reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny, czy spotkałyście się z pojęciem zez pozorny/fizjologiczny? Zauważyłam, że mojemu synkowi ucieka czasem lewe oczko do środka. Na necie są rozne informacje: można znaleźć, że do 6mż to normalne, potem już trzeba się udać do okulisty, gdzieś indziej z kolei jest napisane, żeby poczekać do roku/15 mcy, bo może to być zez fizjologiczny. Są to opinie lekarzy (ktoś napisał o poradę i odpowiedzieli lekarze na portalach typu ABC zdrowie itp). Syn w sb kończy 8 mcy. W UK bardzo ciężko uzyskać skierowanie do specjalisty i już widze jak lekarz ogólny mówi, że wszystko ok, żeby narazie czekać. Być może tak jest, ale chciałam zapytać najpierw czy któras z was spotkała się może z takim przypadkiem. W załącznikach zdjęcia syna.
IMG-20210915-WA0008.jpg
Screenshot_20210915-140914_WhatsApp.jpg

Moge zapytac jaką opieke nad maluchem zorganizowałaś? U mnie problem z tym. Dziadkowie odpadają, opiekunce bym cala wyplate musiala oddac 😁 a żłobka troche sie boje
żłobek plus teściowa...
niestety nie mogę sobie pozwolić żeby zostać z córą jeszcze rok, kredyt sam się nie spłaci. na samą myśl aż mnie brzuch boli z nerwów jak pomyślę, że tyle godzin nie będę jej widzieć :(

żłobek plus teściowa...
niestety nie mogę sobie pozwolić żeby zostać z córą jeszcze rok, kredyt sam się nie spłaci. na samą myśl aż mnie brzuch boli z nerwów jak pomyślę, że tyle godzin nie będę jej widzieć :(
Czasami nie ma wyjscia niestety. Az strach pomyslec ze jeszcze niedawno siedzieli w brzuchu a teraz juz o żłobkach myslimy 😁

reklama
Do góry