocrem znałam wcześniej. Był polecany przez mamy innych dzieci, że nie uczula, nie wysusza, dobrze się wchłania i chronił skórę dziecka. Faktycznie to dobry produkt, łagodzi ból i niweluje podrażnienia. Do tego jest baaardzo wydajny i można go nabyć w dużym i ekonomicznym opakowaniu. Polecam!

Ostatnia edycja:
Dziękuję za próbkę Sudokremu i poradnik:)
Sudokrem jest bardzo,bardzo wydajny,dobrze się go rozprowadza na skórze stosuję go gdy pojawi się zaczerwienienie na pupci u mojej córeczki,na co dzień używam kremu natłuszczającego.Jeżeli pojawia sie zaczerwienienie od razu sięgam po Sudokrem i jeszcze się nie zawiodłam.bardzo szybko regeneruje skórę przez co nigdy córeczka nie miała większych odparzeń.Sudokrem jest bardzo skutecznym kremem godnym polecenia.

Napisałam się ,a nic się nie wyświetliło więc jeszcze raz:-)Dziękuję za otrzymaną próbkę kremu i poradnik.Sudokrem jest bardzo,ale to bardzo wydajnym kremem,dobrze się rozsmarowywuje i jest bardzo skuteczny.Na co dzienną pielęgnację skóry w okolicach pupci stosuję krem natłuszczający,ale jak tylko pojawia się choć drobne zaczerwienienie od razu stosuję Sudokrem i jeszcze nigdy się nie zawiodłam.Sudokrem bardzo szybko regeneruje podrażnioną skórę przez co nigdy nie przytrafiły się córeczce większe odparzenia.Polecam gorąco!

Stosowaliśmy regularnie krem Sudokrem,i w te upalne dni naprawdę nam pomaga.
Kiedy na polu temperatura +30 pupa maleństwa która jest opatulona pampersem jest narażona na zaczerwienienia i odparzenia,myślę że gdyby regularnie stosować sudokrem po każdej zmianie pieluszki takie zmiany nie były by nam znane.Ja jestem bardzo zadowolona z tego kremu i na pewno kupię aby ochronić moją dziewczynkę przed niemiłymi odparzeniami.Poza tym krem jest pomocny nie tylko u dzieci ,jest skuteczny w wielu innych problemach.Dlatego ja mu daję 100 punktów na sto możliwych.

Dziękuję za próbkę kremu.
Moja córka od małego miała problemy z odparzeniami, teraz gdy tylko się coś zaczerwieniło używałam kremu sudocrem - i okazał się jak zawsze niezawodny! Jest tak skuteczny, że bez zastanowienia poleciłabym go innym mamom, które borykają się z odparzeniami u swoich pociech. Dzięki dobrej konsystencji kremu, świetnie się go nabiera i rozprowadza na skórze. Jego zapach jest delikatny. Krem jak najbardziej polecam;)

Sudocrem przetestowany, pokochany i zostanie w domu na zawsze:)
Zero problemów, rewelacyjna konsystencja, która jest kremem, a nie wodą z domieszką kremu.
Najpierw wszelkie zaczerwienienia zbledły, a następnie zniknęły pozostawiając ukochaną pupę malucha taką jaka być powinna, gładką, delikatną i bez podrażnień.
Nie zauważyłam najmniejszej reakcji alergicznej.
Mała Dziewuszka też się nie uskarżała, ani nie pokazywała, że odczuwa dyskomfort, dlatego polecamy, jesteśmy na tak i podpisujemy się rękami i nogami pod użytkowaniem!:)

TRZEBA GO MIEĆ :-)

Sudocrem to kolejny niezbędnik rodzicielski. Łagodzi wszelkie podrażnienia wywołane pieluszką i jej zawartością, goi wysypki związane z pokarmem. I dla mnie najważniejsze, uspokaja i goi wszelkie stany zapalne wywołane alergią. Dzięki temu kosmetykowi wyleczyłam twarz dziecka po alergii kontaktowej. Nie pozostał nawet cień śladu, że coś z cera było nie tak. I mimo, że dzieci już urosły, sudocrem wciąż mam pod ręką.

Krem zamknięty jest w szare opakowanie z otwieranym wieczkiem. Jest gęsty, biały i trudno się go rozsmarowuje. To akurat jego ogromna zaleta, bo nie spływa i można z niego robić okłady bez obawy, że wszystko wokół zostanie ubrudzone. Pachnie silnie, trochę chemicznie i na pewno bardzo charakterystycznie. Zapach jest nie do pomylenia z żadnym innym.
Kosztuje sporo, ale jest dostępny w opakowaniach o różnej kubaturze więc cena także jest zróżnicowana. Do dostania niemal w każdym sklepie kosmetycznym. Trzeba go mieć.

reklama
Podczas pobytu nad morzem na skórze mojego synka pojawiły się odparzenia pod pieluszką.Związane pewnie było to,ze zmianą temperatury,wody,otoczenia a także piasek z plaży i sól z morza w miejscach intymnych zrobiło swoje.Na szczęście zabraliśmy ze sobą Sudocrem i ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu po 3 dniach odparzenia,zaczerwienienia i inne podrażnienia skóry zniknęły.Konsystencja kremu jest idealna,zapach ziołowo-leczniczy ale bardzo przyjemny.SKUTECZNOŚĆ 100%. Naprawdę szczerze polecam.

Do góry