reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sudocrem - przetestowano

Sudocrem- jest to niezastąpiony krem na odparzenia odpieluszkowego dzieci...mam synka gdzie w ciepłe dni zawsze miał uporczywe odparzenia i za każdym razem aplikowałam właśnie Sudocrem 2-3 dni i nie było śladu,to jest numer 1-jak dla mnie:) ale ten krem może służyć do czego innego,podczas przebywania do późnego wieczora w ogrodzie zawsze byłam "pocięta" przez komary,nie wiedziałam już co mam robić na uporczywe szczypanie...każde ukąszenie posmarowałam Sudokremem(wyglądałam jak biedronka-tylko,że w białe kropki)ale ukojenie przeszło momentalnie,a gdy rano się obudziłam obrzęg był zdecydownie mniejszy! Polecam bo ten krem jest świetny! Zapraszam do odwiedzin mojego bloga kosmetyczna-nina

reklama
Witajcie Mamy!
Bardzo jestem zadowolona z przesłanej mi próbki kremu Sudokrem, a myślę, że moje kochane dzieciątko także. Moja Marcysia ma delikatną skórkę i w dodatku bardzo wrażliwą na proszki, obtarcia. Sudokrem spisał się na medal. Jak pieluszka zatarła, zastosowałam ten kremik. Co prawda nie było cudu-od razu normalna pupa, ale po kilku aplikacjach się wyraźnie poprawiło. Jako młoda mama-polecam!

O kremie SUDOCREM usłyszałam pierwszy raz w szpitalu po porodzie ale jakoś nie przywiązałam do tej informacji uwagi. Moja córcia ma już 8 miesięcy i zmagaliśmy się z odparzeniami pieluszkowymi. Biegałam od sklepu do sklepu, od apteki do apteki kupując cuda polecane przez znajome albo w internecie. Kiedy dostałam SUDOCREM do testowania, tego samego dnia wypróbowałam go, cóż mi innego pozostało? Eureka! Po 4 dniach widać znaczną poprawę, odparzenie nie było już tak duże i stopniowo znikało. Jestem zachwycona działaniem ;) Wczoraj kupiłam NAJWIĘKSZĄ jego wersję ;) DZIĘKUJĘ!!!!!

Bardzo dziekuję za możliwość przetestowania tego świetnego kremu. Krem ten jest niezwykle delikatny dla naszej skóry a jednocześnie skuteczny. Krem idealnie sprzewdza się w wielu różnych sytuacjach , idealny nie ttylko dla maluszka ale też dla dorosłych. Prześpiesza gojenie się ranek , zmniejsza zaczerwienienia , ślady po otarciach. Fajne sprawdza się też na bąble po ukąszaniach komarów , na skórę która zbyt długo przebywała na słońcu. Czyli jednym słowem krem który powinien być w każdym domu.

witam wszystkie mamy:0) Z miłą chęcią podzielę się opinią na temat wypróbowanego kremu SUDOCREM. Jestem wręcz zachwycona tym wspaniałym kremem .Córka miała przez kilka miesięcy plastrowany brzuszek ze względu na małą przepuklinę plaster strasznie podrażnił jej brzuszek . Wraz z mężem zdecydowaliśmy wypróbować ten krem . Brzuszek córki był mocno zaczerwieniony i nawet miał takie drobne ranki .Lecz po tym kremie wszystko się pięknie zagoiło jestem zadowolona z jego właściwości leczniczych. W szybkim tempie wszystko się zagoiło naprawdę POLECAM KREM wszystkim bez względu na problem

Jest świetny :) Sprawdza się nie tylko przy odparzeniach z którymi radzi sobie po prostu rewelacyjnie! ale również na wszelkie krostki na twarzy, kiedyś pani dermatolog poleciła mi smarowanie krostek na twarzy właśnie sudocremem i naprawdę działa :) również na "niespodzianki" na ustach. U mnie również sprawdził się na otartą skórę na nogach.
Bardzo wydajny, smaruje się łatwo ale nie schodzi łatwo, co ma swoje plusy i minusy. Plusem jest to że nie schodzi przy pomoczonej skórze i nadal ją chroni, minus- mój mały kiedyś dorwał się do kremiku i wysmarował całą buzię i rączki :) ciężko było go umyć :) Bardzo polecam wszystkim, jest to krem nie tylko dla dzieciaczków :)

Sudocrem mogę polecić z 100% pewnością każdej mamie, dobrze rozprowadza się na skórze, ma przyjemny zapach, a przede wszystkim jest skuteczny. Stosując go mały nie ma już żadnych problemów ze skórą w okolicy pupki, użyłam tego kremu również na odparzenia pod paszkami, na nóżkach między fałdkami. Jak do tej pory zawsze zadziałał, po 2 dniach nie było śladu po odparzeniu. Dla niektórych jedyną wadą może być cena, jednak wg jest ona adekwatna do jakości produktu.

Sudocremu używałam od chwili urodzenia mojego synka, opierając się na opinii innych rodziców, dzięki czemu dalekim łukiem ominęliśmy problem odparzeń. Teraz stosujemy go tylko na noc, a synek sam biegnie i przynosi krem na pupe:) Na pewno będziemy używać Sudocremu dalej i polecać innym mamom

Sądze że mojej córeczce Blaneczce bardzo spodobał sie jej ten specyficzny zapach. Uwielbia jak tylko odkręcam krem. nie stosuje o na codzień tylko jeżeli mnie coś nie pokoi. Jest swietny po 2 razach już wszytsko znika jak ręką odioł. I Blaneczka jest spkojniejsza a ja nie musze sie już wiecej martwić. Świetnie sie go rozprowadza po pupie. Wasz poradniek bardzo mi sie przydał szczególenie o trawieniu niemowlaka. Dziekuje i Pozdrawiam M i B :)

reklama
Sudocrem to gęsty, bardzo wydajny i szybkodziałający specyfik, pomaga na odparzenia , oparzenia nawet słoneczne, wszelkie otarcia a nawet na rozdrapane ranki po ugryzieniu komara, wszystko goi się błyskawicznie.
Przetestowany na dwóch córkach i osiągnięta została pełnia zadowolenia z produktu, będziemy używać Sudocremu

Do góry