reklama
Karoli4
Fanka BB :)
Super! Ciesze, ze sie, ze narobilam Wam apeptytu na szarlote
ja ostatnio robiłam placek drożdżowy zjadłam kostkę popołudniu i umierałam wieczorem tak mnie brzuch bolał i miałam zgage
szarlotkę bym sobie z chęcią zjadła uwielbiam ale boję się zgagi
ale ślinka to mi cieknie na samą myśl
szarlotkę bym sobie z chęcią zjadła uwielbiam ale boję się zgagi
ale ślinka to mi cieknie na samą myśl
Karoli4
No wlasnie z tymi dolegliwosciami po jedzeniu jest problem.
Ja mam zapotrzebowanie bardziej na smaki kwasne, ostre, zdecydowane. Teraz do obiadu zrobilam sobie salatke z papryka i zaprawilam ja suto octem balsamicznym, bo mi sie moj sos z octu balsamcznego skonczyl i cierpie I chyba papryka z octem dosyc kiepko sie komponuja ehhhh
Ja mam zapotrzebowanie bardziej na smaki kwasne, ostre, zdecydowane. Teraz do obiadu zrobilam sobie salatke z papryka i zaprawilam ja suto octem balsamicznym, bo mi sie moj sos z octu balsamcznego skonczyl i cierpie I chyba papryka z octem dosyc kiepko sie komponuja ehhhh
Paulinaa
Mama Adasia '2010
nadineczka
a ja dzisiaj robiłam gołąbki i placki ziemniaczane i mam dosyć
a ja dzisiaj robiłam gołąbki i placki ziemniaczane i mam dosyć
to mogę wpaść do ciebie na kolacje?;-)
nadineczka
ok ale zmywasz
reklama
Karoli4
Mnie wczoraj naszla ochota na czekoladke i kupilam sobie cala torebke czekoladek i tak pozniej zaczelam je jesc, ze zjadadlam wszystkie
a pozniej jakis glod na kanapki mi sie wlaczyl, a wszystko to bylo po obiado-kolacji. Czy Wy tez tak macie? W nocy cierpialam niemilosiernie i do tej pory mi nie przeszlo
a pozniej jakis glod na kanapki mi sie wlaczyl, a wszystko to bylo po obiado-kolacji. Czy Wy tez tak macie? W nocy cierpialam niemilosiernie i do tej pory mi nie przeszlo