reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki kulinarnie!

reklama
ja ostatnio robiłam placek drożdżowy zjadłam kostkę popołudniu i umierałam wieczorem tak mnie brzuch bolał i miałam zgage :zawstydzona/y:

szarlotkę bym sobie z chęcią zjadła uwielbiam ale boję się zgagi :zawstydzona/y:

ale ślinka to mi cieknie na samą myśl :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No wlasnie z tymi dolegliwosciami po jedzeniu jest problem.
Ja mam zapotrzebowanie bardziej na smaki kwasne, ostre, zdecydowane. Teraz do obiadu zrobilam sobie salatke z papryka i zaprawilam ja suto octem balsamicznym, bo mi sie moj sos z octu balsamcznego skonczyl i cierpie:no: I chyba papryka z octem dosyc kiepko sie komponuja ehhhh:rofl2:

reklama
Mnie wczoraj naszla ochota na czekoladke i kupilam sobie cala torebke czekoladek i tak pozniej zaczelam je jesc, ze zjadadlam wszystkie:szok::szok::szok:
a pozniej jakis glod na kanapki mi sie wlaczyl, a wszystko to bylo po obiado-kolacji. Czy Wy tez tak macie:szok::szok::szok:? W nocy cierpialam niemilosiernie i do tej pory mi nie przeszlo:zawstydzona/y:

Do góry