Taka zupa węgierska z kawałkami mięsa wołowego, kluseczkami, pikantna...Co to jest ten bogracz?
reklama
Karoli4
Fanka BB :)
Pikantna to dobra:-)))
ja to juz nie moge sie doczekac kaszanki z cebulka, ktora mi mama zrobi. Jeszcze 2 tygodnie...
ja to juz nie moge sie doczekac kaszanki z cebulka, ktora mi mama zrobi. Jeszcze 2 tygodnie...
Ahhh te wspomnienia....Pikantna to dobra:-)))
Ja zawsze marzyłam, by poczuć jeszcze raz smak waty cukrowej z dzieciństwa, ale niestety rozczarowałam się, co ja w tym widziałam, jak byłam mała, to nie wiem...
G
gość 574
Gość
Karoli: narobiłaś smaku, więc poszlam do sklepu po jabuszka i zaraz się zabieram za ciasto Cały dzień przepisowo przeleżałam zgodnie z zaleceniami, więc teraz godzinka dla rozprostowania nóżek i będzie pycha ciacho mam nadzieję;-)
Może napiszcie co tam na obiad robicie w tym tygodniu, bo moja glowa pusta i nie mam pomysłów - żeby smacznie było i mało do robienia było
Może napiszcie co tam na obiad robicie w tym tygodniu, bo moja glowa pusta i nie mam pomysłów - żeby smacznie było i mało do robienia było
Krokiety, mmm, pyszności, z barszczykiem czerwonym, w środku kapusta z grzybami, uwielbiam!!a ja chyba dziś padnę jak nie zjem krokieta z pieczarkami
mam nadzieje że maż zdąży z powrotem do domu i pojedziemy na zakupy to będzie okazja by kupić produkty i zrobić normalnie nie mam co jeść nic dla mnie w domu nie ma
Ja też już jabłka kupiłam i będę jutro albo pojutrze robić!Karoli: narobiłaś smaku, więc poszlam do sklepu po jabuszka i zaraz się zabieram za ciasto Cały dzień przepisowo przeleżałam zgodnie z zaleceniami, więc teraz godzinka dla rozprostowania nóżek i będzie pycha ciacho mam nadzieję;-)
A co na obiad.... też szukam pomysłu....
Ja po trzech dniach u mamy to nie mogę patrzeć na jedzenie, bo mało brakowało to na siłe by mnie łyżeczką karmiła. Jeszcze nie zjadłam krokietów, a już był kurczak na stole, W między czasie dwa ciasta, jakieś kanapki, flaczki,i sama nie wiem co jeszcze.Prawie jak święta.Nic do niej nie docierało, że nie jestem głodna i ze nie można tak się objadać,że dziecko tyle nie potrzebuje.Ona wie swoje i nawet nie przyjmuje żadnych argumentów, Oj, z tymi mamami.... Dobrze, że wychodziłam rano, a wracałam wieczorem
Za to dziś u mnie nie ma obiadu
Może mama chciała Ci dogodzić pysznościami i trochę podtuczyć, moja jest taka sama i teściowa też, na siłę jedzenie wpychają...Ja po trzech dniach u mamy to nie mogę patrzeć na jedzenie, bo mało brakowało to na siłe by mnie łyżeczką karmiła. Jeszcze nie zjadłam krokietów, a już był kurczak na stole, W między czasie dwa ciasta, jakieś kanapki, flaczki,i sama nie wiem co jeszcze.Prawie jak święta.Nic do niej nie docierało, że nie jestem głodna i ze nie można tak się objadać,że dziecko tyle nie potrzebuje.Ona wie swoje i nawet nie przyjmuje żadnych argumentów, Oj, z tymi mamami.... Dobrze, że wychodziłam rano, a wracałam wieczorem
Karoli4
Karoli: narobiłaś smaku, więc poszlam do sklepu po jabuszka i zaraz się zabieram za ciasto Cały dzień przepisowo przeleżałam zgodnie z zaleceniami, więc teraz godzinka dla rozprostowania nóżek i będzie pycha ciacho mam nadzieję;-)
Ja też już jabłka kupiłam i będę jutro albo pojutrze robić!
A co na obiad.... też szukam pomysłu....
Hi hi, i bardzo dobrze, ze narobilam:-) bo szrlotka jest dobr. Zrobcie zdjecia koniecznie i rzuccie tutaj:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Karoli4
To ja dzis tak mialo byc zjadlam pizze. Pycha, pycha, pycha. Tak jak zazwyczaj jednej nie moglam zjesc calej, to teraz szczerze mowiac wciagnelabym dwie bez problemu