reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Z tabelki wizyt znikłam proszę o wklejenie któreś z dziewczyn bo ja pisze z telefonu i mi jest ciężko 3 wrzesień 10 40 usg półówkowe dziękuję :-)
Deszczyk no to miałas przygodę jak nie wiem co... Dobrze że wszystko dobrze

reklama
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny :)

Deszczyk ja w pierwszej ciazy tez mialam taki brazowy "wyciek" zadzwonilam do poloznej i mi powiedziala ze jak brazowe to nie ma sie co martwic bo to "stara" krew.. tez mi sie to raz zdarzylo.

Dziewczynki cieszę się , że u większości wszystko ok i gratuluje dziewuszek:-)
Wikcia, Cluue, Deszczyk trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze i szybko wróciło do normy!:tak:

Madziamadzia- Gratuluję udanej wizyty, też jestem zdania tak jak dziewczyny,że jak nic nie widać,to może dziewczynka tam jest:tak:
Deszczyk- to najadłaś się nerwów biedactwo,ale całe szczęście,że jest ok! Czasami w dniu @ może na mieć jeszcze lekkie plamienia, poza tym mamy tam przekrwioną śluzówkę i tak się zdarza. Życzę Ci,żebyś nie musiała się więcej denerwować!

Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny,trzymam kciuki!!! A ja wklejam foto z wczoraj (nie przestraszcie się tych 4D-wg mnie bardzo zniekształcają)
Zobacz załącznik 487774 Zobacz załącznik 487775 dziewczynka

Zobacz załącznik 487781 Zobacz załącznik 487782 chłopiec

3 Sierpień
Ooollcciiaaagodz. 17:40

6 sierpień
martex2009 godz. 14.20
szylwias godz. 17:00

7 sierpień
EmiliaM
godz. 13.00
gieniek
godz. 16.40
arbuz
godz. 17.30
Totka godz. 18.00

9 sierpień
Magda_z_uk godz. 11.00

14 Sierpień

Kropka
godz. 19:40
Alicja32
godz. 9.30

15 sierpień
Magda_z_uk godz. 10.15

16 Sierpień
M@linka godz. 9.40

21 sierpień
Domiska1
godz. 19.00 USG połówkowe
Gizmowa
godz. 15:45 połówkowe

22 sierpień
lanjaa godz. 9:00
mikaaa godz. 15:00 USG połówkowe

23 sierpień
baska201 godz. 12 usg+wizyta

29 sierpień
Magda_z_uk godz. 9.40 USG połówkowe

31 Sierpień

madziamadzia godz. 15:15
martex2009 godz. 09.20 ​usg

3 wrzesień
Czarni godz. 10 40 usg półówkowe

24 Wrzesień
aninek godz. 13:30 USG

3 Grudzień

aninek godz. 12:30 USG

Gieniek śliczne bobasy !!:) ja bym chyba pozapominała na którym zdjęciu jest kto :p W sumie fajnie że masz parke bo nie będzie problemu z rozróżnieniem hihih;P

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ona nawet nie sprawdzała płci, bo powiedziała, że na tym etapie ciąży jeszcze jej nie widać :-D:-D:-D Chyba jej się nie chciało przypatrywać. Kolejną wizytę u niej mam po połówkowym, na którym na pewno nam płeć powiedzą, więc po co kobita ma się przemęczać :-D. Zaczekam te 4 tygodnie. Najważniejsze, że maluszek zdrowo rośnie i wszystko ok.

Ooollcciiaaa powodzenia na wizycie :-D

Deszczyk oszczędzaj się. trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ;-)

3 Sierpień
Ooollcciiaaagodz. 17:40

6 sierpień
martex2009 godz. 14.20
szylwias godz. 17:00

7 sierpień
EmiliaM
godz. 13.00
gieniek
godz. 16.40
arbuz
godz. 17.30
Totka godz. 18.00

9 sierpień
Magda_z_uk godz. 11.00

14 Sierpień

Kropka
godz. 19:40
Alicja32
godz. 9.30

15 sierpień
Magda_z_uk godz. 10.15

16 Sierpień
M@linka godz. 9.40

21 sierpień
Domiska1
godz. 19.00 USG połówkowe
Gizmowa
godz. 15:45 połówkowe

22 sierpień
lanjaa godz. 9:00
mikaaa godz. 15:00 USG połówkowe

23 sierpień
baska201 godz. 12 usg+wizyta

29 sierpień
Magda_z_uk godz. 9.40 USG połówkowe

31 Sierpień

madziamadzia godz. 15:15 połówkowe
martex2009 godz. 09.20 ​usg

3 wrzesień
Czarni godz. 10 40 usg połówkowe
madziamadzia godz.19:10

24 Wrzesień
aninek godz. 13:30 USG

3 Grudzień

aninek godz. 12:30 USG

reklama
Deszczyk tylko się mogę domyślać ile się strachu najedliście:baffled: Szczerze Ci współczuję i mam nadzieję, że już będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki&&&&&:happy2:

gieniek fotki są świetne. Naprawdę super;-)

Ktoś mi kiedyś mówił,że podobno chłopcy na zdjęciach usg mają bardziej wyraźne rysy twarzy niż dziewczynki. Nie wiem ile w tym prawdy. Jak myślicie dziewczyny?

Powodzenia na dzisiejszych wizytach jeszcze raz!

Do góry