reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki kulinarnie!

ja kawę piję codziennie bo inaczej nie funkcjonuję..

a ja wreszcie wiem na co dziś miałam ochotę:cool2:
pochłonęłam już dwa słoiki kompotu z czeresni, z zimowych zapasów... mam nadzieje że tym który teraz kończe się tak zasłodzę że mi wystarczy na jakiś czas :-D:-D

reklama
ja kawę piję codziennie bo inaczej nie funkcjonuję..

Ja tez pije co dzien,mam zezwolenie od ginki na kawe nawet dwie...bez odrobiny kofeiny mam cisnienie jak umrzyk;-)Przez pierwsze 3 miesiace ciazy nie pilam bo mnie zapach kawy odrzucal ale teraz juz kawka pachnie...:-)

Dziś zrobiłam sobie całą miskę sałatki owocowej. Była pyszna:tak::tak::tak:
Chciałam wkleić fotke, ale tak ją zajadłam, przy nadrabianiu zaległości na wątku głównym, że gdy tu dotarłam to już nie nie zostało.:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dawno nie robiłam fasolki, dobry pomysł.

A znacie może jakieś przepisy na gotowanie na parze. Dostałam parowar na ślub i na razie stoi bezużyteczny.
ja parowar uwielbiam, ale używam go tylko do parowania warzyw na obiad ;) i pampuchów od święta;-)

A znacie może jakieś przepisy na gotowanie na parze. Dostałam parowar na ślub i na razie stoi bezużyteczny.

Oj, to fajna rzecz!!! Mozesz tam wlozyc wszystko co do tej pory smazylas i gotowalas. Pyszne rybki, kurczaki - normalnie przyprawiasz jak zawsze. Innych mies nie jadam wiec nie wiem jakie wychodza. Warzywa sa super z pary, po zrobieniu wrzucasz do miski, polewasz jakims fajnym sosem (niezawodny winegret) i wcinasz, mniam! Mozesz tez jajeczniczke na parze sobie zrobic, zdrowsza niz smazona. No i rozne kluchy, ryze. Zdaje sie, ze na stronie Tefala sa rozne przepisy, zreszta w necie tez znajdziesz, wpisz w google "przepisy na parze" albo jakos tak.

ja wlasnie wciagnelam mojego ananasa do konca.
Podsumowanie dzisiejszego dnia, prawie caly melon (prawie, bo wczoraj z niego uskubalam troche) i caly ananas. Zeby to sie zle nie skonczylo.
Rozstroj zoladka raczej na 75 % :dry::cool2:
Czy wy tez takie ilosci wchlaniacie?:szok::szok::szok:

chyba odchoruje tą sałatke owocową :wściekła/y: zbyt dużo zdrowej żywności na raz;-)
bo już zaczynam biegać między BB, a kibelkiem. :baffled::baffled::baffled:

reklama
to może jakieś pampersy na droge :-D:-D:-D
szkoda, że nie mam laptopa, bo bym przeniosła się do kibelka:-D
a mówiłam mężowi, że lepiej kupić laptopa, niż taki zwykły komputer, teraz bym miała wygodnie :-D:-D:-D nie będe więcej słuchać chłopa:-D:-D:-D

Do góry