reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sudocrem - przetestowano

Jestem bardzo szczęśliwa, że to ja przetestowałam Sudocream. Jest rewelacyjni, działa na skórę mojego dziecka natychmiastowo! :)

reklama
Sudocrem jest świetnym kremem o delikatnym aromacie, konsystencji która bez problemu pozwala rozprowadzić się na skórze, nie tworzy grudek , nie roluje się na skórze. Jest bardzo wydajny już jego nie wielka ilość pozwala na posmarowanie skóry, dodatkowo jest odpowiedni do każdego rodzaju skóry zarówno alergicznej jak i normalnej. Działa zarówno na nie wielkie odparzenia jak i te większe, łagodzi, wysusza podrażnione miejsce. Stosowałam również na otarcia na skórze powstałe od szeleczek sprawdził się rewelacyjnie, zaczerwienie zniknęło po pierwszym zastosowaniu. Pomógł również gdy wyskoczyły synkowi krosteczki w okolicach pachwin, sudocrem ładnie je wysuszył i zniknęły bez śladu. Polecam każdej mamie i nie tylko wygodny w użyciu, łatwo się nakłada i rozsmarowuje wchłania się całkowicie i nie zostawia śladów, ma delikatny zapach i wielostronne zastosowanie dla maluszka i dorosłych również

witam,
krem Sudocrem polecam na odparzenia i inne skaleczenia skóry nie tylko dla dzieci i niemowląt, ale również dla dorosłych; konsystencja jest dość zwarta, ale większym minusikiem było dla mnie opakowanie - wolałabym żeby krem był w tubce, jednak nie o opakowanie tu chodzi tylko o właściwości kremiku :)
ponadto krem nie wywołał żadnych reakcji alergicznych i nie ma brzydkiego zapachu :)

na otarcia polecam również curiosin. jest to maść wielozadaniowa sprawdzi się również na jakieś drobne wypryski, krostki, a nawet ranki.

Do góry