reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja dziś znów cały dzień na szkoleniu buuu...a jutro jadę do pracy na kilka godzin bo koleżanka jest w ciąży i przejmę od niej konsolidację sprawozdań finansowych to chce z nią pogadać zanim ucieknie na zwolnienie. Tęsknię za młodym jak go tak zostawiam nawet na kilka godzin a niedługo jak wrócę do pracy to będzie prawie 9 godzin dziennie rozłąki... Miłego dnia dziewczyny!

Jak długą przerwe nocną w jedzeniu mają wasze dzieci? Moj kolacje je ok 19-20, potem wypija troche mleka przy usypianiu. Ostatnie karmienie jest ok polnocy - mleko, ok 50-90ml. Sniadanie je tak o 8.30. I właśnie nie wiem czy nie za dluga ta przerwa. Jak jest u was?

Jak długą przerwe nocną w jedzeniu mają wasze dzieci? Moj kolacje je ok 19-20, potem wypija troche mleka przy usypianiu. Ostatnie karmienie jest ok polnocy - mleko, ok 50-90ml. Sniadanie je tak o 8.30. I właśnie nie wiem czy nie za dluga ta przerwa. Jak jest u was?
Tyle ile prześpi, teraz się budzi cały czas, ale do pół roku spał od 21 do 6-7 rano i nic nie jadł. Ja go od noworodka nie wybudzalam na karmienie nocne.

U nas kolacja o 20 zjada kaszę a w nocy to różnie czasem obudzi się ok. 1 a czasem o 4. Zjadą ok. 140 ml. Jak obudzi się ok 1- 2 to jeszcze ok. 5 chce mleko. Śniadanie jadła o 8 ale teraz tak ok. 7.30 je bo na 8 muszę córkę do szkoły zawieść

Widocznie tak dziecko potrzebuje. Nic bym nie zmieniała. Moja dla odmiany je od 20 do 24 już z 4 razy a potem do rana co godzinę. Karmię piersią.

reklama
Do góry