reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
green cieszę się, że wszystko u Was OK. Gratuluję syneczka:)

Ja mam przeczucie, że też będę miała synka. W sobotę mąż też powiedział, że myśli, że to będzie chłopak. W ciąży z Natalką myślał, że będzie dziewczynka i się sprawdziło. No zobaczymy jutro... Ale i tak najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa, a płeć to już sprawa drugorzędna.

green gratuluje synka:-) Super

A tak swoją drogą dużo chłopaków na wątku jest:tak::-) Jak 5 lat temu rodziłam córe to same dziewczynki się rodziły.. Pamiętam, że w jeden dzień w 5 dziewczynek się urodziło, dzień wcześniej 4 i jeden chłopak:-D a teraz sami mężczyzni będą widze;-)

Jakoś mam dziś stresa przed wizytą - nie wiem czemu..

ja juz po wizycie:-)
potwierdzilo sie,ze dziewuszka:-):-)
wszystko ok,rozwija sie prawidlowo,ja tez sie czuje dobrze oby tak dalej:-D
troszke sie wiercila,ale w koncu dalo sie zobaczyc co tam miedzy nozkami chowa.
teraz dostalam skierowanie na glukoze,a kolejna wizyta juz za miesiac.
wedlug usg 23tydz
pozostalym mamuskom powodzenia na wizytach,trzymam kciuki:-D

reklama
11 wrzesień
Alicja 32 godz.9.30 USG
baska201 godz.12
arbuz godz.17.30 wizyta i USG połówkowe
12 wrzesień
Pattinka godz 11:00
13 wrzesień
deszczyk
godz 8:00