reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Magda- ja popieram Emilie!!!! placisz czy nie placisz ale maja cie traktowac odpowiednio!!Widze nie tylko mi jak czytam takie historie to sie cisnienie podnosi!!! Nie wszyscy tacy sa , ta widocznie moze w nocy cos nie dostala.... wrr

reklama
Magda, co za wredna baba:wściekła/y: Wiadomo, że każdy rodzic chce zobaczyć swoje dziecko jak najdokładniej, w końcu po to tam się chodzi. To my jak byliśmy prywatnie na usg to nawet się nie zapisywaliśmy na 3d, bo chodziło głównie o sprawdzenie tej torbielki a lekarz i tak na koniec włączył 3d, pokazał nam małą dokładnie i zdjęcia jeszcze śliczne wydrukował a skasował normalnie jak za 2d. przykro mi że tak was potraktowano:-( ja bym im opinię wystawiła na całą okolicę!

Magda_z_uk im na pieniądzach może nie zależy, ale przy okazji zrobili Wam dużą przykrość. Czasu już niestety nie cofniecie a przy większym dziecku już niewiele widać. Opinię odpowiednią na pewno bym im zrobiła.

Cześć
Ja już po wizycie. Mój chłopaczek urósł i przytył pól kilograma i ma 1400 gram już:-)
Sisiora znów wywalił kilka razy więc wątpliwości nie ma. :-DTylko łobuz buźkę raczkami zasłaniał i wiercił się jak zwykle więc tylko z profilu dał popatrzeć. No i siedzi już główką w dół, więc mam nadzieję, ze tak już zostanie.Szyjka długa i zamknięta jak trzeba. Pępowina ma prawidłowe przepływy i nie jest okręcona więc wszystko w należytym porządku. A to ,że ja nie tyje z okazji diety to nieistotne bo mały rośnie jak trzeba. Termin powinien być nadal styczniowy. Kolejna wizyta za 3 tygodnie.

Emilia uwierz mi, że właśnie odniosłam wrażenie, że potraktowali nas tak, z racji że jesteśmy Polakami i (w moim odczuciu oczywiście), nie znamy się według nich na niczym. W sumie to nie pomyślałam o tym, by do nich napisać, a przecież mogę. Dzięki za podpowiedź. Jutro to zrobię. Nie wiem, co to da, ale chociaż powiem im, co o nich myślę:sorry:

Caroline ta babka to w ogóle nie miała podejścia do człowieka. Ja z tym spojeniem, to się ledwo ruszać mogę, a ona mi kazała po tym łóżku skakać, jak sarence po łące i nawet raz nie zapytała, czy ok? Uwierz mi, że odkąd tu jestem, to nie narzekam na polską służbę zdrowia.

M@linka
dokładnie tak, jak piszesz. Myśmy na tym usg liczyli, że naoglądamy się do woli naszego synusia, bo na państwowych usg, to raczej wszystko szybko zawsze. I tak szczerze powiedziawszy, to chyba tym jestem najbardziej zawiedziona...że nie mogliśmy.

Elisse
czasu faktycznie nie cofniemy, ale zrobię tak, jak mi Emilia poradziła...napiszę do nich skargę. Ot tak, żeby wiedzieli, że z głupkiem do czynienia nie mieli:-p

Natal masz rację. Ja sobie myślę, że ta babka chyba po prostu obcokrajowców nie lubi. Jak była przed nami taka inna babka, to jeszcze przy wyjściu jej gratulowała i żegnała się kilka razy. Nam nawet słowa nie powiedziała, tylko zmyła się jak najszybciej....szkoda słów.

Green
super, że z maluszkiem wszystko w porządku! Jak patrzę na wagę Twojego, to nasz jest na prawdę spory. Dobrze, że mnie będą ciąć deczko wcześniej, bo szkoda by było tych najmniejszych ubranek nie zużyć:-)

Powodzenia dziewczyny na jutrzejszych wizytach!

ja juz po wizycie. Natalka obrocila sie glowka w dol,wazy juz 1770gram.oczywiscie ruchliwa niesamowicie. poza tym wsio ok.
jade odrazu zwolnienie zawiezc do racy.

Gratulacje udanych wizyt!!! i powodzenia na nastepnych!!!!:tak:

Magda- glowa do gory !! kij jej w oko, kiedys popadnie na swojego!!!!!! A zdjec bedziesz trzaskac neidlugo cale mnustwo synkowi na zywo!!! teraz najwazniejsze ze jset zdrowy i pieknie rosnie!!!!! zuch chlopak!!! :-D

green flower gratuluję udanej wizyty i kolejnego potwierdzenia płci. Mały ładnie już urósł.

Alicja32 duża dziewczynka już. Nim się obejrzymy każde już ponad 2 kg będzie ważyć.

Magda_z_uk
przynajmniej sobie ulżysz jak im napiszesz, co o tym myślisz.

reklama
Do góry