reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
No to i ja się wpiszę:-)

02.01.

Magda_z_uk godz. 9.15 wizyta
Biłkabdg godz. 11.00 wizyta+USG
Dotka85 KTG + wizyta + usg godz. 19:30
januarka wizyta + usg
aliaolio ktg + posiew

03.01.
Hunianka - CC ( SPOTKANIE Z MALEŃSTWEM )
Magda_z_uk godz.11.30 ktg
Czarni godz. 13.40 wizyta +ktg
Dorotuqa godz. 15:40 wizyta
04.01.
Alicja32 godz.9.45 wizyta+USG
Magda_z_uk godz 12.00 ktg+wizyta przedoperacyjna
EmiliaM godz 14.00 polozna
Kropka87
godz. 17.00 wizyta + usg, 17.30 anastezjolog
07.01.
-caroline- godz.15.45 wizyta
08.01.
Magda_z_uk CC (SPOTKANIE Z MALEŃSTWEM)
09.01.
elisse godz.16.30 wizyta + USG
Biłkabdg - KTG
10.01.
muuuum_to_be godz. 9.45- polozna
agaagaaga14 godz.16.00-wizyta+usg
15.01.
Indziorka godz. 9:10 wizyta
arbuz godz. 19.15 wizyta i USG
28.01.
Biłkabdg godz. 14:30 - ostatnia wizyta+USG

Hunianka kciukasy mocno mocno :)
Biłka tak jak napisałaś oby to była ostatnia twoja wizyta :)
Madzia szpital to katorga dzieci w domu cały czas coś to masakra po prostu....
Marta87 z tego wszystkiego pewne jest to że do 8 na pewno już bedzie po wiec już nie długo ;)

No ja jestem ciekawa jutrzejszej wizyty co ta moja pani doktor wymyśli ciekawego...

02.01.
Magda_z_uk godz. 9.15 wizyta
Biłkabdg godz. 11.00 wizyta+USG
Dotka85 KTG + wizyta + usg godz. 19:30
januarka wizyta + usg
aliaolio ktg + posiew

03.01.
Hunianka - CC ( SPOTKANIE Z MALEŃSTWEM )
Magda_z_uk godz.11.30 ktg
gosia 081145godz 12 wizyta + ktg
Czarni godz. 13.40 wizyta +ktg
Dorotuqa godz. 15:40 wizyta
04.01.
Alicja32 godz.9.45 wizyta+USG
Magda_z_uk godz 12.00 ktg+wizyta przedoperacyjna
EmiliaM godz 14.00 polozna
Kropka87
godz. 17.00 wizyta + usg, 17.30 anastezjolog
07.01.
-caroline- godz.15.45 wizyta
08.01.
Magda_z_uk CC (SPOTKANIE Z MALEŃSTWEM)
09.01.
elisse godz.16.30 wizyta + USG
Biłkabdg - KTG
10.01.
muuuum_to_be godz. 9.45- polozna
agaagaaga14 godz.16.00-wizyta+usg
15.01.
Indziorka godz. 9:10 wizyta
arbuz godz. 19.15 wizyta i USG
28.01.
Biłkabdg godz. 14:30 - ostatnia wizyta+USG

GRATULUJE UDANYCH WIZYT

biłkabdg
superowo ze Marcelek sie odwrocil Pewnie kamien spadl z serca Dobrze ze wszystko pozostale w jak najlepszym swietle

Magda oj to mnie tez troszke zaniepokoilas bo moja niunia nie to ze sie mniej rusza tylko bardziej tak delikatniej odczuwam te ruchy Ale najwazniejsze ze u Was wszystko ok i ze sie tak konkretnie Wami zajmą

Hunianka powodzenia Jutro juz bedziesz tulic swoje malenstwo Trzymamy kciukasy

marta87 miejmy nadzieje ze to puchniecie to nic zlego Do 8 juz blisko A kiedy dzieciatko bedzie chcialo wyjsc zalezy wylacznie od niego

My już po ktg i posiewach... Z tego co mówił lekarz - wszystko gra i nic tylko wypatrywać maleństwa :) Kolejne ktg mamy 7.01 i wtedy też idziemy na ostatnią wizytę - mam nadzieję, że dotrwamy, bo skurcze próbne potrafią już naprawdę dać w kość :p

Życzę powodzenia na jutrzejszych wizytach dziewczynki!! :)

Czarni mam nadzieję,że wrażenia z wizyty będziesz miała lepsze tym razem niż ostatnio. Powodzenia!:happy2:

Agaagaaga
poinformuj lekarza o tych ruchach, ale nie martw się. U mnie doszło jeszcze to swędzenie i spojenie, więc pewnie dlatego lekarze tak zdecydowali. Normalnie to by się nie przejęli. Nie chciałam cie wystraszyć:blink:

Aliaolio gratuluje udanej wizyty! Oby tak dalej:-)

Flamandka
zdróweczka życzę! Dobrze, że maluszek ma się ok:tak: Trzymaj się!

reklama
Do góry