Karoli4
Fanka BB :)
A ja dziś zrobiłam tego kurczaczka, tylko nie piersi a udka w panierce, piekłam w piekarniku, pyyyyyyszne były!![]()
Panierke ktora zrobilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dziś zrobiłam tego kurczaczka, tylko nie piersi a udka w panierce, piekłam w piekarniku, pyyyyyyszne były!![]()
Ja daję słodką kremówkę 30%, jak odparuje, to tworzy gęsty sos.Nikki, w wersji tak jak powinno byc spaghetti alla carbonara pietruszki niet:-)
Jaka smietane dodajesz? Wiem, ze niektorzy Wlosi dodaja tez, ale to juz modyfikacja. Oni dodaja panna da cucina, czyli te smietane, ktora sluzy do gotowania. U nas to jest chyba ta Ramy, tak?
to czekam na wiesci czy Ci bedzie smakowao:-))
A u nas dziś zimno i przeszła mi chęć na lody, za to ze smakiem zjadłam rosół teściowej.A mnie dzis skreca ochota na lody. To wina tych upalow.
Moj wlasnie poszedl kupic lody. Wiem, ze nie powinnam sie chlodzic w taki upal, tym bardziej, ze ciagle mam problemy z gardlem, ale inaczej skonam, jesli nie zjem dzis lodow. Mam nadzieje, ze jutro gardlo najwyzej troszeczke bedzie mnie bolalo, i ze nie da mi popalic.
Moja ochota jest tym bardziej podsycona, ze pod domem mam lodziarnie - jogurterie i jak wyjrzalam dzis przez okno to przed nia stala masa ludzi wcinajacych lody.
U mnie ta ochota na lody to w jakies zbocenie sie juz przeradza, bo ja sie ogladam za kazdym kto trzyma w reku loda![]()
A u nas dziś zimno i przeszła mi chęć na lody, za to ze smakiem zjadłam rosół teściowej.