Karoli4
Fanka BB :)
Nie jestem z tych co sie chwala, tym bardziej, ze ja nie umiem duzo i dobrze gotowac, ale naprawde smak to ona miala taki, taki, ze nie da sie opisac. Rozplywala sie w ustach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmmm, wyobrażam sobie, jakie to pyszności. A przepis jest już gdzieś na wątku?Nie jestem z tych co sie chwala, tym bardziej, ze ja nie umiem duzo i dobrze gotowac, ale naprawde smak to ona miala taki, taki, ze nie da sie opisac. Rozplywala sie w ustach...
To dawaj, inne dziewczyny też na pewno skorzystają!Nie,nie pisalam go. Przepis jest moj, a wlasciwie mojej mamy, troche zmodyfikowany. Jesli chcesz to Ci podam:-)
Ja mam chwilowo dość pizzy, w zeszły czwartek robiłam i się przejadłam.... Ale pewnie niedługo znowu mi się zachce... Póki co wypiłam duży jogurt, a na obiad bogracz- resztki z soboty trzeba pozjadać....To ja dzis na pizze mam ochote i dzis bedziemy swietowac chlopczyka przy pizzy
Moj G. wczoraj stwierdzil, ze w moim brzuchu rosnie prawdziwy Neapolitanczyk, bo wchlaniam ogromne ilosci arbuza i mam ochote na pizze, a wczesniej jadlam ja raz na miesiac.