reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Cze dziewczyny ja znowu byłam w szpitalu z tym moim krwawieniem. Do końca ciąży mam leżeć w łóżku mogę tylko do łazienki i s powrotem. Jest ciężko przy pięciolatce w domu która ciągle coś chce.
Czarni gratulacje:) to będzie już nas dwie u mnie tez zapowiada się druga dziewczynka:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej!
gratuluję kolejnej dziewuszki!

i udanych wizyt też!

więc póki co są cztery dziewoje, tak? :-)

ja na kolejne usg umawiam się za miesiąc więc z 6 tyg sobie poczekam na potwierdzenie bądź zaprzeczenie :tak: kupa czasu.

pozatym badania ok. morfologia, siczki, tsh itp. tylko waga, brzuch mi rośnie a w ciągu miesiąca przytyłam 30 deko :D ale mam się tym nie martwić i się nie martwię. w poprzedniej też tak było, potem jak zaczęło przybywać to rosło i rosło :-D

wikcia oszczędzaj się kochana, zdaję sobie sprawe że z dzieckiem masz kłopot, ale jak nie musisz czegoś robić to nie rób.
a co właściwie Ci jest? skąd te krwawienia?

Ostatnia edycja:
Deszczyk ja z wagą mam podobnie, tyle że ja przytyłam mniej więcej tyle od początku ciąży:confused: Z drugiej strony póki z maleństwem wszystko ok, to się nie martwię. No i oczywiście gratuluję udanej wizyty.

wikcia2007 uważaj na siebie i maleństwo.

A jak tam reszta dzisiejszych wizyt?

Hej dziewczynki, ja dzisiaj byłam pierwszy raz u lekarza we Francji, usg trwało godzinę, a ogolnie 2,5 godziny spędziłam na różnych badaniach. Świetna opieka, wszyscy mili, a dzidziuś? Mały wojownik po tacie, jutro napiszę coś więcej, w każdym razie wszystko super :-)

Titi to dobrze! :tak: czekamy na dokładniejsze relacje! :-)

Magda mi najpierw spadło, z 56 na 52, dopiero teraz urosło o tyle co napisałam. w pierwszej startowałam z 54, spadło do 51 i później w mniej więcej tym czasie co teraz jestem poooooooszło w górę aż doszłam do 72 :-D więc teraz tym bardziej nie narzekam na szybki i duży przyrost :-)

Ja już po wizycie. W moim brzuszku mieszka Dziewczynka :)

Powiedziałam lekarzowi o moich bólach wczorajszych no i niestety skraca mi się szyjka :( mam przepisane leki i 21 sierpnia mam koniecznie przyjść na wizytę, jeśli będzie gorzej będę miała zakładane szwy :( Mam się oszczędzać, jak najwięcej leżeć, zero stosunków, mam się traktować jak jajko. Yhym a 14 sierpnia mam ślub więc sobie tego nie wyobrażam jak to będzie :( Muszę do niego jeszcze zadzwonić zapytać o to, bo z tego wszystkiego to zapomniałam mu o ślubie wspomnieć. :((

titilaya super wiadomości i czekamy na więcej;-)

Cluue po pierwsze gratuluję DZIEWCZYNKI!!! A po drugie mocno przytulam i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& za bezproblemowy ciąg dalszy ciąży.Niefajna sprawa z tą szyjką,ale myśl pozytywnie i uważaj na siebie teraz baaaardzo:tak:
Będzie dobrze. Zobaczysz.

reklama
Kochane ja już po wizycie,u nas na 95% będzie parka,czyli dziewczynka i chłopaczek. Krwiak mi się wchłonął, parametry są w porządku ,teraz czekam tylko na USG połówkowe za jakieś 3 tyg. Mogłam podejrzeć maleństwa na 4D,ale bardzo słabo było widać,więc jak na razie lepiej je widać na czarno-białym zwykłym 2D. Ważą 170 i 172 gramy:tak:

Do góry