Szczerze nie mam pojęcia.. czy takie mocne vzy podskórne.. akurat nie zapytalam o to.. ale jutro będę wiedzieć więcejo kurcze... no szkoda.
a co to za zastrzyki? czemu potrzebny jest sprzęt do nich?
reklama
mylenne
Fanka BB :)
Ciekawe czy to będzie coś jak Aromek tylko mocniejsze? Czy jakieś hormony? Daj znać co się dowiesz, jeśli nam się uda w najbliższym cyklu podejść do inseminacji i po 3 próbach się nie uda pewnie tez bede musiała się zorientować w temacie...Szczerze nie mam pojęcia.. czy takie mocne vzy podskórne.. akurat nie zapytalam o to.. ale jutro będę wiedzieć więcej
U mnie to będzie 3 inseminacja i ostatnia. Bynajmniej lekarz prowadzący tak mówi, że nie ma sensu więcej robić bo po 3 zabiegu szanse maleją. A do 3 rosną. Na pewno mocniejsze od Aromku bo lekarza celem jest wyprodukować jak najwięcej jajeczek.. do tej pory mialam po 1 tylko. Oczywiście jak będę coś wiedziec wiecej to napiszeCiekawe czy to będzie coś jak Aromek tylko mocniejsze? Czy jakieś hormony? Daj znać co się dowiesz, jeśli nam się uda w najbliższym cyklu podejść do inseminacji i po 3 próbach się nie uda pewnie tez bede musiała się zorientować w temacie...
mylenne
Czyli też przy okazji wzrost szansy na ciąże mnogie biorąc pod uwagę jak to wszystko wyglada nie wiem czy własnie nie wolałabym miec od razu dwójkę.
Oki daj znać jak coś będziesz wiecej wiedziała. U mnie 2 dc i jutro zaczynam znowu z Aromkiem.
Oki daj znać jak coś będziesz wiecej wiedziała. U mnie 2 dc i jutro zaczynam znowu z Aromkiem.
Jestem już po lekarzu. A więc tak: będę stymulowana Aromkiem od 3 do 7 d.c. i zastrzykami z FSH od 5 do 9 d.c.Czyli też przy okazji wzrost szansy na ciąże mnogie biorąc pod uwagę jak to wszystko wyglada nie wiem czy własnie nie wolałabym miec od razu dwójkę.
Czyli Hormony, prócz tego wynik prg mialam wczoraj 1,44 czyli duphaston nie działał na mnie wcale
mylenne
A dawkę Aromku bez zmian zostawili? Raz dziennie ten zastrzyk z FSH?Jestem już po lekarzu. A więc tak: będę stymulowana Aromkiem od 3 do 7 d.c. i zastrzykami z FSH od 5 do 9 d.c.
Czyli Hormony, prócz tego wynik prg mialam wczoraj 1,44 czyli duphaston nie działał na mnie wcale
Kurcze to skoro suphaston nie działa powinni zlecić zamiane na jakiś inny?
Dokładnie. Tak raz dziennie zastrzyk i 1 tabletka Aromku. Teraz będzie jeszcze jakiś inny lek z progesteronem, też ponoć silniejszyA dawkę Aromku bez zmian zostawili? Raz dziennie ten zastrzyk z FSH?
Kurcze to skoro suphaston nie działa powinni zlecić zamiane na jakiś inny?
mylenne
To może tym razem się powiedzieDokładnie. Tak raz dziennie zastrzyk i 1 tabletka Aromku. Teraz będzie jeszcze jakiś inny lek z progesteronem, też ponoć silniejszy
A mogę zapytać jak to jest - czy przed kazda próba inseminacji "na świeżo" jest przygotowywane nasienie czy oddać wystarczy raz i oni to jakoś przechowują na kolejne próby?
Wszystko na świeżo robimy. Nic nie mrozilismy do tej pory. Godzine przed zabiegiem mąż jedzie już z próbką i po godzinie mam zabiegTo może tym razem się powiedzie
A mogę zapytać jak to jest - czy przed kazda próba inseminacji "na świeżo" jest przygotowywane nasienie czy oddać wystarczy raz i oni to jakoś przechowują na kolejne próby?
reklama
mylenne
Ok, dzięki za odpowiedź, część badań mamy już ogarnięte, w środę mam wizytę, ciekawe jak pójdzie i czy nas zakwalifikuje.Wszystko na świeżo robimy. Nic nie mrozilismy do tej pory. Godzine przed zabiegiem mąż jedzie już z próbką i po godzinie mam zabieg
I jak bierzesz już Aromek? Ja zauważam faktycznie gorsze samopoczucie na nim (ból głowy) i bardzo czuje jajnik, w którym rośnie jajeczko...