Emilia uwierz mi, że właśnie odniosłam wrażenie, że potraktowali nas tak, z racji że jesteśmy Polakami i (w moim odczuciu oczywiście), nie znamy się według nich na niczym. W sumie to nie pomyślałam o tym, by do nich napisać, a przecież mogę. Dzięki za podpowiedź. Jutro to zrobię. Nie wiem, co to da, ale chociaż powiem im, co o nich myślę
Caroline ta babka to w ogóle nie miała podejścia do człowieka. Ja z tym spojeniem, to się ledwo ruszać mogę, a ona mi kazała po tym łóżku skakać, jak sarence po łące i nawet raz nie zapytała, czy ok? Uwierz mi, że odkąd tu jestem, to nie narzekam na polską służbę zdrowia.
M@linka dokładnie tak, jak piszesz. Myśmy na tym usg liczyli, że naoglądamy się do woli naszego synusia, bo na państwowych usg, to raczej wszystko szybko zawsze. I tak szczerze powiedziawszy, to chyba tym jestem najbardziej zawiedziona...że nie mogliśmy.
Elisse czasu faktycznie nie cofniemy, ale zrobię tak, jak mi Emilia poradziła...napiszę do nich skargę. Ot tak, żeby wiedzieli, że z głupkiem do czynienia nie mieli
Natal masz rację. Ja sobie myślę, że ta babka chyba po prostu obcokrajowców nie lubi. Jak była przed nami taka inna babka, to jeszcze przy wyjściu jej gratulowała i żegnała się kilka razy. Nam nawet słowa nie powiedziała, tylko zmyła się jak najszybciej....szkoda słów.
Green super, że z maluszkiem wszystko w porządku! Jak patrzę na wagę Twojego, to nasz jest na prawdę spory. Dobrze, że mnie będą ciąć deczko wcześniej, bo szkoda by było tych najmniejszych ubranek nie zużyć:-)
Powodzenia dziewczyny na jutrzejszych wizytach!