reklama
bella83- gdzie chodzisz do lekarza i ile płacisz za wizytę? możesz podać mi namiary bo ja niestety dzisiaj przepłakałam pół dnia przez mojego lekarza i więcej do niego nie pójdę...bardzo mi zależy na wizycie w następnym tyg. - to będzie 10 tydzień. i napisz mi proszę czy jest szansa u niej na dostanie zwolnienia, jeśli źle się czuję itp. mój były lekarz dzisiaj , jak mu powiedziałam,że źle się czuję, od wczoraj mam dziwne skurcze to powiedział,że mam jechać do szpitala bo on mnie nie zbada bo i tak nic nie poradzi, jeśli to poronienie...do tego powiedział, że na pewno przyszłam po zwolnienie, a on mi nie da zwolnienia tylko dlatego,że jestem w ciąży...w ogóle nie chciał mnie słuchać - co i jak mnie boli...więc wyszłam i na pewno tam nie wrócę...szukam nowego lekarza...co do skurczów, to wzięłam no-spe i mi przeszło, moja mama powiedziała,że w dniach kiedy miała mieć miesiączkę podczas ciąży zawsze miała taka skurcze-więc może to odziedziczyłam, poza tym nie bolało mnie aż tak,żeby jechać do szpitala i nie mam żadnych krwawień.
no to się rozpisałam - czekam na wiadomość bella83!
no to się rozpisałam - czekam na wiadomość bella83!
mysiak
Fanka BB :)
Bry wieczór kobietki...
No ja niestety się z wami żegnam, w środę miałam usg w szpitalu i diagnoza się potwierdziła. był pusty pęcherzyk.
Dzis miałam zabieg.
Czuje się dobrze, zarówno fizycznie jak i psychicznie.
Bardzo wam dziękuję za te wspolne chwile i z całych sił zaciskam za was kciuki. Rośnijcie duże okrąglutkie a wasze dzieciaczki siech się zdrowo rozwijają...
Pewnie będę was z sentymentu podczytywac
Pozdrawiam
Magda
No ja niestety się z wami żegnam, w środę miałam usg w szpitalu i diagnoza się potwierdziła. był pusty pęcherzyk.
Dzis miałam zabieg.
Czuje się dobrze, zarówno fizycznie jak i psychicznie.
Bardzo wam dziękuję za te wspolne chwile i z całych sił zaciskam za was kciuki. Rośnijcie duże okrąglutkie a wasze dzieciaczki siech się zdrowo rozwijają...
Pewnie będę was z sentymentu podczytywac
Pozdrawiam
Magda
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
mysiak bardzo mi przykro..... wszystkie tu czekałysmy na wiesci od ciebie, liczylysmy ze jednak bedzie dobrze :--( trzymam kciuki oby następnym razem była piekna fasoleczka ...
monika2222
Zaangażowana w BB
Mysiak bardzo mi przykro ((. Trzymaj się cieplutko .
Mysiak cały czas czekałam na wieści od Ciebie, tak bardzo mi przykro:-( przytulam Cię mocno i liczę,że już niedługo wrócisz do nas!
Wszystkim dziewczynom, którym poszły dobrze wizyty i badania serdecznie gratuluję,wasze maluszki są śliczne!
Anka witaj w clubie, ja też mam nadal dużego krwiaka,więc leżymy razem! Dobrze,że chociaż z naszymi maleństwami wszystko jest ok
Wszystkim dziewczynom, którym poszły dobrze wizyty i badania serdecznie gratuluję,wasze maluszki są śliczne!
Anka witaj w clubie, ja też mam nadal dużego krwiaka,więc leżymy razem! Dobrze,że chociaż z naszymi maleństwami wszystko jest ok
madziamadzia
Fanka BB :)
Mysiak bardzo mi przykro :-(
milusia83
Podwójna mamuśka:)
WIZYTY
15 czerwiec
Domiśka
16 czerwiec
milusia83 godz. 12:30 (prenatalne)
19 czerwiec
Mamaaga4godz. 17:00
Titilaya godz. 14:00
22 czerwiec
Madziamadzia godz. 15:00 usg prenatalne
27 czerwiec
Abby
28 czerwiec
Madziamadzia godz. 18:00
5 lipiec
Deszczyk godz. 9:00
10 lipiec
Kropka godz. 16:45
15 czerwiec
Domiśka
16 czerwiec
milusia83 godz. 12:30 (prenatalne)
19 czerwiec
Mamaaga4godz. 17:00
Titilaya godz. 14:00
22 czerwiec
Madziamadzia godz. 15:00 usg prenatalne
27 czerwiec
Abby
28 czerwiec
Madziamadzia godz. 18:00
5 lipiec
Deszczyk godz. 9:00
10 lipiec
Kropka godz. 16:45
Ostatnia edycja:
reklama
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Martinek no na takie wieści czekałam cudownie, że wszystko w porządku, jedz witaminki, magneziki i dbaj o siebie ile wlezie kochana....Śliczny bobasek....
Gieniek i tak cudne wieści, że dzieciaczki się mają dobrze...cudny widok, kruszy serce, a krwiak ma jeszcze czas, zobacz Martinek jest w 12 tc...
Gizmowa cudowna kruszyneczka........serducho mi się cieszy na takie piękne zdjęcia, kochana wedlug wzrostu to chyba później u Ciebie owulacja wystąpiła.......bo 3 cm to gdzieś tak 10 tc....
Ada dobrze, że obawy rozwiane.....No i pewnie niebawem spotkasz się z dzidzią na USG..
Kaja super, że masz wizytkę za sobą......no i że tak fajnie CIę potraktowała...
Bella83 gratuluję usłyszenia serduszka, pewnie łezka się w oku zakręciła.....najważniejsze, że jest, doopler jest niekorzystny dla dzidzi, mi lekarz puścił dosłownie na sekundę...
Ania84 dobrze, że wizytka udana, a krwia ma jeszcze czas, odpoczywaj to wszystko będzie dobrze...
Domiśka trzymam kciuki, zdaj relacje jak wrócisz...
Marta87 już ja bym takiego konowała ustawiła, walcz o swoje, jezeli źle się czujesz to L4 Ci się należy, niech Ci na piśmie na pisze, że bierze pełną odpowiedzialność jeżeli Tobei lub dziecku się coś stanie, walcz o swoje, bo płacisz kupę kasy za lekarzy ze składek.............echh normalnie mi się ciśnienie podniosło....współczuję Ci bardzo i szukaj kogoś z powołania...
Mysiak strasznie mi przykro trzymaj się, zaglądaj, pisz, zawsze jest łatwiej, ja też nei wiem na czym stoję, jutro najważnijesza w sumie wizyta.....echh TRzymaj się cieplutko........
Gieniek i tak cudne wieści, że dzieciaczki się mają dobrze...cudny widok, kruszy serce, a krwiak ma jeszcze czas, zobacz Martinek jest w 12 tc...
Gizmowa cudowna kruszyneczka........serducho mi się cieszy na takie piękne zdjęcia, kochana wedlug wzrostu to chyba później u Ciebie owulacja wystąpiła.......bo 3 cm to gdzieś tak 10 tc....
Ada dobrze, że obawy rozwiane.....No i pewnie niebawem spotkasz się z dzidzią na USG..
Kaja super, że masz wizytkę za sobą......no i że tak fajnie CIę potraktowała...
Bella83 gratuluję usłyszenia serduszka, pewnie łezka się w oku zakręciła.....najważniejsze, że jest, doopler jest niekorzystny dla dzidzi, mi lekarz puścił dosłownie na sekundę...
Ania84 dobrze, że wizytka udana, a krwia ma jeszcze czas, odpoczywaj to wszystko będzie dobrze...
Domiśka trzymam kciuki, zdaj relacje jak wrócisz...
Marta87 już ja bym takiego konowała ustawiła, walcz o swoje, jezeli źle się czujesz to L4 Ci się należy, niech Ci na piśmie na pisze, że bierze pełną odpowiedzialność jeżeli Tobei lub dziecku się coś stanie, walcz o swoje, bo płacisz kupę kasy za lekarzy ze składek.............echh normalnie mi się ciśnienie podniosło....współczuję Ci bardzo i szukaj kogoś z powołania...
Mysiak strasznie mi przykro trzymaj się, zaglądaj, pisz, zawsze jest łatwiej, ja też nei wiem na czym stoję, jutro najważnijesza w sumie wizyta.....echh TRzymaj się cieplutko........