reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Skorupka rzeczywiście rośnie Ci w brzuszku kawał chłopa :))). Najważniejsze, że zdrowe :). I śliczne :).
Cluee dobrze, że się poprawia wszystko :).

Ja jutro idę na obciążenie glukozą, morfologię i mocz. Najgorsze to czekanie :p.

reklama
01.10
szylwias godz. 17:00
02.10
Baska201 godz. 12:00
Dorotqua godz. 15:00 (połówkowe USG)
02.10
Magda_z_uk godz. 8.45 (USG)
03.10
caroline godz.7:30(kardiolog płodowy)
04.10
agaagaaga14
afja-anetka godz.16:00
elisse
godz 8:30
M@linka godz. 10.40
09.10
Alicja32 godz.9.30
arbuz
godz.16.00
13.10
Magda_z_ukgodz. 10.30 (USG 4D)
15.10
Czarni godz. 11:00
17.10
caroline godz. 15:15 (wizyta)
18.10

Dorotqua godz. 15:00
23.10
EmiliaM godz. 13:00
M@linka godz. 15.00
24.10
Magda_z_uk godz. 9.40 (USG + wizyta)

Marzenixx gratuluję udanej wizyty! Oby tak dalej:happy:

Skorupka
ależ masz cudnego maluszka! I jaki dorodny:happy: Mam jednak nadzieję, że zostaniesz z nami na styczniówkach;-) Zdjęcie fajniutkie i widać, że maluch już spory:tak:

Anetka daj znać jak tam wyniki:tak:

a33 co prawda aż się prosi pisać o tym na wątku głównym, a nie tu, ale sokoro prosisz, to napiszę. Ja wyparzacza do butelek nigdy nie używałam. Przy pierwszej córce nie, bo karmiłam piersią i w ogóle nie brałam pod uwagę, że będę potrzebowała butelek. Przy młodszej karmiłam butlą, ale wyparzałam w garnku raz na jakiś czas. Nie zakładaj od razu, że karmienie Ci nie wyjdzie. Kup jedną butelkę w razie W, ale nie myśl o reszcie. Może akurat się uda? :-)

filkat te wyniki glukozy nie za ciekawe. Daj znać, co lekarz powie. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Cluue super wieści przynosisz! No oby tak dalej. Powodzenia Ci życzę:-)

Wszystkim wizytującym jutro życzę oczywiście powodzenia!

01.10
szylwias godz. 17:00
02.10
Baska201 godz. 12:00
Dorotqua godz. 15:00 (połówkowe USG)
02.10
Magda_z_uk godz. 8.45 (USG)
03.10
caroline godz.7:30(kardiolog płodowy)
04.10
agaagaaga14
afja-anetka godz.16:00
elisse
godz 8:30
M@linka godz. 10.40
08.10
monika2222 godz. 16.00
09.10
Alicja32 godz.9.30
arbuz
godz.16.00
13.10
Magda_z_ukgodz. 10.30 (USG 4D)
15.10
Czarni godz. 11:00
17.10
caroline godz. 15:15 (wizyta)
18.10

Dorotqua godz. 15:00
23.10
EmiliaM godz. 13:00
M@linka godz. 15.00
24.10
Magda_z_uk godz. 9.40 (USG + wizyta)

Cluue prezent pod choinke super, tylko Ty bidulku spedzisz Wigilie w szpitalu. Moze rodzinka cala przyjdzie ze swiatecznym stolem ;-)

Powodzenia na wizytach!!!!&&&&&&&

I ja po wizycie wszystko jest dobrze mały rośnie i kopie tzn zaczął kopać jak mówiłam lekarzowi ze mało się rusza to od razu dal czasu i było widać na usg wieśniak mały już teraz wie jak kombinować heheh ale najważniejsze że serduszko bije prawidłowo i pomiary są dobre jedynie wyniki z krwi spadły sporo więc mam brać żelazo no i waga nie taka jak powinna być ale to już się przyzwyczaiłam i trudno nie widać że tyle ważę to i tak jest dobrze gorzej jak bym się rozlazła ale chodzę jeszcze w spodniach z przed ciąży to chyba nie jest tak źle :p
dotka85 ja go piłam na samym początku ciąży jak byłam przeziębiona, trochę mnie mdliło po nim ale pomógł :)
Powodzenia na kolejnych wizytach :)

dawno byłam, więc tak ogólnie wszystkim gratuluję udanych wizyt i poznania płci :)
życzę udanych kolejnych wizyt :)

milusia jak lekarz mówi, żeby się nie martwić to posłuchaj go, mam nadzieję, że torbiel się wchłonie po porodzie.
dotka ja też piłam *spam*, wydaje mi się, że jest skuteczny :biggrin2: tylko trzeba lubić czosnek, bo po wypiciu zostaje posmak czosnku w ustach.

reklama
Do góry